Megnyílt itthon az elsõ Real D-moziterem
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SonicBoomnak igaza van. Ilyennel kell az embereket moziba csabitani, nem pedig a letoltes demonizalasaval.
Viszont en ezert valszeg nem fogok Pestre utazni. Jo lenne ha a nagyobb videki varosokban is lenne erre lehetoseg, mert 100%, hogy a Beowulfot igy neznem meg.
Viszont en ezert valszeg nem fogok Pestre utazni. Jo lenne ha a nagyobb videki varosokban is lenne erre lehetoseg, mert 100%, hogy a Beowulfot igy neznem meg.
Fikázás: Így majd a méggagyibb filmeket is el lehet adni, mert 3d-s és fúú...
Tehát egy idõre megnyugodhatnak a zs-é katgóriás filmesek.
Nem fikázás: Amilyen "idióta" vagyok, én is kicsengetem a belépõt és megnézek vmilyen 3d-s filmet, mert érdekel. Nem kimondottan a film, hanem az élmény. Néhány éve szó volt róla, hogy lesz valami új technika, ahol speciális, 3d-s kamerákkal veszik fel az egész filmet. Például az SW III-at. De ezek szerint az nem volt begyere.
Tehát egy idõre megnyugodhatnak a zs-é katgóriás filmesek.
Nem fikázás: Amilyen "idióta" vagyok, én is kicsengetem a belépõt és megnézek vmilyen 3d-s filmet, mert érdekel. Nem kimondottan a film, hanem az élmény. Néhány éve szó volt róla, hogy lesz valami új technika, ahol speciális, 3d-s kamerákkal veszik fel az egész filmet. Például az SW III-at. De ezek szerint az nem volt begyere.
megpróbáltam kihámozni a cikkbõl, tehát akkor ehhez a real d-hez is kell szemüveg, ugye?
Ha ezt a technikát nyomnák a többi filmnél is, még esetleg visszacsábíthatják az embereket a moziba, mert otthon ilyen még egy ideig nem lesz.
Ha ezt a technikát nyomnák a többi filmnél is, még esetleg visszacsábíthatják az embereket a moziba, mert otthon ilyen még egy ideig nem lesz.
Végre fejlõdnek a hazai mozik is, halvány reményfolt ebben a szürkeségben.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
← ElőzőOldal 2 / 2