10
  • waterman
    #10
    már ha csak a munkahely zajszintjét a felére csökkentenék én boldog lennék.. ha 2-3 gép megy én már ki tudnék rohanni a világból, mindenki mást meg nem izgat. mondjuk szerintem, ami hangot ad, az zajong, de lehet más is van így ezzel. amikor munka végén végre lakapcsolja mindenki a gépét akkor tűnik csak fel milyen őrült zaj volt egész nap.. hirtelen beállt csend majdnemhogy olyan mint mikor bedugul az ember füle.
    annyi sok munkahelyi marhaságot és idegeskedést lehetne megspórolni, ha nem akarnának mindennel spórolni. pl volt egy ismerősöm, aki attól ment tönkre, hogy kiscsoportban dolgoztak és a kiscsoportos főnöke ott ült közvetlenül mellette. belelátott a monitorába és minden másodpercéről tudott. és ugye ha véletlenül elnavigál egy híroldalra, vagy akárhova már jön is az áldás, hogy ezt otthon kéne. de egész nap ugye nem lehet egy dologra koncentrálni..
    a másik nagyon jó dolog, amikor a szerencsétlen alkalmazott az ajtónak háttal kap helyet az irodán. na annál idegesítőbb nincs. amikor bárki érkező azonnal belelát a képernyőbe és látja hogy épp passziánszozik vagy aknakeresőzik, vagy sg-t olvas..
  • Zoliz
    #9
    Jóga munka közbe mi? A többi klón nem is nézne hülyének téged.
  • Csaba42
    #8
    A jóga és a meditálás igenis, hogy szükséges. Ajánlom, nézz utánuk, hátha megtetszik valamelyik. :)
  • htmm
    #7
    Morcosharcos ;] Ez jó.
    De szerintem nem feltétlenül maga a gép előtt végzett munka fárasztja az embert le, hanem a sok hülye, aki körülveszi.
  • menetrend
    #6
    A harcban a golyóálló mellénytől se leszel halhatatlan, ugyanúgy feldobhatod a bakancsod DE kevesebb eséllyel. Véd valamennyire ezzel csökkentve az esélyét hogy ha eltalálnak megpurcansz. bobi64 arra gondolt hogy rendszeres alvásssal és normális étkezéssel (10 kor fekvés 6 kor kelés pl állandóan, nem pedig összevissza alvás hol 12 hol 3 órákkal, és normális napi 3 étkezés kira házi kajával nem pedig gyorskaja és összevissza zabálás, csipegetés mindenféle szart) kiegyensúlyozottab lehet az ember. Finom tápláló kaja mindíg és kipihentség nagyban javítja az ember jókedvét. A vidám ember meg jobban teljesít mint egy szétcsúszott morcosharcos. Remélem nem fogalmaztam túl érthetetlenül :P és bocs az idétlen példáért :D
  • quentit
    #5
    Az alvás alap hogy kell. Meg enni is. De az erőteljes stressz ellen ezen NEM védenek meg!
  • Xantia
    #4
    Vazze, ha 5 percet pihenek óránként, akkor miért csökken a kapott levelekre való válaszadás ideje?
  • rigidus
    #3
    En is sokat vagyok gep elott es minden 2-3 oraban tartok szunetet. Van, hogy kimegyek a szabadba, setalok egyet es utana fele erovel megy a munka.
  • kernerster
    #2
    én is itt ülök és Stressz Elek...
  • bobi64
    #1
    ja, meg aludni se volna rossz néha, meg normálisan kajálni, meg normálisan élni. az egész rendszer rossz. nem jóga, meg meditálás kell ide, hanem egészséges munka, profit és életszemlélet.