76
Koenigsegg luxusautók
  • DJ BP
    Fogyasztás országúton (l / 100 km): 9.0
    Átlagfogyasztás (l / 100 km): 14.0

LOL, elmennek a fenébe :DDD
  • csupaA
    Mint az ilyen dedós játékok neve: "Első autós topikom" :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • csupaA
    xD
  • Gibor
    ikszdé.... jah...
  • JohnnySmith
    Semmi gond ok..
    Ne offoljuk szét szegény Matthew Prosac első autós topikját!
  • Gibor
    tudom hogy van 1topic aminek semmi értelme nem az XD... annak van :D a lényeg hogy én mikor írtam be bármeik topicba (nem olyan topicra gonodolok ami warezos vagy stb... hanem rendes mint pl nissan) hogy ennek semmi értelme... egyszersem...
  • JohnnySmith
    (ok csak ez így megint nem ok hogy beszurkálgatja a topikjait miközben neki is van hasonló agymenés)
  • csupaA
    (de ő nem hőbörgött... :P)
  • JohnnySmith
    (de ilyen neked is van....)

Na mind1 hadjuk is. Igazából elfér, de egyetértek azzal hogy úgy is eltűnik a sülyesztőben... de elfér a többi 200 mellett.
  • csupaA
    LLLLOOOOOOOOOLLLLL!!!!!!!!!!!!
  • Gibor
    Visszatérve ehez az idézethez
    "Nyissunk külön a Pagani Zondának, a Ferrari Enzo-nak, a Murcinak, a Gallardonak, az Aston Martin DB9-nek, a DBS-nek....szóval...FASZNAKKELLETT??"

Annyi hozzáfűzni valóm van hogy Walaki D'lair minek hőbölögsz ha az adatlapodon ez van:
    Megnyitott témák:

2006. 04. 16. - Smart
    2006. 04. 07. - Drift
    2005. 02. 10. - Nokia 9500
    2002. 12. 12. - Trabant és egyéb 2 üteműek

Most ez csak négy példa volt... mert pl ez a 4 mind belefért vlna vagy az Autómánia vagy a mobil fórumba... szvsz...
  • mabbak
    Sejtettem h nem segg, csak ugye a hangulat kedvéért jól esett így mondani/kérdezni :-). Köszi Walaki a felvilágosodást...
  • tigeroo
    csak míg egy játék topicjába évekig jön hozzászólás, az ilyen "minden telós-autós, márkás" topicokba addig írnak, mig a legfrissebbek között látjuk őket

amugy exotic cars ftw
  • csupaA
    Mi a probléma? Félted az SG szervert? Savanyú a szőlő? Nem MIND1??????????? Az persze nem baj, ha minden fos játéknak is topikja van. Ez meg egy autómárka, ami nem 1 autót jelent, hanem sokat (vagyis amíg nem lesz mondjuk a CrySisból 10-20 fajta, addig ott is hőböröghetsz. Ja és a GTA topikot se hagyd ki, hát nem? Most minek GTA4 topik, ha ott van a San Andreas?)

Szóval
  • csupaA
    ISTEN!!!!!! :D

Imááádom ezeket a kocsikat!
  • Matthew Prosac
    hmm hmm. ezek aztán szólnak
  • Matthew Prosac
  • Dexantreal
    segg, baszki beszarok
  • Matthew Prosac
    azért köszi h benéztél! bye -.-
  • [Walaki]D`Lair
    Kérdeztem ilyet?
  • DjDano
    Azért tök jó, hogy olyan emberke szól be akinek a 40 topikjából kb 20 tök feleslegesen lett megnyitva. Jelzi ezt a hozzászólások alacsony száma...
  • [Walaki]D`Lair
    z-vel, nem s-el...
  • Matthew Prosac
    én speciel így ejtem, de ha nagyon szakértői véleményt kérsz akkor kérj meg egy svédet hogy ejtse ki :)
  • mabbak
    egy rövid kérdésem van, nevezettek műveletlennek, bunkónak, parasztnak, de, hogy kell kiejteni a nevét? :-) kőnigsegg? :-D
  • fernando torres
    nem is arról van szó.egyszerűen nem jön be.nem szeretem az elérhetetlen kocsikat.
    azon nyomban adnám el.
  • Matthew Prosac
    ízlések és pofonok. azért ha a seggedalá tolnák h "nesze tied" nem bőgnéd el magad.
  • fernando torres
    szvsz undorító ez a kocsi
  • Matthew Prosac
    és ezzel most előrébb vagy?
  • Matthew Prosac
    Személyes kedvencem azonban a következő széria lenne:
    Koenigsegg CCXR Special Edition

Nagyon vad! Kár hogy a húsvéti locsolópénzekből nem futja egy ilyenre
  • [Walaki]D`Lair
    Nyissunk külön a Pagani Zondának, a Ferrari Enzo-nak, a Murcinak, a Gallardonak, az Aston Martin DB9-nek, a DBS-nek....szóval...FASZNAKKELLETT??
  • Matthew Prosac
    Egy tavalyi cikk:

"Egy éve a Koenigsegg CCR bizonyult a világ legerősebb és leggyorsabb autójának. Tavaly márciusban 388 kilométeres óránkénti csúcssebességével utasította maga mögé a McLarent, amely 372 kilométer/órás sebességével 1993 óta tartotta a rekordot. A svédek nem nyughatnak, szeretnék idén átlépni a 400 kilométer/órás álomhatárt, annál is inkább, mert a VW égisze alatt ez sikerült a Bugattinak."

Azt olvastam hogy a svéd Koenigsegg autócsodák amúgy kb 5-600ezer eurós nettó áron mozognak (amíg pl a Bugatti Veyron 1.7 millió dollárba kerül és évente csak 50db gyártanak belőle - megrendelésre).
  • Pheaper
  • Matthew Prosac
    a legújabb gyártmány pedig a Koenigsegg CCX

Nagyon harap!
  • Matthew Prosac
    egy CCR

• Matthew Prosac

Koenigsegg CC8S

Ajtók száma: 2
    Ülések száma: 2
    Hengerelrendezés: V
    Hengerszám: 8
    Lökettérfogat (cm3): 4700
    Teljesítmény (LE (kW) / 1 min): 655()/6800
    Nyomaték (Nm / 1 min): 750/5000
    Hosszúság (mm): 4190
    Szélesség (mm): 1990
    Magasság (mm): 1070
    Saját tömeg menetkészen (kg): 1175
    Csomagtér (l): 120

Gyorsulás 0-100 km/h (mp): 3.5
    Végsebesség (km/h): 390
    Fogyasztás országúton (l / 100 km): 9.0
    Átlagfogyasztás (l / 100 km): 14.0

• Matthew Prosac
    Üdv. Aki ismeri az autót az tudja miért nyitottam a topicot, aki nem annak szeretném bemutatni, mert az autóipar egyik csodája (ebből fakadóan természetesen az ára is ). Képek és technikai adatok következnek