Képrejtvény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
támadt egy ötletem. elégszar <#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
<#idiota>#idiota>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(elkészítani tovább tartott 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
tudom, hogy a kivitelezés elég szarra sikerült, de máshogy nem tudtam megoldani <#idiota>#idiota>
de akkor viszont hiányzik egy dolog bár a hüvelykujj majdnem hasonlít rá
pénzverés<#idiota>#idiota>
a pénz stimmel, de a másik nem...
az nem rázás 😊
nézd meg jobban, hogy az a kéz hogy áll 😄