16
-
#16 Csokolom. Uzennem a fiuknak, hogy KITARTAS, VELETEK VAGYOK!!! :) -
who am I 7 #15 háááát...jah, meg kell nézni amcsit.Jobbak a fizetések, kicsit alacsonyabb a cikk ára, és máris jól lehet vele keresni..Ennyi..Ha nem ilyen xarrágó, féreg politikusok lennének, lehet fel lehetne virágoztatni sok mindent erre felé is..meghát, ha nem hitel/meg rexonahónalj reklámokkal hülyítenék a kisembereket talán még intelligensebb is lehetne az átlagpolgár....dehát...ez van..no comment.(jó amcsiba is vannak azért töltögetők, torrentezők, de kisebb arányban..) -
bandee1 #14 Mi a lószart akarnak ezek a nagyokosok? 15 ezerért egy játékot? A filmek már dvd-n egész jó, 990 Ft-os áron elérhetők, még az új filmek is pár hónap múlva megszerezhetők kényelmes áron, meg ott vannak a DVD kölcsönzők. De mit akarnak a nagy profitot hajszoló szoftvergyártók? Photoshop milliós áron? Játék a gyereknek 15 ezerért? Ez nemcsak Magyarországon megfizethetetlen ár! De főleg nálunk elérhetetlenek a szoftverek, játékok, mert iszonyatos áron számolják őket. Mégis mit várnak, mit csodálkoznak a pereskedők? Nem elég a százmillió dolláros mozibevétel egy játék adaptációból pl.? Még azt a gammát is drágán adják. Nevetségesen drágán! Egy cd album is 5-6 ezer forint! Rezsi, számlák, BKV bérlet (közel tízezer), és akkor szórakozásra már semmi nem marad. Ne csodálkozzon a tisztelt vezetőség, a tisztelt publikum, ha virágzik a Piratebay... -
HJPOWER #13 Hajrá Pirate Bay! Prince meg inkább nyalja a svéd kormány faxát, az amúgy is jobban a szájára áll, mint a mikrofon. -
fixpont #12 Ezzel azt akarom mondani, barcsak minden siteon ennyi es ilyen reklamok lennenek, hogy evek alatt sem veszem eszre oket, de sajnos az ellenkezojet jobban tudnam felsorolni, ahol cikkolvasas kozben bescrollozik a pofamba egy egesz oldalnyi reklam 1x1 pixeles bezaro gombbal meg hasonlo. -
fixpont #11 "mivel az ott megjelenő reklámokból is komoly pénzeket zsebelnek be, mivel nem kicsi az oldal látogatottsága.Szóval nem kell félteni őket sem"
Felmentem a PB-re es megneztem vannek-e reklamok, es tenyleg vannak, de ebben az a vicc, ha nem szolsz es nem irod le, soha fel sem tunt volna nekem, pedig evek ota oda jarok. Ha valaki megkerdezte volna latatlanban, vannak-e a BP-n reklamok, esku alatt vallottam volna, hogy nincsenek, eddig. -
mclevi #10 a faszom nyaljak meg nem tudnak elferni a torrentztol -
#9 Az oldal nem tehet róla hogy a felhasználók mit töltenek fel, meg aztán az illegális fájlokat sem ők tárolják, csak a torrent filet. -
nylchq #8 A PirateBay üzelmetetői mögött is hatalmas összegek vannak. Több cégük is működik Európában (könyvelő,- és ügyvédi iroda stb..) Maga a PirateBayt sem hobbiból csinálják, mivel az ott megjelenő reklámokból is komoly pénzeket zsebelnek be, mivel nem kicsi az oldal látogatottsága.Szóval nem kell félteni őket sem. :) -
who am I 7 #7 "Carl Lundström a másik ..., aki annak idején sávszélt biztosított az oldalnak"
HÚHA, ez aztán a bűn...Vajon buzi princék mennyit szeretnének a nyakukba varni 2-3 életfogytigot?ÓÓÓ, istenem ezek a barmók...Jó lenne már mindig a szolgáltatok meg az oldalak nyernének, és ezek a bohóc majmok meg fizessenek csak keményen...whehhehe
Kicsit érdekes, hogy azért az internet a fejlődés és a p2p, és ezt akarják megállítani?Igazuk van huzzunk vissza az őskorba a fabaltához, omg -
Cat #6 A két oldal között az a marhanagy különbség, hogy az egyik a munkáját végzi, és a pénzéért harcol, a másik pedig hobbiból, illetve megszállottságból csinálja. Mivel előbbi emiatt soha nem fog leállni, nekik áll a zászló, mivel idővel bárki besokallna ezektől a támadásoktól, és megkérdezné magától, hogy "megéri ez nekem?" -
#5 Looooooool XD -
flashdesigner #4 meglátjuk. de addig is lehúzok egy-két kalózfilmet valamelyik torrentoldalról a sokmillió közül -
#3 Akkor hajrá kalózöböl. -
sanner011 #2 :D -
dawinD #1