9306
-
#448 Jobban teszed ha vársz.Év végéig lehet lesz új DX11-es széria majd inkább abból vegyél! -
#447 Pont van annyi spórolt pénzem hogy megvegyem az új ati 5970-est, de egyszerűen sajnálok rá 160-at kiadni, csak a dx11 miatt. Alig különbözik a 9-től vagy a 10-től.
Még sztem a mostani vga-mat sem használom ki, de a Crysis 2 lehet hogy szép lenne dx11-ben és minden maxon... szal nem tudom mit csináljak. -
#446 Igen lesz benne! -
hiper KOCKA #445 A 2. rész fog dx11 támogatással rendelkezni? -
#444 Cd galaxis:9990FT
Zavvi.com: 320Ft-os fonttal számolva év végére ki tudja mennyi lesz 8944ft.
Remélem ez is magyar felirattal jön majd.De erről info még nincs! -
#443 Nem biztos, hogy légből kapott, de én speciel az incrysis.com információiban bízok Ott meg még nincs semmi ilyenről szó. -
#442 Ja tehát légből kapott!Magazinba 2010 december volt írva! -
#441 A hivatalos infó: 2010 utolsó negyedéve. Ennek az "átlaga" november 15 -
#440 CryEngine 3 Brochure -
#439 Honnan az info? -
zsozso29 #438 Úgy néz ki November 15 a megjelenés. -
#437 Természetesen VERY HIGH beállításra gondoltam DX10 alatt + FULL AA és AF ;) -
#436 1920x1080-ban fut a crysis a 8800GT-men. CCP 1.31-el high-ra állítva.
Most full részletességre vagy FUll felbontásra gondolsz? jó lenne eldönteni:) -
#435 amőgy éns em vagyok pc párti,mert van ps3-am is,igazából egyikkel sem játszom ma már -
#434 de nem is a fullt mondtam,konzolon sem fog a pc-s grafika fullján futni... -
#433 nem hiszem, mert messze a legnagyobb badarság. -
#432 cool story bro -
#431 Pedig hidd el :D AA és AF és egyéb feature ide vagy oda, játék közben egyszerűen nem igen veszi észre a szemed! Akkor nem képkockázod ki;)
De nem is erről szólt volna a hozzászólásom, csak arra akartam rávilágítani hogy sajnos a PC-nél jobban is optimalizálhatnák a játékokat
Snaxi: sajnos két év kellett ahhoz hogy megjelenjen olyan videókártya, amivel full felbontásban futtatható a Crysis. Amikor megjelent az első béta, majd a játék, az akkor csúcs 8800GTX kártyámmal elmehettem a sóhivatalba :( /pedig nem kis spórolás kellett hozzá hogy megvegyem! /
Na mind1, türelmetlenül várom a 2. részt -
#430 A gépigények azért nem változtak, mert a rengeteg multiplatform játékhoz nem KELL erősebb hardver. -
#429 ehh :D -
#428 Ezt ugye te sem hiszed el? -
#427 Azért nem változnak annyira a gépigények mer az Nvidia "lefizetett" pár céget azzal az okkal hogy ne változtassanak sokat a grafikán mer az Nvidia nem fejleszt mostanában erős kártyákat (Majd most jönnek) és ugye az ATI meg folyamatosan adja ki az erős kártyákat. És így megveszik az nvidia karikat is -
#426 pár éve talán megállta volna a helyét ez az állítás,de nagyjából 2 éve megállt a gépigények rohamos növekedése (jó,nyilván nőtt valamelyest,de én speciel 3 éves géppel highon játszok mindennel,ég a crysis-al is)
nincs az hogy félévente kell új vga hogy maxon menjen
persze ez nem marad így örökké,de az új konzolokig biztos -
#425 fullhd és X360 ?
ehh, távolról is alig ismeri egymást ez a 2 fogalom... -
#424 miért vársz többet? ha annyira szép grafot csinálnának, nem menne konzolokon:) -
#423 A poén az, hogy a most 5 éves ATI kártyán (ami az xbox360-ban van) fullhd felbontásban zökkenőmentesen fog futni és gyönyörű lesz. Persze PC-n majd 3 kétmagos VGA-t kell üzemeltetni, hogy ne szaggasson
UI: nem vagyok konzolpárti! -
#422 semmi grafikai előrelépés túlzás! biztos hogy nem a 3éves motor akkori állapota van -
hiper KOCKA #421 "...olyasmiket láttok, amiket még a moziban sem láthattatok eddig."
Akkor vagy valami poligonoktól duzzadó nagyon elmebeteg szörnyet tesznek bele, vagy nagyon szép robbanáseffektet.
Mégis mit nem láttunk még a moziban? -
#420 De a Crytektől többet vár az ember.
Hisz mindig kimagaslót alkottak grafikailag erre tessék megállt az idő :(
Itt csak annyival lesz másabb hogy városban zúzunk semmi grafikai előrelépés.De nem is lenne lényeg ha fizikára izomból rágyurnának de ez sem lesz még egy darabig :( -
#419 Azért nem is ronda :) -
#418 nem sokkal szebb ahhoz képest hogy 3 év eltelt az 1 óta -
#417 Hát szerintem X360on vagy PS3on nem lesz ilyen grafikája. Ott olyan Far Cry2ős lesz kb.De amúgy eltudom képzelni majd a gépigényét gépre. =D -
#416 Kíváncsi vagyok konzolokon mennyire lesz szép!Egy jó PCn szerintem sokkal szebb lesz. -
#415 bocs ha nagyok a képek, de ha zavaróak, kitörölhettetitek a hsz-mat. -
-
#413 CryENGINE 3, Crysis 2 to Feature Full 3D Support -
#412 szerintem hülyén fog kinézi ez az üres város
az addig oké hogy valószínűleg evakuálták a városokat de azért ne hogy már new yorkban utcánként két taxi maradjon -
#411 Ingame képek. van egy pár. -
#410 Crysis 2 részletek az Edge alapján -
#409 A Crysis 2 öt nagy pillanata!
A Crytek legújabb nyilatkozata szerint legalább öt olyan epikus jelenet lesz a Crysis 2-ben, amire mindig emlékezni fogunk.
Elméletben már az idén megérkezik a Crysis 2, ami a legszebb konzolos FPS lesz, legalábbis ha hihetünk a Cryteknek. Igazság szerint hajlamosak vagyunk hinni nekik, mert a Crysis is simán a legszebb játék volt megjelenésekor, csak éppen erőmű nélkül nem lehetett élvezni.
A Crysis 2 viszont nem csak a grafikával hódít majd. A Crytek ugyanis olyan filmekből vett ihletet, mint a Day After Tomorrow, vagy az I Am Legend. "Mindkét film egy egyedi New York-ot mutatott be, és szándékunk szerint ez nekünk is sikerülni fog. A Crysis 2 öt olyan pillanatot ajándékoz majd nekünk, amelyekre életünk végéig emlékezni fogunk. A Crysis-ban úgy változtattuk meg a szigetet, ahogyan azt senki nem gondolta volna. A Crysis 2 esetében még durvább lesz a helyzet, készüljetek fel, hogy olyasmiket láttok, amiket még a moziban sem láthattatok eddig." Jól hangzik, nemde?
info: Gamestar