70
  • zorden
    Várom. Tetszene a játék. 30 másodperc x sok az nagyon sok. Főleg, hogy sokszor kell ki- és bemenni helyekre. Most szüneteltetem.
  • Molnibalage
    Örülök, hogy a Gothichoz hasonlítod, mert azoknak elképesztően jó hangulatuk van.

Az Elder Srcollst csak azért töltöttem le, hogy lássam mit tud a gépemen. Próbáltam vele 3 órát játszani, pont olyan unalmas volt, mint a Morrowind.
  • Amiga
    Én végigvittem a Might and Magic VI-VII-et...

De a Witcher!!! Fantasztikus!

Itt én is írtam róla: The Witcher
  • Loverman
    akkor valami más van elbaszva
  • Tinman #26
    Jó neked, hogy neked több száz óra van az életedből erre... meló+család mellett nekem ez a 100 óra is hónapokba fog telni.
    Tudod, rohanó világ, változó igények. Már pedig az a játék ma már nem tud kellően sikeres lenni, ami olyan cefet hosszú, hogy egy évszak kevés hozzá.
  • Molnibalage
    És a Might & Magic VI? SOHA nem tudtam végigtolni, pedig 2 hónapig toltam folyamatosan. Kib*aszott hosszú játékokat csináltak régen, de azért hozzá kell tennem, egy-két helyen eléggé monotonak voltak...
  • Antiga
    Nem próbáltam de lehet hogy jó kis gém.. nekem nem menne a gépem már öreg ehhez inkább Doomozok egyet az még megy :) ... Amugy olyen téren nem játszok a Call of Juarez meg a Diablo fogott meg komolyabban
  • darph
    Én csak azt nem értem, hogy miért nagy szám, hogy 20-30 szereplő normális életet él a játékban. Ez ilyen elder scrolls 1 szint 386on, meg 10 évvel ezelőtti gothic 1...
    Az meg egyenesen szánalmas, hogy a játékidő 100 óra...
    Töltögetést leszámítom akkor alapból 60 órára csökken.
    Ezt összehasonlítom mondjuk egy majd 20 évvel ezelőtti wizardry 7tel, ami telepítve volt asszem 9 mb és aminek leírással alsóhangon 1-2 hónap volt a végigjátszása és elfog a röhögőgörcs.
    Amúgy jó a game, teccik, csak kevés :)
  • xizor
    Majd ha kivittem az Overlordot/Hellgate Londont lehet megveszem, jónak tűnik :)
  • Sirus86
    FoodLFG: 2*1 giga 800-as ram 9200 Ft :D (pl aqua)
    Lassan gondlkodhatunk rajta,hogy 2 giga is kevés lesz :)
  • szunyika
    legjobb és legnagyobb magyar witcher-es oldal

http://witcher.extra.hu/

hamarosan új címen lesz elérhető: www.witcher.hu....
  • aDannyBoy
    érdekes nálam épp az ajánlott konfig + még némi ram és teljesen jó
    igaz 1920x1200 felbontásnál már kell kötni némi kompromisszumot AiSF, AA szinten

sokszor ajánlott konfigot egyébként már nem is adnak meg, pont talán azért mert erősen függ a dolog a monitor felbontástól.
  • wedge31

Nekem is 2GB ramom van és 30mp tölt ,ki lehet birni.
    Várd meg dec 7-et akkor jön a patch aztán tolhatod ezerel.
  • Sanyix
    Igen, úgy szokták, szinte mindig. És köze nincs a valóságnak ahhoz amit oda írnak.
  • Broafka
    nyugi, nálam is sokat tölt, csak cseszegetnek, mert te nem dícséred halálba a játékot! :-/
  • zorden
    Kar, hogy a gepben 2GB RAM van...
  • ruffirant
    szerintem nagyon jó játék.nekem is 512 a memórián de egész jól fut.(a videó karim is elvileg a minimum alatt van de még így is megy minimumon)
  • FoodLFG
    Szerintem 2007-ben (mindjárt 2008) már nem várható el egy játéktól, hogy 512MB-tal is jól menjen. Persze biztos lehetett volna még optimalizálgatni, de valahol meg kell húzni a határt. A programozó csapat is időre dolgozik.

Nekem az egyik gépem 2500+ Athlon XP, 512MB, Radeon 9600XT (bizony XT, nagyon kemény). Feldobtam a Crysis demót. Csak úgy poénból. :Ð És megy. Igaz hogy csak a legkisebb beállításokat lehet használni (=szar grafika), de hozza a 20fps-t. Mondjuk ha fordulok 180 fokot, akkor már kiakad a mem és töltike van :Ð Rosszabbra számítottam.
    Az új nfs demó is elindul, de csak 2fps-t tud hozni. Biztos azt is lehetett volna még optimalizálni, mint a Crysist, hogy menjen 20-szal is, de minek?

Úgyhogy ha majd játszani akarok, akkor veszek egy új gépet :D
    2x1024MB 800MHz DDR2 kb 16000 Ft
  • barret
    Nekem meg 1 masodperc,nyertem :D
    Neked lehet nem is tolt..
  • Loverman
    jah 512-es memóriával persze hogy sokat tölt;) nekem 10 másodperc a töltőképernyő
  • aDannyBoy
    a fejlesztők bizonyára hasraütésszerűen adták meg a követelményeket
  • Lunki88
    E hun e.
    Egyébként ez a játék tényleg megéri a pénzét.
  • Sanyix
    Gépigény milyen? Nem a fent "Rendszerkövetelmények:" alatt írt hasraütésszerű dologra gondolok...
  • zorden
    Szep es nagyon hangulatos. Viszont az tegyuk hozza, hogy a 100 oras jatekidobol nem 1-2 lesz a toltogetes. Mashol is mondtam, fenntartom, koncepcionalis, tervezesi hibas a darab, amikor egy egyszobas haziko miatt uj terkepet tolt, majd kijove egy fel varost pakol a memoriaba. Bosszanto, mert egyszeruen nincs kedvem bemenni sehova (abba is hagytam). Amig ezt valahogy nem javitjak, nalam a sokfelkialtojeles nagyon nem ajanlott kategoria (ugyanis elveszi a hangulatot). Ha ezt javitjak, akkor nagyon ajanlotta valik...
  • Tinman #5
    Köszönet a kiadónak, szinkronszínészeknek!
    Szinte hihetetlen, hogy idehaza így is lehet...VÉGRE!
    Az ár kiváló is...vettem!
  • Broafka
    engem nem fogott meg a játék, hiányzott belőle valami, meg az irányítással se voltam teljesen megbarátkozva!
    a grafika szép, de azért ehhez is kell ám egy gép hogy rendesen szépen fusson.
    Gothic 2 jobban megfogott, volt egy fajta sajátos hangulata.
    Ennek is megvan, csak engem annyira nem fogott meg.
    Szép játék, biztos nagyon jó, akinek tetszik az ilyen játék az játszon, ilyen játékhoz kedv kell, és idő, és nekem biztos egyik se volt meg kezdésnél! :)
  • DaemoonHunter
    Én is csatlakozok az előttem szólókhoz! Ennyire még nem kötött le szerepjáték, talán a KOTOR1-2, de sokkal jobban tetszik ez a "középkorias" világ minden tekintetben. A grafika szép, a játékmenet fantasztikus, a zene pedig mesebeli, nem tudok jobb szavakat mondani rá!
    Kellemes időtöltés, gyorsan elröpül vele 4-5 óra, úgy, hogy észre sem vesszük. Grat. a fejlesztőknek!
  • Zedas
    Én is maximálisan tudom ajánlani, főleg a collectors edition-t. Én behányok a magyarított cuccoktól, de ettől hátast dobtam. Ilyen ár/teljesítményű játék talán még soha nem jelent meg.
  • wedge31
    Ez egyike azon kritikáknak amikel teljesen egyetértek ez egy király játék csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a crpg stilust.