21
Speedball 2 Tournament
-
tibi6893 #21 én jáccani se tudtam am mert 1x 86%os töltésnél rakott ki errorral utánna meg 100%nál :(( -
tibi6893 #20 fasza. akkor nem csak nekem van probléma ^^ -
dani1992 #19 Hát ez nagyon lassú.Olyan lassú,hogy még játszani sem tudtam vele.Vajon mitől lehet ez?Akinek van tippje az írjon!!!!! -
tibi6893 #18 nekem is az volt , lassan(kurva lassan) ugyan de bejött -.-"
-
dani1992 #17 leszedtem a detonation-os verziót,és nem akar elindulni a játék.Crackeltem meg minden,azt amikor rámentem a játékra,bejött egy nagy feketeség.A tálcán jelezve volt,de a játék nem indult.
Mi lehet a probléma??Létszi segítsetek!!!!! -
tibi6893 #16 leszedtem a detonationost, én nem tom h a gépem (2.6ghz, 1gb ram és gef7600(256) lene xar v vmi más de olyan tetves lassu , és olyan könnyen kifagy h az lol...
játszani nem is tudtam mert mindig error ha kész...
pedig a GS videó alapján naon megteccet :(
aki tud vmit help plz4 -
#15 mi nem teccett belole? -
simirizsa #14 Aszem meggyöztél -
#13 Ezmi??? -
Thanatos #12 hát én kiprobáltam..., 2 perc után azt mondom nekem azt az időt se érte emg amit a letöltésére forditottam, és ha belegodnolok hogy ezért pénzt kérnek :S -
#11 vélemény a játékrol?:)
érdemes kiprobálni, grafika milyen? -
#10 Szerintem a DETONATiON-t ott enm kell sok mindent bütykölni a telepítésnél.
Idézek az NFO ból:
"1. Unpack the release with WinRAR or WhatEver.
2. Burn or Mount the game.
3. Install the game!
4. Copy over the crack.
5. Play & Enjoy.
6. Multiplayer."
A HATRED-es ből nem idéznék mert megtelne a topik -
#9 ez a topik sztem a PC-s verziónak nyílt. -
#8 PS2 re ki jött a game Xbox? stb.? -
#7 ez elindul: Speedball.2.Tournament.PROPER-DETONATiON -
jemo69 #6 én sok helyen azt láttam hogy nem indul el nekik a hatred verzió, ezért kérdezném hogy töltsem vagy ne? -
#5 Jaja -
#4 pedig az...:D -
szurop #3 Ez jó játék? Mit kell itt csinálni? A 2. kép olyan mintha egyfajta foci lenne, de biztos nem az. -
#2 nekem minjá lejön -
#1 A Frogster kiadta az első játékbeli képeket futurisztikus és meglehetősen brutális sportjátékukról a Speedball 2-ről. A Kylotonn fejlesztette játék nagy részletességű modelleket használ meglepően gyorsan, egyszerre akár négyszázezer poligont is mozgatnak a képernyőn egyszerre. Az akciót nyolc forgatható és nagyítható nézőpontból szemlélhetjük majd, melyek között helyet kap a klasszikus helikopternézet, az oldalnézet és a karaktert követő külsőnézet is. A akció idén szeptemberben indul majd.
Már megjelent a játék. Itthon még nem