Kínai oldalt pereltek be a filmstúdiók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#8, #9, #10:
Sem a szoftver, sem a zene és film kiadók nem híresek arról hogy mellõznének bármilyen gazdasági vagy szociális kárt a pénzgyûjtésük során.
Én azért nem vagyok biztos hogy nem tudnák-e keresztülerõszakolni az akaratukat, mint már megannyiszor csinálták.
" