17 milliárd forint számítógépek kereskedelméből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy szerintem is ingyen kellene átadni állami intézményeknek amit lehet, persze szigorúan leltározva, nem darab-darab elven.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
szerintem ezzel is az lesz. Na persze vki ezen biztos jól jár
Amúgy sok webáruház árát látva soxor elgondolkodom, hogy hogy a fenébe lehet annyira olcsó egy-egy termék. Hát az ilyen hírek hallatán már értem....
www.digimomentsvideography.com
Azt mondjak: azert, hogy a nyomozas meg egyeb koltsegeket fedezzek
Valojaban: nonprofit szervezetekrol beszelunk, amelynek fix koltsegvetese van etc.
Akkor mire megy el a love?? A megfelelo politikusok es politikai kapcsolatok ill. magasrangu rendortisztek egy utolso kort nyomnak az egeszen, hacsaknem atpasszoljak a jo dolgokat a sajat koreiknek, s igy lesz nekik faxa villajuk meg egyeb dolguk.
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
A közeljövõben 1-2 politikusnak (v ismerõsének/rokonának) számtech boltja lesz...nem fogják hagyni h bezúzzák... géptemetõkbõl hoznak pár m3 cuccot,hogy hasonlítson a jelenlegire és jöhet +3 kocsi és 1 villa...
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Vagy hogy a vérbe' lehet, hogy csak akkor veszik észre az egészet, amikor már 3,4 milliárdod lenyúltak...!?
Szagos...
a lefoglalt ruhakat, egyeb mast is szet lehetne osztani, persze nem 1szeru, kidolgozott terv es torvenymodositas kell hozza.. amit ugye kover politikusaink le se szarnak.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A lenyeg, most a sok lukegyerek orulni fog, hogy jaj de jo hogy elkaptak oket, etc, csak majd kesobb jon a dobbenet, mint az olajszokitessel kapcsolatosan (mert az eredmeny az lesz, hogy a milliardokat lenyult szemelyek egy resze elo sem fog kerulni, akik meg elokerulnek es nagyhalak, azok kapjak a felfuggesztettet es a nehany szazezres birsagot, akik pedig cseppek voltak a tengerbe, na azokat majd szepen uvegbe zarjak es rajuk kenik az egeszet, de ha barmelyik ilyen kis csepp is barmi kompromittalot fel tud mutatni, vagy meghal, vagy szabad lesz, a lenyeg, hogy a masokon eloskodok erdekeit ne sertse)
*pl: Horn vagonszamnyi drogcsempeszeterol sem sokan hallottak*
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Az ittveddmeg.hu is ezeket árulta...
Amúgy szerintem is 99.9%-os valószínüsége van annak hogy az összes lefoglalt árut bezuzzák... (persze amit nem mentenek el haza... de vigyék csak... megérdemlik).
Pedig amúgy király lenne ha ezeket a cucosokat is el tudnák adni... (valahogy legálisan) de ez lehetetlen... 😞
JEEZ!!!!!! Na végre, hogy az APEH + VPOP nem a kis embereket baxtatta. Az ilyenek millárdokat lovasítanak meg és még hány van amirõl nem tudunk <#wow3>#wow3>
Nemrég olvastam, hogy az APEH beintett BSA-nak... lassan kezdem tisztelni a céget <#merges2>#merges2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lefoglalt cumó meg régi jó magyar szokás szerint megy a zúzdába szerintem (volt már rá példa)
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...