Speedball 2 Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én jáccani se tudtam am mert 1x 86%os töltésnél rakott ki errorral utánna meg 100%nál 😞(
fasza. akkor nem csak nekem van probléma ^^
Hát ez nagyon lassú.Olyan lassú,hogy még játszani sem tudtam vele.Vajon mitõl lehet ez?Akinek van tippje az írjon!!!!!
nekem is az volt , lassan(kurva lassan) ugyan de bejött -.-"
leszedtem a detonation-os verziót,és nem akar elindulni a játék.Crackeltem meg minden,azt amikor rámentem a játékra,bejött egy nagy feketeség.A tálcán jelezve volt,de a játék nem indult.
Mi lehet a probléma??Létszi segítsetek!!!!!
leszedtem a detonationost, én nem tom h a gépem (2.6ghz, 1gb ram és gef7600(256) lene xar v vmi más de olyan tetves lassu , és olyan könnyen kifagy h az lol...
játszani nem is tudtam mert mindig error ha kész...
pedig a GS videó alapján naon megteccet 😞
aki tud vmit help plz4
ScarY MAN
mi nem teccett belole?

...

Aszem meggyöztél <#hehe>

PS3 ID: kolb@szman

GTheo
Ezmi???

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hát én kiprobáltam..., 2 perc után azt mondom nekem azt az idõt se érte emg amit a letöltésére forditottam, és ha belegodnolok hogy ezért pénzt kérnek :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zomil
vélemény a játékrol?😊
érdemes kiprobálni, grafika milyen?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Katun
Szerintem a DETONATiON-t ott enm kell sok mindent bütykölni a telepítésnél.
Idézek az NFO ból:
"1. Unpack the release with WinRAR or WhatEver.
2. Burn or Mount the game.
3. Install the game!
4. Copy over the crack.
5. Play & Enjoy.
6. Multiplayer."

A HATRED-es bõl nem idéznék mert megtelne a topik <#eplus2>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

leho94
ez a topik sztem a PC-s verziónak nyílt.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

John Cena
PS2 re ki jött a game Xbox? stb.?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Sil3nt
ez elindul: Speedball.2.Tournament.PROPER-DETONATiON

én sok helyen azt láttam hogy nem indul el nekik a hatred verzió, ezért kérdezném hogy töltsem vagy ne?
Katun
Jaja <#hawaii><#zavart1>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

leho94
pedig az...😄

Ez jó játék? Mit kell itt csinálni? A 2. kép olyan mintha egyfajta foci lenne, de biztos nem az.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

leho94
nekem minjá lejön<#buck>

Katun
A Frogster kiadta az elsõ játékbeli képeket futurisztikus és meglehetõsen brutális sportjátékukról a Speedball 2-rõl. A Kylotonn fejlesztette játék nagy részletességû modelleket használ meglepõen gyorsan, egyszerre akár négyszázezer poligont is mozgatnak a képernyõn egyszerre. Az akciót nyolc forgatható és nagyítható nézõpontból szemlélhetjük majd, melyek között helyet kap a klasszikus helikopternézet, az oldalnézet és a karaktert követõ külsõnézet is. A akció idén szeptemberben indul majd.

Már megjelent a játék. Itthon még nem