21
-
princza #21 Ne adja oda senkinek a bankkártyáját, és használjon bundakesztyűt. :) -
Csaba42 #20 Az íriszvizsgálatot hogyan lehet kijátszani? -
Wittgen #19 Mert lenyisszantani egy ujjat bonyolultabb, mint követni/megfiygelni/trükkösen lenyúlni annak nyomatát? -
#18 Mert a taplo kabszeres nem megtenne hogy levegja...?? -
DagadtNinja #17 Sok filmet nezel :DDD Nem fogjak az ujjadat levagni az ujjlenyomatod miatt :DD -
Szeszmester #16 Szerintem hülyeség az ujjlenyomattal való azonosítás.
Pl ha valaki el akarja vinni mondjuk a kocsim, inkább vigye a kulcsokat, mint az ujjamat... -
#15 Én ezt nem értem. Hogy lehet biztonsági azonosítóként használni valamit, amit naponta több 10 helyen otthagyok. Ez olyan mintha minden helyen ahol csak járok felírnám egy lapra a bankszámlámat meg a pinkódomat és otthagynám. -
who am I 7 #14 majd ha eljön az idő amikor már KAKIFORMÁRA szűrnek rá a ZinterneTTen -
roliika #13 :)) Japánban élesbe bank autómatáknál használják a tenyér erezet letapogatást/átvilágítást. -
#12 Az azért kicsit más volt.
Ott sokkal komolyabb rendszert buktattak meg :D
Az az életjeleket is figyelte. -
JTBM #11 Egy erre szakosodott pincér Németországban nem fizet semmit a saját számlájáról. Minden nap más ujjlenyomatot használ és annyi... -
Yv@n #10 Derékban kettéfűrészelnek és megszámolják az évgyűrűket :)
Alternatív megoldásként esetleg retina vizsgálat. -
Cat #9 A másolási módszer régi (irják is), de az ARD tegnapi riportjában élesben, egy áruházban is megcsinálták a másolást. Erről szól a cikk.
Azaz ott állsz a pénztár mellett, és figyeled hogy ki fizet ujjlenyomattal, majd követed és megnézed mit érintett meg. Azt le kell kenni, lefotózni (fél perc), és onnantól te ingyen (illetve az ő nevében) fogsz vásárolni. Ez atomgáz. -
#8 Újlenyomatazonosítnó? OMG!
Hmmhmm, hihetetlen, hogy mindig vannak, akik nem tudják mi a különbség új és ujj között... -
Szefmester #7 amputáció vagy egyéb sérülés pl égés esetén mi a szitu? tud nekem példát mondani hogy akkor mit tesznek? -
nickb #6 Ez egy 3 éves hír!
http://www.ccc.de/biometrie/fingerabdruck_kopieren
Eredetileg már 2004-ben bemutatták ezt a trükköt a ccc-sek. Azóta se érdekel senkit, vezetik be az ujjlenyomatos útlevelet. Nem csoda hogy most már az össze ujjat megnézik.
http://www.sg.hu/cikkek/56490/mar_tiz_ujjlenyomatot_vesznek_le_az_amerikai_repulotereken
Az ujjlenyomat nagyon praktikus mert mindig nálad van, nem kell fejben tartani, nem fogod elfelejteni mint egy kulcsot, pin-kódot. Csak az a baj hogy ha valaki lenyúlja akkor véged van mert lecserélheted a zárat és a kulcsot, kérhetsz a banktól új pin kódot de ujjlenyomatod csak egy van... -
#5 Most nem tudom mit csodálkoznak ezen. Discoveryn a Mythbusterben vagy 3 féle képpen törték fel az újlenyomatazonosító rendszereket.... -
gordonw #4 Ja bocs, ténleg elérhető csak nem browserrel. Gondolom le van tiltva az FTP itt. -
Cat #3 Nekem lejött: jobbklikk a linken és save as. -
gordonw #2 A film lejött valakinek?
Mostmár dajnos nem elérhető:
ftp://ftp.ccc.de/pub/video/Fingerabdruck_Hack/fingerabdruck.mpg -
0o #1 Nem lennék most az Edeka vezérigazgatója :)