A jó kép II. rész: Egy villanás az agyban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk a kiemelést nem a kivágásra értem, hanem ha pl. van egy szemmegkapó virág egy rét közepén, akkor nem csak arra fókuszálok, a környezete is érdekes

Cogito Ergo Sum

"Vannak akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a természeti témák, pl. virágok szépségét kiemeljék, amivel nincs is baj. Azonban azok a fotósok, akik így kezdik tanulmányukat, valójában nem tanulnak meg soha fotózni."

Köszönöm szépen, szeretem kiemelni a világból a szépet, amatõr vagyok még, de ez a"soha nem tanul meg fotózni" kijelentés eléggé betett, nem kéne leszólni azokat akik szeretnék kiemelni a pillanatot. én nem csak kattintgatok, pár fotóskönyvet elolvastam már de ez az idézet MAJDNEM elvette az egésztõl a kedvem. De csak majdnem kedves meggondolatlan írókám.

MÁSRÉSZRÕL SOSE MOND HOGY SOHAAAAAAAAA!!!!

Cogito Ergo Sum

errõl az ugrik be h tesi tanárunk mindig mondta h egyik képre 20 évig várt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Blasta
Igy ni.
Ennyi kell csak egy ilyen fotóhoz.
A PILLANAT és egy 2 millás felszkó 😊)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Elismerésem a cikkírónak, nagyon jól és élvezetesen adta elõ mondanivalóját.

Korábban is volt már egy hasonló cikk (hónapokkal ezelõtt), ami szintén azt emelte ki, hogy a kamera mögötti ember látásmódja az, ami igazából meghatározza, hogy jó lesz-e egy kép, mint maga a technika (talán azt a cikket is õ írta... 😊.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Möci

Piti módon provokálod!

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!

mikloss
De ne felejtsd el felállítani te is a zárt aljú lessátrat a jobb zaj- és szagszigetelés miatt ki tudja mikor bukkan elõ egy ritka fajtaa egyetemista!<#hehe>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

Möci
A téma kapcsán, de más gondolat:

Általában sokkal több hozzászólás szokott lenni. Úgylátszik a többieket jobban érdekli az, hogy mivel fényképeznek, sem mint az, hogy milyen képet készítenek. Sajnos!
(Szerintem egy "szmena-8"-cal is lehet(ett) jó képet csinálni. OK egy mobillal készített képpel ne akarjunk babérokat. Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy nem minden a technika és, hogy igazán sajnálom, hogy a hozzá nem szóló fórumozók nagy része "technosznob")

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!

The Garrett
en meg pont hasonló dolgot kezdtem el egy pályázat kapcsán...
a Fõiskolánkat kell bemutatni a mindennapokban, amibõl szóróanyag lesz majd a felvételizõknek február tájékán.

körbejártam keresztül kasul az iskolát, feljegyeztem papírra néhány helyszínt, megnéztem többféle napszakban hogy hol mikor érdemes fotózni, aztán beleképzeltem az embereket is. ^^ Most ott tartok hogy van kb 2 oldalnyi jegyzetem meg ötletek, amiket januárig már "csak" meg kell valósítani.

A következõ lépés az lesz hogy leülök 1-1 helyen és várok amíg úgy és annyi ember lesz ott, amennyit a képbe beleképzeltem. ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PJack
ez tényleg jó 😊
bár nekem sincs sok közöm a fényképezéshez 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

á, ez durva. közöm sincs a fényképezéshez, de élmény olvasni😊