Foo Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnyNapalm
"Foo Fighters have confirmed that the making of their upcoming eighth album–due out this fall on Roswell/RCA–will be accompanied by an as yet untitled HBO series documenting the eight-city odyssey during which the record was created."

Danman
április 12-én jön az új album, Wasting Light címmel 😊
http://www.foofighters.com/hu/music/wasting-light
itt pedig meg lehet hallgatni az egészet, sõt torrenten fent is van már😊
Wasting Light

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
új album, greatest hits néven.

Én úgy láttam két új számot tartalmaz, a Wheels meg a Word Forward.

Szvsz eltûnt az ihlet..azért kell gyorsan egy greatest hits lemez. Sebaj, a wheels egész jó lett.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

gercse
jaja
én is ezt vettem észre, bár minden szám tetszik, mondjuk most váltok valami másra, mert azért egy idõ után, ha sokat hallgatja az ember, akkor egysíkúvá válik az összes,
de maradandót alkottak, az biztos, remélem lesz még albumuk

Danman
The Colour and the Shape az egyik legjobban sikerült album szerintem. In Your Honoron is vannak jó fülbemászó számok, de ezen jó pörgõs szinte az összes.

gercse
elõvettem megint egy pár albumot, most jövök rá, hogy nagyon igényes rock zenét játszanak

Danman
nyá emberek nagyon pang a topik.
hoztam egy koncertet, ajánlom a "pretender-által-ff-rajongók"nak hogy lássák a régebbis is üt😊 meg persze a többieknek akiknek még nincs meg😛
edgefest '98

Danman
megnéztem, és lent kategóriánál a 2.nál (ami drágább)
Kategóriák:
Zene >> DVD >> Pop-rock

Tibor
bookline.hu-n írd be h Foo Fighters és ott van 2 Skin and Bones lemez, a másodiknál több szám van, igaz 2x írták el az összeset.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Danman

Tibor
Újra kiadott lemezek megvannak valakinek?
Érdekelne érdemes-e megvenni.
Skin and Bones-ból 2 kiadás van?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Danman
nem rossz a combat...nálunk nincs ilyen?😄 mennék majd...

http://youtube.com/watch?v=WQUZj7pUeUA
"it's times like these you break your fucking string" 😄

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danman
...itt asszem 85,000 volt a közönség száma:
http://uk.youtube.com/watch?v=fEU4kJyZKiQ
mondjuk ilyen jó live performancere meg is értem😊

NeverwinterKING
az új albumról a the pretender a legjobb 😊

\"You are fucking crazy people!\"

Pretender-t ismerem csak de az üt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

én is csípem, 2 zúzás közben jó hallgatni, learn to fly nagy személyes kedvenc

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Danman
Monkey Wrenchben Dave szólóját próbáljátok meg szünet nélkül elmondani 😮

89
Let it die vége nagyon jó.
A But Honestly végén a szóló az od@b@sz.
Kedvenc együttes, remek topic.
/+fav

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ERykk
Legutolsó album eléggé lapos,de amugy elmennek. Nem a legjobbak, de van rosszabb is <#papakacsint>

PJack
énis nagyon szeretem, nemrég ismertem meg, kurvajó 😊
The Pretender, Let It Die, Come Alive, Summer's end<#eljen><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

gercse
Aurorora a fav.
de mind király 😊

akyyy
<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dragooon
most is foo fighters megy <#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Danman
Long Road To Ruin klippjét láttátok már?
Én a fiúk helyében tuti az egyik -líraiból átmenõ zúzósba- dalt választottam volna.. Let It Die-ra például😊

Danman
'95ben alakult zenekar. Dave Grohl az alapító - mostani énekes-gitáros |zongorista😄| - az egykori Nirvana dobosa. További tagok: Nate Mendel (basszus),Taylor Hawkins(dob), Chris Shiflett(gitár).
Eddig 6 albumuk jelent meg:
1995 - Foo Fighters
1997 - The Colour and the Shape
1999 - There Is Nothing Left to Lose
2002 - One by One
2005 - In Your Honor
2007 - Echoes, Silence, Patience & Grace

népkedvenc számok: Best of You, Everlong, My Hero, Monkey Wrench, The Pretender...lehet rákeresni😛 personal favs plusszba: But, Honestly; Come Alive; DOA; All My Life; Hey, Johnny Park! de túl sok lenne még felsorolni...

ates84
pretender rula

Szabi84
Nemá hogy nem vágod! ez gáz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gordon 24
Isten! Kurva jó!! Grat a topikhoz!

Downhill!!

akyyy
valami infot plz, mert igy akár valami kölyök zenekar is lehet

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Danman
ejnye bejnye emberek...tényleg ilyen kevesen lennék ff rajongók? vagy csak lusták vagytok témát nyitni...😊

új albumról vélemény? nekem nagyon bejön, but,honestly üt... bár a c&s még mindig a legjobb nálam.