9
-
Viking szabi #9 Én azért kiváncsi leszek,hogy majd hogyan fog végzödni a film,mivel Jason mindig tulélte. -
Sanyi07 #8 Ne már hogy Jason futni fog! Neeee! Minek kell ez? Jason akkor jó amikor halálos nyugalommal sétál és utoléri még a leggyorsabban menekülő ifjoncot is hogy jól megmártsa benne a machetéjét. Nem kell gyors Jason, nekem lassú kell! -
Prof William #7 Teleportálni viszont már eddig is tudott. Lásd filmek. :) -
#6 OFF:"Nem lesz Péntek 13 remake"
SG !!!!!!!!!!!!! A JÓ b***s anyucikátokat már hogy ilyen megtévesztő címekkel jöttök, előbb south park véget ér most meg ez grrr.
ON:
Hát, ha így áll a helyzet remélem nem holmi péntek.13 part 3/4 vagy hasonló lesz a címe. Egyébként szerettel várjuk. Bár bevallom én inkább a vonagló zombi mozgású, mégis valami csodafolytán mindig utolérő jason-t akarom, de merem remélni, hogy csak egy nagyobb jelenetnél lesz ilyen futkározós része.
-
Prof William #5 Hátha eddig tudott futni csak nemakart. Itt majd futni fog de amikor lenyomják úgy megsérül hogy töbet nem tud majd futni... :) -
#4 "A sztori állítólag a második és negyedik epizód közötti időben játszódik majd"
és kiszabadítják majd palpatine-t? -
Kozma89 #3 a 2-3. részekben még futott, nem volt zombi, szvsz annyira nem ökörség... -
Real13 #2 LOOOOOL.Génmaipulálják Jason-t,hogy futni is megtanul,később meg megint elfelejt?Ennyit erről... -
viizo #1 szeretettel várnánk akkor mostmár ez után egy új Freddy filmet is :)