Nem lesz Péntek 13 remake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azért kiváncsi leszek,hogy majd hogyan fog végzödni a film,mivel Jason mindig tulélte.
Ne már hogy Jason futni fog! Neeee! Minek kell ez? Jason akkor jó amikor halálos nyugalommal sétál és utoléri még a leggyorsabban menekülõ ifjoncot is hogy jól megmártsa benne a machetéjét. Nem kell gyors Jason, nekem lassú kell!
Teleportálni viszont már eddig is tudott. Lásd filmek. 😊
OFF:"Nem lesz Péntek 13 remake"
SG !!!!!!!!!!!!! A JÓ b***s anyucikátokat már hogy ilyen megtévesztõ címekkel jöttök, elõbb south park véget ér most meg ez grrr.
ON:
Hát, ha így áll a helyzet remélem nem holmi péntek.13 part 3/4 vagy hasonló lesz a címe. Egyébként szerettel várjuk. Bár bevallom én inkább a vonagló zombi mozgású, mégis valami csodafolytán mindig utolérõ jason-t akarom, de merem remélni, hogy csak egy nagyobb jelenetnél lesz ilyen futkározós része.
SG !!!!!!!!!!!!! A JÓ b***s anyucikátokat már hogy ilyen megtévesztõ címekkel jöttök, elõbb south park véget ér most meg ez grrr.
ON:
Hát, ha így áll a helyzet remélem nem holmi péntek.13 part 3/4 vagy hasonló lesz a címe. Egyébként szerettel várjuk. Bár bevallom én inkább a vonagló zombi mozgású, mégis valami csodafolytán mindig utolérõ jason-t akarom, de merem remélni, hogy csak egy nagyobb jelenetnél lesz ilyen futkározós része.
Hátha eddig tudott futni csak nemakart. Itt majd futni fog de amikor lenyomják úgy megsérül hogy töbet nem tud majd futni... 😊
"A sztori állítólag a második és negyedik epizód közötti idõben játszódik majd"
és kiszabadítják majd palpatine-t?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
és kiszabadítják majd palpatine-t?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"Nothing happens unless first a dream…”
a 2-3. részekben még futott, nem volt zombi, szvsz annyira nem ökörség...
LOOOOOL.Génmaipulálják Jason-t,hogy futni is megtanul,késõbb meg megint elfelejt?Ennyit errõl...
http://videodrome.freeblog.hu/
szeretettel várnánk akkor mostmár ez után egy új Freddy filmet is 😊