59
Sony Ericsson V640i
-
#59 Sziasztok.Témákat keresek V640i-hez,valaki tud segíteni benne hogy hogy keressek?Mert a zedgén nincs túl sok :S -
#58 Hy.A édialejátszóban be lehet rakni diavetítésbe a képeket.Ott a szomorú témának ami alatt zongora megy vki nem tudja a címét?Vagy hogy honnan lehetne leölteni? -
#57 Mostanába feltűnően gyorsan lemerül a telóm, de nem tudom h milehet.
Átállítottam csak GSM hálózatra, és a bluetooth is takarékoson van.
Valaki járt már így?
ui: a funkciós gomb nagyon kopik..:s -
marko008 #56 helotok a demo játékokat nem tudjátok hogy kel eltüntetni v640i telefonrol? -
Szabi1991 #55 *szín -
Szabi1991 #54 sokkal jobb (többet tudd, gyorsabb), de ez a "kubai" szint sztem ronda :( -
LollerMan #53 Sztem pont ugyanaz mint a v630 :) mind kinézetre mind tudásra... nem tudom h az SE minek dob ilyeneket piacra... maradok a v630náál :) -
Nandusz #52 Ok, thx, már megvan. -
Szabi1991 #51 egyéb, aztán onnan kel feltelepíteni ;) -
#50 neekm a telefonmemóriába az egyébben vannak a játékok -
#49 mindjárt megnézem neked -
Nandusz #48 A játékot melyik helyre kell tölteni a telefonon? Csak mert nincs olyan mappa, hogy 'játékok', viszont ha az 'egyéb' mappába töltöm, akkor sem jelentkeznek a játékok a telón. -
Szabi1991 #47 akkor marad V630i-m :D -
#46 nem
csak ilyen barna-arany színben -
Szabi1991 #45 ilyen feketébe is lehet kapni nálunk, ugye ?
-
Szabi1991 #44 tehetsz bátran képeket, pl. menüről, zenelejátszóról :)))
sztem a héten beújítok 1 ilyet, a V630-as helyére :DD -
#43 Köszönöm szépen! -
Szabi1991 #42 itt van pár téma/háttér/játék V640i-re :) -
#41 Hopp, nah mindegy keresd ki gyorsan. (176x220-as felbontásra) -
#40 A Sola Rola-t ajánlom, remek a fizika benne és aranyos is! (V630-om van, szóval ezen is tökéletesen megy majd)...
Egyszóval kedvenc! -
#39 Tudtok valami jó játékokat hozzá, amit kipróbáltaok és szuper? -
#38 Köszi!
-
#37 *Talán -
#36 Taéán itt találsz pár jó cuccot -
#35 Mai napon meglett ez a telóm. Nagyon jóóóó!!!
Csak kellenének oldalak, amin jó sok cucc van hozzá.
A másik, pedig, hogy hol lehetne átállítani a felső kettő választógombhoz, h mit nyisson meg? -
#34 Nekem is ilyen tel van télleg jó, megéri megvenni -
#33 Nekem is ilyen telóm van, és nagyon bejön ;) ha érdekel majd készitek néhány képet :) -
zombordenes #32 Én most akarok venni egyet!:-)
-
#31 Na tegnap vettem egy ilyen telót én is és egyelőre maximálisan elégedett vagyok :) -
#30 a v630 ra fel lehet tolni a v640 szoftját? amugy a vodás menütöl meg lehet szabadulni egy menücserével. Itt megtalálod (A FORUMBAN) a leírást -
#29 a második link rossz itt a jó -
#28 itt is vannak elvileg,itt nagyon sok nagyon jó téma,háttér,képernyőkímélő van de neked inkább ezt ajánlom itt van nagyon sok játék de ez most nem működik(a játék részleg) -
ada93 #27 hello, nem tudjátok h honnan lehet leszedni ingyen játékokat v640i-re vagy 176x220 felbontásban, ha tudtok légyszi segítsetek -
Nandusz #26 Én is vásároltam egy ilyen készüléket 3 hete a V630i-m mellé.
Kizárólag a HSDPA internet miatt vettem meg, mert sokat tartózkodom olyan területen, ahol nincs ADSL, viszont van 3G-s Vodafonos lefedettség.
Mit is mondhatnék róla?...Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, sok újítást bevittek az elődjéhez képest (V630i), a HSDPA modemen kívül is.
A menü rendszerben rengeteg ésszerű, logikus újítást bevittek, ami mégjobban felhasználóbarátabbá teszi ezt a készüléket.
A külalakja is sokkal szebb, elegánsabb mint elődjének. -
#25 Most veszek PDA-t, de nem GSMPDA-t, mivel szeretem ezt a telót, és nem is rég vettem... -
Szabi1991 #24 aha, de még csak V630i-m van :( -
#23 pörgessük mrá fel ezt a topicot
most vettem iylet nekem rohadtul tetszik
valakinek a fav-ban van még? -
#22 Elsőre kellemetlen a szürkés témával, amint beteszel egy új témát teljesen szokhatóvá válik...(Szerintem, mielőtt leszól valaki...) -
uzsidoboz #21 csá üdv!
olyan kérdésem lenne h mennyire undorító a vodás live menü, és h le lehet e cserélni ezt a stílust a teloban!
ELŐRE IS KÖSZI -
#20 végülis még nem találkoztam vele úgy igazán, csak egy gyors-áttekintésre volt időm...ki tudja..