62
  • Dzson
    #62
    Te beszélsz, a copy-paste érveiddel? Ezt írod mindenkinek haver csak a nick változik. :)))) LOLLER
  • NEXUS6
    #61
    Csak most, csak neked, akár én is megpróbálkozom ezzel!;)))

    "Osszesen hany jatek jott ki idaig ami fut a ps2 kompatibilitas nelkuli europai verzion?"
    Mi a kérdés valójában? Minden PS3 játék fut a 40 GB-os verzión is!!!

    "Ezzel szemben egy olcso pc-vel minden jatek jatszhato amit az elmult 25 evben pc-re kiadtak, legfeljebb az utolso 1 ev jatekai nem. Viszont az 5 ev mulva vasarolt ugyancsak olcso (tesco gazdasagos) pc-vel mar azok a jatekok is menni fognak."
    Aha, söt ha az 5 év múlva megjelenő PS4-et veszszük, azon meg futni fognak a csúcszuper PS4 játékok, amihez az akkori tecsógazdaságos PC-hozzá sem tud szólni! Csak a miheztartás végett!!!;)))
    Ja, árban meg kb ugyanott lesznek, mint ahogy most is.

    "Ha 3 gep kell (ps2, ps3, pc) ahhoz hogy az ember jatszhasson az osses uj es meglevo jatekaval es az internetet is elerje, akkor az mar regen rossz. Ennyi penezert mar erdemesebb venni egy darab rendes kozepkategorias pc-t. Jatszani az is jo, legalabb annyira mint a ps3."
    Ki tart vissza, de akkor sürgősen elfelejteni, a Mass Effectet a box oldalról, Unchartedet, Ratchetet, vagy a Zeldát.

    "Es meg valami, pc-n van 3d gyorsitas desktop-on is, tehat ha valaki veletlenul nem eredeti blueray filmet akar nezni, hanem annak divx-es valtozatat, akkor erre ps3-on nem sok eselye van."
    Hát ez nem talált!!!
    Divx támogatás bejelentve, csak olvasgatni kellene a netet. De Linux alatt én már rengeteg filmet megnéztem, a nagyfelbontású tartalmakhoz meg nemsokára cellre optimalizált lejátszó is lesz, meg RSX támogatás, szal bocsi!!!!

    "Az, hogy majd lesz ra szoftver az kb. olyan hogy akkor majd vesznek az emberek, kiveve ha addigra a pc-k nem hagyjak le. (es ez tobbnyire kb. egy even belul megtortenik)"
    Azért otthonra, nem játék pécének a Linuxos PS3 szerintem elég. Nem gyors, de nem kell a desktopra minden hülye csicsát rárakni (egyelőre).
  • Sanyix
    #60
    Hát persze hogy nincs kedved, mert nem is tudnál megcáfolni semmit. Ennyi ésszel nem. Éppen elég megterhelőek neked a szarpc, szarwii, szarxbox jellegű hozzászólások is.
  • NEXUS6
    #59
    Bőséges téveszme-rendszerrel vagy megáldva ahhoz, hogy már egy szakember is érdemesnek találjon arra, hogy foglalkozzon veled. De lehet, hogy csak nem tudsz, vagy lusta vagy olvasni, vagy másokkal kommunikálni.
    ;)))
  • Adenoma
    #58
    ez az előző hozzászólásom egy feldobott kérdés lenne, nem kijelentés!!
  • Adenoma
    #57
    De most maradjunk a hír igazi mondanivalójánál. a vga-s törés ( gyorsabban keresi a jelszót ha használjuk számításra a vga-nkat, vagy a ps3-at), elvileg összepakolható olyan rendszer, amivel AES256-al kódolt rendszert belátható időn belül lehet törni ( jelenlegi fejlesztgetés mellett a jelenlegi kb sokprocis rendszerek kb 1000 éven belül törnek-- tehát kb 5 év múlva a 1000 lecsökkenhet 1-re)
  • Dzson
    #56
    A sok hülyeségedre nincs kedvem egyenként megírni a cáfolatot. Na meg ha felvilágosítalak hol marad a mások öröme, ahova még beírkálod ezeket? :))))))
  • 2504
    #55
    ez tetszik nekem megint ez a civakodás:D
    X360-at akaratm venni 1 éve de annyi meghibásodott gép volt a haverjaimnak hogy inkább lemondtam róla:D
  • dez
    #54
    "Egyebkent meg az xbox360 csak egy sima 3 magos pc. (csak ppc-s nem x86-os) A videokartyaja pl. a az eszaki hidban van, mint a legtobb integralt chipsetnel. Mondjuk az meg igy is veri a ps3-aset, amiben csak egy sima gf7900-as van."

