Interaktív tábla: Kattintsd fel a megoldást, kisfiam!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekünk is van a suliban de nem sokat ér .
Oda álsz a táblához és eltakarod a projektort... pfff
Nem,csak volt szerencsém 4 évig oda járni.
Minimum 3 ilyen tábla van,1-1 a 2.emeleten az infotermekben,1 meg a földszinti elõadoban,meg asszem kémia teremben is van...hopp,ez már nem is 3😛
Azóta lehet,hogy van több,én 1 éve voltam ott...
Bár lehet rosszul emlékszem,de a 3 ilyen tábla az tuti.

Ismerõs a helyzet.

"ez egy ilyen intelligens tábla...legalábbis azt mondják"

Bár szerintem semmilyen intelligens viselkedést nem produkált eddig. Max kitetette egy tanárral magára, hogy "tilos ráírni" 😄

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

DRevan te környékbeli vagy?Én Túrkevei vagyok...vagyis Kevi😄..mivel még most megyek megnézni a sulit még nem láttam hogy lettek volna ilyen táblák, de most pénteken meglesem...sletty😛
I.C.ram
Ugyanilyen táblák vannak a volt sulimban. Kellett még régebben intézni valamit, bemegyek, gondoltam nosztalgiából megnézem a sulimat, erre látom, hogy csomóteremben légkondi van + ilyen táblák....
MaSzKa
eltûnik a kréta por, mint káros anyag de lesz helyette elektroszmog

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Túrkevén a középiskolában mikor tavaly nyáron eljöttem már 2-3 ilyen volt...nyílt napon még be is üzemelték az 1iket 😉

The Garrett
nálunk a fõsulin ilyen táblák vannak, A tanárok 80% -a viszont nem tudja hogyan kéne használni õket, tehát tekinthetjük kihasználatlannak 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hat en a budenz alapitvaniy gimnaziumba jarok, es az osztalyunkban van egy ilyen.
Hat en rohadtul nem vok megelegedve, fazis keses, nappal fuggonyel is alig lehet latni, nem erzekeli a szamitogepet stb.....
GYárthatnának ilyet pl Magyarországon is, magyar szoftwerekkel.
Mindjárt nem kerülne milliókba...Azonkívül lenne 1 egységes felület- így meg lehetne könnyíteni a tanárok képzését is.
De inkább a kedves M.B. majd beszerzi külföldrõl, csak elõbb kideríti, ki is fogja adni a legnagyobb jattot.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

HarryProf
Itt, Mátészalkán is az egyik suliban ilyen van, igaz informatikával foglalkozik a suli, de lehetne másokra is fejleszteni bõven...

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Atkamon
erre megint csak azt lehet mondani, hogy vannak olyan sulik ahol normális wc meg fûtés sincs és inkább azokra kéne költeni...

Hasonló(ugyanilyen?) tábla van Egerszegen egyik általános iskolában, állítólag egyetlen a megyében. Hasznos dolog, csak rohadt drága😊

← ElőzőOldal 2 / 2