23
Race Driver: Grid
-
#23 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1189556936 -
ldavid #22 mért nincs ez még zárva? ott a one-os topic -
Szabi1991 #21 akkoriban ritka volt a kormány, akkor mindenki bilell, max joypaddal játszott, így oan fizikát írtak rá...
mára már azért elég elterjedt a kormány is, szal kénytelenek "kormányos fizikát" csinálni :D
-
DJ BP #20 Race Driver 3? Hát szimulátornak gyenge volt, de azért NFS-nél jobb az igaz :)
De hogy ez is elmegy a tuning felé, nálam ifjabbak ennyire buzulnak érte? -
Djemba #19 toca 1 volt a legjobb jó volt a sztorija rayan mcane 2 is tetszett,de a 3 már unalmas lett egy idő után
-
Szabi1991 #18 hát ha jól értem, akkor a Toca Race Driver 4 lesz :D
a 3 nem volt oan rosz fizikában :) -
DJ BP #17 fizika is vajon NFS koppincs? :) -
#16 NFS koppincs... de jónak néz ki :D -
#15 -.-idiot topik. -
#14 zseeeeeeeeeeeeer -
#13 Sztem meg maradhat! -
zoolee #12 De b@szodalás ugyan aza a gamma!!!!
Mért kell neki új topik???
Akkor ennyierővel a stalkernek lehetne 3 topikja?? Azért mert eleinte oblivion lost nak aztán stalkernek majd stalker: shadow of chernobly ???
Sztem zárható... -
Szabi1991 #11 most olvasd el az 1. hszt is -.-
segítek:
"A Codemasters ma jelentette, hogy Race Driver: Grid-re keresztelték a korábban Race Driver One néven ismert csodaszimulátorukat..." -
zoolee #10 LOL!!! Ugyan aza gamma...-.- -
Szabi1991 #9 4-es hsz végét olvasd má' el -.-
thx :p -
zoolee #8 Pedíg úgy emlékszem van, és már asszem zártak is be 1-2 t..
Am a kereső szar..-.- -
#7 Íg yszebb! -
Szabi1991 #6 hát ha ien Corolla lesz benne, akkor kötelező egy oan gép nekem amin elindul -.-
[csak persze kéne rá many..] -
#5 az naggyából egy új gép :) -
Szabi1991 #4 juuuj, asszem tényleg kell újj VGA+RAM+CPU a gépembe :)
ez a játék eddig nagyon tetszik :D
amúgy tényleg van már ien topik, de annak még One a neve, szal akár maradhat ez -.-
Race Driver One -
#3 Kereső szerint nincs:) -
zoolee #2 Van már ilyen topik. -
#1 "A Codemasters ma jelentette, hogy Race Driver: Grid-re keresztelték a korábban Race Driver One néven ismert csodaszimulátorukat. A cég pár új képet is küldött.
A játéknak fantasztikus grafikája lesz, ezt már a korábbi screenshotok is igazolták, de a mostani képek mindenen túltesznek. Érdemes meglesni mindet, és eszünkbe vésni a Race Driver: Grid nevet!"
forrás: gamekapocs.hu
Képek!