Foo Fighters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.foofighters.com/hu/music/wasting-light
itt pedig meg lehet hallgatni az egészet, sõt torrenten fent is van már😊
Wasting Light
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Én úgy láttam két új számot tartalmaz, a Wheels meg a Word Forward.
Szvsz eltûnt az ihlet..azért kell gyorsan egy greatest hits lemez. Sebaj, a wheels egész jó lett.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
én is ezt vettem észre, bár minden szám tetszik, mondjuk most váltok valami másra, mert azért egy idõ után, ha sokat hallgatja az ember, akkor egysíkúvá válik az összes,
de maradandót alkottak, az biztos, remélem lesz még albumuk
hoztam egy koncertet, ajánlom a "pretender-által-ff-rajongók"nak hogy lássák a régebbis is üt😊 meg persze a többieknek akiknek még nincs meg😛
edgefest '98
Kategóriák:
Zene >> DVD >> Pop-rock
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
http://www.amazon.com/Skin-Bones-Foo-Fighters/dp/B000IU3XTW/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=music&qid=1197570973&sr=1-1
Érdekelne érdemes-e megvenni.
Skin and Bones-ból 2 kiadás van?
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
http://youtube.com/watch?v=WQUZj7pUeUA
"it's times like these you break your fucking string" 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://uk.youtube.com/watch?v=fEU4kJyZKiQ
mondjuk ilyen jó live performancere meg is értem😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A But Honestly végén a szóló az od@b@sz.
Kedvenc együttes, remek topic.
/+fav
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
The Pretender, Let It Die, Come Alive, Summer's end<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én a fiúk helyében tuti az egyik -líraiból átmenõ zúzósba- dalt választottam volna.. Let It Die-ra például😊
Eddig 6 albumuk jelent meg:
1995 - Foo Fighters
1997 - The Colour and the Shape
1999 - There Is Nothing Left to Lose
2002 - One by One
2005 - In Your Honor
2007 - Echoes, Silence, Patience & Grace
népkedvenc számok: Best of You, Everlong, My Hero, Monkey Wrench, The Pretender...lehet rákeresni😛 personal favs plusszba: But, Honestly; Come Alive; DOA; All My Life; Hey, Johnny Park! de túl sok lenne még felsorolni...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
új albumról vélemény? nekem nagyon bejön, but,honestly üt... bár a c&s még mindig a legjobb nálam.