21
  • AgentKis
    Az árverezésen is csak az erre szakosodott bűnözők között talál gazdára a cucc jócskán ár alatt... árverési maffia

Úgyhogy szerintem is ingyen kellene átadni állami intézményeknek amit lehet, persze szigorúan leltározva, nem darab-darab elven.
  • GiNKaSS
    Jaja, ezt csak úgy tudták megcsinálni, h vki köpött, szvsz.
  • chuky123
    ja Általában a lefoglalt cuccokat árverezni szokták pl: autók
    szerintem ezzel is az lesz. Na persze vki ezen biztos jól jár
  • cloud.strife
    Nagyon helyes, csak dolgozzanak. :)

Amúgy sok webáruház árát látva soxor elgondolkodom, hogy hogy a fenébe lehet annyira olcsó egy-egy termék. Hát az ilyen hírek hallatán már értem....
  • RealPhoenixx
    A lefoglalt arukat ujra szoktak hatosagilag ertekesiteni.
    Azt mondjak: azert, hogy a nyomozas meg egyeb koltsegeket fedezzek
    Valojaban: nonprofit szervezetekrol beszelunk, amelynek fix koltsegvetese van etc.
    Akkor mire megy el a love?? A megfelelo politikusok es politikai kapcsolatok ill. magasrangu rendortisztek egy utolso kort nyomnak az egeszen, hacsaknem atpasszoljak a jo dolgokat a sajat koreiknek, s igy lesz nekik faxa villajuk meg egyeb dolguk.
  • Cleawer
    Valakinek nem tejeltek eleget és köpött,ennyi.
    A közeljövőben 1-2 politikusnak (v ismerősének/rokonának) számtech boltja lesz...nem fogják hagyni h bezúzzák... géptemetőkből hoznak pár m3 cuccot,hogy hasonlítson a jelenlegire és jöhet +3 kocsi és 1 villa...
  • kecskeszeme
    És az APEH-ből vajh' hányan voltak benne...?
    Vagy hogy a vérbe' lehet, hogy csak akkor veszik észre az egészet, amikor már 3,4 milliárdod lenyúltak...!?
    Szagos...
  • GinJoe
    Igen...pont erre gondoltam én is hogy mennyi rászoruló ember, család vagy iskola van ahová az illen cuccokat el lehetne vinni....persze csak úgy hogy hozzáértők felügyelik a dolgokat mert azért minden szart nem kell szét osztani mint pl amiket lehet venni illen ollan boltokba számítógép címe alatt...pl media markt meg tesco.....nem pedíg bezúzni...Pofázunk itt a nagy környezetvédelemről meg stb. de akkor nem kéne a kukába dobni a legfoglalt csempész vagy illegális cuccok max akkor ha hamis vagy a minőség tré... szánalmas ez a szemlélet... a kormány lecumizhat bőnyállal....
  • Tetsuo
    :)
  • Tetsuo
    1et ertek.
  • Tetsuo
    kiemelt civil szervezeteknek, kulonbozo menhelyeknek, szegeny/arva gyerekeknek..
    a lefoglalt ruhakat, egyeb mast is szet lehetne osztani, persze nem 1szeru, kidolgozott terv es torvenymodositas kell hozza.. amit ugye kover politikusaink le se szarnak.
  • Tetsuo
    elobb evekig all vmi raktarban.. tipikus magyar szokas.
  • RealPhoenixx
    Ennek az egesznek nem is valos arumozgas volt a celja, hanem az, hogy minnel kevesebb arut "lehetoleg ugyanazt" megmozgassanak hatarokon at es egy rakat valosnak tuno szamlat allithassanak ki, etc.

A lenyeg, most a sok lukegyerek orulni fog, hogy jaj de jo hogy elkaptak oket, etc, csak majd kesobb jon a dobbenet, mint az olajszokitessel kapcsolatosan (mert az eredmeny az lesz, hogy a milliardokat lenyult szemelyek egy resze elo sem fog kerulni, akik meg elokerulnek es nagyhalak, azok kapjak a felfuggesztettet es a nehany szazezres birsagot, akik pedig cseppek voltak a tengerbe, na azokat majd szepen uvegbe zarjak es rajuk kenik az egeszet, de ha barmelyik ilyen kis csepp is barmi kompromittalot fel tud mutatni, vagy meghal, vagy szabad lesz, a lenyeg, hogy a masokon eloskodok erdekeit ne sertse)
    *pl: Horn vagonszamnyi drogcsempeszeterol sem sokan hallottak*
  • Petka
    Arra kíváncsi lennék mivan azokkal, akik ebből az áruból vettek.
    Az ittveddmeg.hu is ezeket árulta...
  • archkoven
    Azért ha számítástechnikai üzleted lenne, biztosan nem örülnél ha ez az árú piacra kerülne.
  • RolandWhite
    Vicces... de arra azért még kiváncsi vagyok/lennék, hogy hány ilyen van még az országban...??? (Kábítószer, Alkohol, Ruha, Autó és még kitudja milyen csempészek...)
    Amúgy szerintem is 99.9%-os valószínüsége van annak hogy az összes lefoglalt árut bezuzzák... (persze amit nem mentenek el haza... de vigyék csak... megérdemlik).
    Pedig amúgy király lenne ha ezeket a cucosokat is el tudnák adni... (valahogy legálisan) de ez lehetetlen... :(
  • Tinman #5
    "múlt évtől idén novemberig 3,4 milliárd forint adóhiányt okozott a költségvetésnek"

JEEZ!!!!!! Na végre, hogy az APEH + VPOP nem a kis embereket baxtatta. Az ilyenek millárdokat lovasítanak meg és még hány van amiről nem tudunk

Nemrég olvastam, hogy az APEH beintett BSA-nak... lassan kezdem tisztelni a céget
  • rtfmZoli
    Szép munka, inkább erre kellene költeni a pénzt, nem az emberek megfélemlítésére a verőlegény egyenruhásokkal.
    Lefoglalt cumó meg régi jó magyar szokás szerint megy a zúzdába szerintem (volt már rá példa)
  • GinJoe
    És mi lesz a lefoglalt cumóval??? Persze senki sem visz belőle haza....pffff De azért nagyon sok közismert embert is picsán kéne rúgni akik hasonló mód lopnak, csalnak és tesznek tönkre tisztességes embereket...
  • AgentKis
    Ez a brigág 17 milliárdot, de nyilván több brigád is lebukott.
  • xuldar
    Most akkor tizenhétmilliárd, vagy több tízmilliárd forintról van szó?