    'Egyébként' ez egy sor butaság.
  • dez
    #53
    Savanyú a szőlő, kis MS-bajnok?
  • zola2000
    #52
    De most tényleg mióta wiin megy az internet, azóta a pc torrenten és dvd írásom kívül tényleg csak a helyet foglalja.
  • zola2000
    #51
    Miért nem fér el szerinted a tv alatt egy divxes dvd felvevő, egy wii, egy ps3? Ez így már tényleg mindenre jó (még nincs ps3mam, de lehet hogy lesz, és akkor végre kivághatom a pcmet XD) mellesleg japán cucc alig van pcre, és emiatt pc játékplatfornak nálam szóba sem jöhet.
  • kvp
    #50
    "Miért égetitek magatokat ilyen lamer beszólásokkal? Fingotok sincs a PS3 játékkínálatáról."

    Hany strategiai program van ps3-ra? Hany mmorpg? Osszesen hany jatek jott ki idaig ami fut a ps2 kompatibilitas nelkuli europai verzion? Hany jatek jott ki ezalatt xbox360-ra vagy pc-re? Osszesen melyik platformra van a legtobb jatek: xbox360, ps3, wii vagy pc? Ha jol szamolom a ps3 eseten van vagy 100 jatek ami elerheto europaban is, amibol kb. 10-12 exkluziv. Ezert a 10 jatekert nem erdemes megvenni a konzolt, csak akkor ha van kozte 1-2 olyan ami mindenkeppen kell valakinek. (es akkor is eleg draga otelet) Ezzel szemben egy olcso pc-vel minden jatek jatszhato amit az elmult 25 evben pc-re kiadtak, legfeljebb az utolso 1 ev jatekai nem. Viszont az 5 ev mulva vasarolt ugyancsak olcso (tesco gazdasagos) pc-vel mar azok a jatekok is menni fognak. Azert egy 25 eves platform es egy 1 eves ujdonsag jatekkinalata elegge elter. Ez tartja eletben a wii-t is, mivel a multiplatformos uj jatekok mellett ok is foleg a regi nintendos jatekokat aruljak az interneten at, fillerekert. A ps3-bol kihagyni a ps2 kompatibilitast eleg rossz otlet volt. Ha 3 gep kell (ps2, ps3, pc) ahhoz hogy az ember jatszhasson az osses uj es meglevo jatekaval es az internetet is elerje, akkor az mar regen rossz. Ennyi penezert mar erdemesebb venni egy darab rendes kozepkategorias pc-t. Jatszani az is jo, legalabb annyira mint a ps3. A szamitasi teljesitmeny pedig igazabol senkit nem erdekel, en pl. soha nem hagyom bekapcsolva a gepemet ha elmegyek otthonrol. (lasd: villanyszamla) Es meg valami, pc-n van 3d gyorsitas desktop-on is, tehat ha valaki veletlenul nem eredeti blueray filmet akar nezni, hanem annak divx-es valtozatat, akkor erre ps3-on nem sok eselye van. (kiveve, ha eleg neki az 1-2 fps) De egy sima kepszerkeszto program is pillanatok alatt megeszi a 256MB ramot, meg a PIII-assal vetekedo teljesitmenyu ppc-t. Az, hogy majd lesz ra szoftver az kb. olyan hogy akkor majd vesznek az emberek, kiveve ha addigra a pc-k nem hagyjak le. (es ez tobbnyire kb. egy even belul megtortenik)
  • Dzson
    #49
    Miért égetitek magatokat ilyen lamer beszólásokkal? Fingotok sincs a PS3 játékkínálatáról. Olvastatok egy éve egy hírt, és ezt szajkózzátok a pécés haverokkal a suliban. De jobb is, mondjátok csak, mindenki számára nyilvánnvalóvá teszitek, hogy a pécések eleve dilettánsok. :)))) Már annak, aki eddig nem tudta. :))
  • item
    #48
    " A masik gond, hogy ha megterhelik a konzolt akkor kiolvad a videochip. Egyebkent meg az xbox360 csak egy sima 3 magos pc. (csak ppc-s nem x86-os)"

    Ettől még alkalmas számításigényes feladatokra is,az más kérdés hogy a konstrukció elég gyalázatos lett. Elég erős moddolást kell végrehajtani a dobozon hogy utánna már csendben és megbizhatóan üzemeljen akár ilyen folding@home project en is. Ez a konstruktőrök sara nem a hardver hibája.
  • item
    #47
    ""Milyen jó, hogy mindenre jó ez a PS3, csak éppen játékra nem:D"

    Csak egy picit szamolta el magat a sony. Neha mindenkivel elofordul. Pl. igy jart annak idejen a sega is. Jatek pedig van es lesz, csak az a kerdes mennyi es mikor. Jelenleg a pc es az xbox360 vezet jatekellatottsagban. A wii meg aranyos es viszi az osses regi jatekot. (es szvsz. a metroid iranyithatobb mint a tobbi konzolos fps)"

    Elkénemár felejteni ezt a berögződést. Jelenleg is elég sok játék érhető el a PS3 platformra. Nem kellene már ezen a régi csonton rágódni.
  • zola2000
    #46
    Nekem wiire a wiisports meg a wiifit az a "nahaggyámá" kategória, de jó lesz a final fantasy crystal chronicles, a monster hunter3, a tales symphonia 2, biztos lesz egy új zelda, a mario galaxy mindjárt meglesz, mint a resident evil u.c., (eddig a metroid és a zelda hatalmas volt). Ps3ra is vannak jó játékok, de x360ra nem tudok (talán csak a blue dragon, de az nem nagy szám), pc-re meg még úgy sem.
  • m4G1c
    #45
    "Okosabb lett volna ha filmnéző, netező, jelszótörő, cd-író meg mittodomén mit csináló gépnek építik és egyedül a játéklehetsőséget hagyják ki belőle. Akkor nem tévesztik meg a gyanútlan felhasználókat, akik így szomorúan konstatálják megvétel után, hogy milyen fasza dolgokat tudnak csinálni vele, csak éppen egy épkézláb játék nincs rá." + "fura, hogy senki nem próbálja a microsoft hasonló termékét számításigényesebb feladatokra hasznáni."

    ez a két mondat szerintem elejét is veheti az összes konzolanyázó-hypeoló beszólásnak, mert megint a szokásos témát veszik elő. tessék ezen a két mondaton elgondolkozni, értelmesebb, mint a pc-t a konzollal szembeállítani. (mintha közülük ebből valakinek is haszna származna...)
  • kvp
    #44
    "Tehát meg lehet csinálni, hogy ps3 linuxon torrentel letöltesz ps3 játékokat/hd filmet, usb blu-ray íróval kiírod, csippelt ps3mal futtatod."

    Tudtommal nincsennek chip-elt ps3-ak. Ezzel szemben az olcso wii-hez van chip es a gyartot nem igazan erdekli, mivel nekik a hardveren van a hasznuk, tehat minel tobb gepet vesznek annal jobb nekik.

    "fura, hogy senki nem próbálja a microsoft hasonló termékét számításigényesebb feladatokra hasznáni"

    Hasznalnak az emberek, de ket gond van: Egyreszt a microsoft nem engedi, meg azt sem hogy a fizetos jatekokhoz a keszitok ingyen adjak a patch-eket. A masik gond, hogy ha megterhelik a konzolt akkor kiolvad a videochip. Egyebkent meg az xbox360 csak egy sima 3 magos pc. (csak ppc-s nem x86-os) A videokartyaja pl. a az eszaki hidban van, mint a legtobb integralt chipsetnel. Mondjuk az meg igy is veri a ps3-aset, amiben csak egy sima gf7900-as van.

    "Milyen jó, hogy mindenre jó ez a PS3, csak éppen játékra nem:D"

    Csak egy picit szamolta el magat a sony. Neha mindenkivel elofordul. Pl. igy jart annak idejen a sega is. Jatek pedig van es lesz, csak az a kerdes mennyi es mikor. Jelenleg a pc es az xbox360 vezet jatekellatottsagban. A wii meg aranyos es viszi az osses regi jatekot. (es szvsz. a metroid iranyithatobb mint a tobbi konzolos fps)

    ps: Egyebkent a balance board oriasi, mar az amiga fele joyboard is jo szorakozas volt. (atari mellett ment a legtobb regi microszamitogeppel)
  • irkab1rka
    #43
    hm, lehet, hogy VPN endpointnak jól lehetne hasznáni.

    fura, hogy senki nem próbálja a microsoft hasonló termékét számításigényesebb feladatokra hasznáni.
  • archkoven
    #42
    Milyen jó, hogy mindenre jó ez a PS3, csak éppen játékra nem:D
    Okosabb lett volna ha filmnéző, netező, jelszótörő, cd-író meg mittodomén mit csináló gépnek építik és egyedül a játéklehetsőséget hagyják ki belőle. Akkor nem tévesztik meg a gyanútlan felhasználókat, akik így szomorúan konstatálják megvétel után, hogy milyen fasza dolgokat tudnak csinálni vele, csak éppen egy épkézláb játék nincs rá.
  • dez
    #41
    Voltak (ma már asszem nincs) vinyó nélküli X360-ak is. De ettől még szerintem nem mondanak le a vinyósokról is, akik valószínűleg jóval többen vannak. Ha kell patchelési lehetőség, sziveskedjen beszerezni a user.

    Mint írtam, konzolon is felinstallálódik pár dolog a vinyóra. A program onnan fut, lemezről a nagy terjedelmű adatot veszi. Bár lehet, hogy nem minden programnál van így, nem tudom. Mindenesetre a patchelés automatikus.
  • dez
    #40
    Egy apró javascript fut le a (lokális) gépen, PC-n nem tölti újra az oldalt, csak a beviteli mezőre ugrik, és megjegyzi, hogy mire megy a válasz. De lehet, hogy mobilon máshogy megy.
  • skinnyman
    #39
    Hát igen, kisebb vinyós x360-akat kivéve, vagyis innentől kezdve az egész x360 kiesett, mert nem építhetnek arra, hogy mindenkinek van winchester-e. Konzolon a patchelés meg amúgy is egy eléggé furcsa dolog, mert míg PC-n eleve fel van installálva a cucc, elég azokat frissíteni, konzolon viszont csak a lemezről megy a játék, így kicsit vicces, hogy a videók, képek, zenék mappák mellett lehet külön játék patchek mappát nyitni ott :)
  • zola2000
    #38
    Kösz nem, mobillal és opera minivel vagyok, és akkor újratölti az oldalt. (asszem a szerver hajtja végre a szkriptet, és azért) gprsel az kb 10 másodperc, tehát maradok ennél.
    Válasz erre: 37 d[^_^]b
  • dez
    #37
    "Válasz erre: 32"

    Használd inkább a "válasz erre" 'gombot' a jobb felső sarokban. :)
  • dez
    #36
    Amúgy a konzolosok, legalábbis a PS-esek nem az FPS-eket nyomják állandóan, hanem pl. PS2-re volt egy csomó másfajta, hangulatos játék, és nyilván PS3-on is lesz.
  • dez
    #35
    "A patch-ek is éppenhogy előnyt jelentenek: ha konzolra bugos vagy elszart játékot adnak ki (amiből egyre több van), utólag nem bírják korrigálni."

    Dehogynem. Ma már alap a vinyó (kisebb Xbox360-akat kivéve) (amire feltelepedik a program, és egyes gyors elérést kívánó adatok), és az online kapcsolat. Viszont nem nagyon "divat" a patchelgetés itt.
  • zola2000
    #34
    Amiket felsoroltál azok mind amerikai játékok (még egy ea játék is volt benne XD), de elég nézd meg hogy hogyan jönnek ki a final fantasyk, Dragon Questek, Resident Evilek stb... (vagy egyáltalán nem vagy csak sok év múlva, optimalizálás nélkül) Meg az exkluzív konzolcímek a legjobbak, azt teljesen az adott gép hardveréhez, irányításához tudják tervezni. A hc konzolosok meg mind tudják hogy az ea játékai nem éppen a minőségükről híresek, csak a pcseknek minden jó, ami normálisan megjelenik pcre.
    Válasz erre: 32
  • skinnyman
    #33
    Egyébként nincs bajom a PS3-al sem, de ennyire nem kéne elfogultnak lenni.
  • skinnyman
    #32
    Csak gondoltam szólok: 8600GTX nem létezik, az a 95% talán fordítva megállja a helyét: 95% félévente nem fejleszti a gépét. Azt aktuális patchek, driverek is gyenge kifogások, mert aki havonta nem hajlandó feltenni egy drivert, az meg is érdemli, hogy ne tudjon játszani. Mellesleg ha nem egy 3éves őskövület drivert használsz, akkor minden ugyanúgy működni fog vele. A patch-ek is éppenhogy előnyt jelentenek: ha konzolra bugos vagy elszart játékot adnak ki (amiből egyre több van), utólag nem bírják korrigálni. Arról meg, hogy a PC-s játékipar agyhalott 4-6 éve: gyakorlatilag 1-2 überexkluzív címen kívül minden lényeges dolog megjelenik PC-re is. (pl. UT3, Bioshock, PES 2008, COD4, NFS, stb., stb. és már ezek közé tartozik a "nagy" x360-as "húzócím" Gears of War és Lost Planet is). Ellenben vannak játékok, amik konzolra soha nem fognak megjelenni és nem véletlenül, és ezek a játékok kicsikét többet jelentenek nekem, mint egy agyonhájpolt haló3 vagy gírsz of vór, ezek közé tartozik csak hogy párat említsek: Crysis, S.T.A.L.K.E.R., Hellgate London, Starcraft.
  • zola2000
    #31
    Egyébként sokoldalúságból annyit, hogy 256 mega pcn is csak a vistához, és játékhoz kevés, linuxhoz, open officehoz, opera/firefoxhoz, torrenthez elég (az a 256mega ram igen gyors, többszálú). Tehát meg lehet csinálni, hogy ps3 linuxon torrentel letöltesz ps3 játékokat/hd filmet, usb blu-ray íróval kiírod, csippelt ps3mal futtatod.
  • zola2000
    #30
    Nem tudom megnézni az eladásokat, mert ha van konzol eladási toplista, ott van hogy miből hány darabot adtak el, míg ha jön pc toplista, ott nincs, tehát nem tudom a kettőt összehasonlítani. Egyébként a játékipar már régóta agyhalott, régóta csak a teljesítmény hajsza megy, ebből a szempontból csak a nintendo keres és talált kiutat.
    Válasz erre: 19
  • dez
    #29
    Akarom mondani 2000.
  • dez
    #28
    Végülis óránként kb. 20000 PS3 kel el világszerte. (És még csak most jön a karácsonyi szezon.)
  • item
    #27
    Ehehe, 4 órája irtam a postom és azóta 35 team lépett be a nagy folding közösségbe.
  • item
    #26
    Köszönöm! Üdv a csapatban..
  • dez
    #25
    Bla bla bla.
  • dez
    #24
    Pedig igaza van, ezt a játékfejlesztő stúdiók is kiadóik nem is tagadják. Nézd csak meg az eladásokat.
  • dez
    #23
    A Niagara nem tündököl mat.szám.telj.-ben, az egy sokszálas szerverproci.

    Mi a bulvár azon, hogy 100x gyorsabban megy a törés a PS3-on, mint egy PC-n?