kedvenc autóm, buszom
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pedig ilyennel!<#wink>#wink>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
70 es dodge challenger 69 es chevy camaro
Kedvenc buszom a Volvo v7700 mertAmeik járatokon utaztam ameiken az ment niem volt telehugyozva mind egyes buszok, és nem aludtak rajta alkoholista csövesek...<#idiota>#idiota>
Kedvenc buszom a Volvo v7700 mertAmeik járatokon utaztam ameiken az ment niem volt telehugyozva mind egyes buszok, és nem aludtak rajta alkoholista csövesek...<#idiota>#idiota>
ilyennel dolgozok...
de ilyet azért elfogadnék

de ilyet azért elfogadnék

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
hogy lehet a kedvenc autód egy busz? o.O mit lehet azon szeretni? miért tetszik? (amúgy az ilyen az elipszilonosjé. és nem pontos.)
DFTBA ಠ_ಠ
Az én kedvenc buszom a faros Ikarus...😊) gyönyörû, a belseje meg iszonyú hangulatos a mai buszokhoz képest...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
hooo VW t2-es transporter volt nekunk 3db csak eladtuk 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
sziasztok. Remélem van kedvenc járgányotok de ha nincs nyugottan írhattok bele okos dolgokat, kedvenc autótok tulajdonságait is
az én kedvenc járgányom rgy busz.
ikarus e94 (scabia e94) itt gyártják magyarországon, kedvencem a 3 tengelyes, 3 ajtós 14,5 m hoszzú változat, ami álóó motoros és ebõõl csak egy van. apukám is ijennel dolgozik ja és városi,elõvárosi autóbusz
az én kedvenc járgányom rgy busz.
ikarus e94 (scabia e94) itt gyártják magyarországon, kedvencem a 3 tengelyes, 3 ajtós 14,5 m hoszzú változat, ami álóó motoros és ebõõl csak egy van. apukám is ijennel dolgozik ja és városi,elõvárosi autóbusz
← ElőzőOldal 3 / 3