107
kedvenc autóm, buszom
-
#27 Geez O.O -
#26 -
#25 ez mindenkit lenyom -.-
-
#24 És ő is.
[center] -
#23 Kedvenc autóm:
BMW M3 E92
Shelby GT500
mindkettő a kedvencem, nagyon szépek és nem tudom eldönteni hogy melyik tetszik a legjobban :D -
az autóm:p -
#21 Kedvenc autóm.
[center] -
#20 nekem a pci busz a kedvencem. viszonylag gyors, és sokan közlekednek vele. -
#19 nekem subaru impreza wrx sti kedvenc legjobb legszebb,de szeretem még b csoportos rally autók,polski fiat 126p,trabant,lada 2107,bmw m3,m5 mindegy milyen évjárat meg még jópár autó:) -
#18 -
#17 küldtem én is:) -
#16 hamár kedvenc kocsi: Mazda rx-8 bele vagyok szeretve :D sokat fogyaszt, az igaz, de nekem a tipikus álomautó :D -
#15 pm-ben ment -
#14 dhl,gls,ups,tnt,fedex,gartrans? -
#13 expresszfutár -
#12 irodaszereket terítek:) te? -
#11 mivel foglalkozol kolléga? :) -
#10 úgynézki:D -
#9 Az a Ford olyan, mintha csak azért lennének rajta kerékjáratok, mert "szokás" tenni az autóra -
#8 kolléga? :D -
#7 Én pedig ilyennel!
-
zoolee #6 70 es dodge challenger 69 es chevy camaro
Kedvenc buszom a Volvo v7700 mertAmeik járatokon utaztam ameiken az ment niem volt telehugyozva mind egyes buszok, és nem aludtak rajta alkoholista csövesek... -
#5 ilyennel dolgozok...
de ilyet azért elfogadnék
-
#4 hogy lehet a kedvenc autód egy busz? o.O mit lehet azon szeretni? miért tetszik? (amúgy az ilyen az elipszilonosjé. és nem pontos.) -
[Walaki]D`Lair #3 Az én kedvenc buszom a faros Ikarus...:)) gyönyörű, a belseje meg iszonyú hangulatos a mai buszokhoz képest... -
#2 hooo VW t2-es transporter volt nekunk 3db csak eladtuk :) -
dud271 #1 sziasztok. Remélem van kedvenc járgányotok de ha nincs nyugottan írhattok bele okos dolgokat, kedvenc autótok tulajdonságait is
az én kedvenc járgányom rgy busz.
ikarus e94 (scabia e94) itt gyártják magyarországon, kedvencem a 3 tengelyes, 3 ajtós 14,5 m hoszzú változat, ami álóó motoros és ebőől csak egy van. apukám is ijennel dolgozik ja és városi,elővárosi autóbusz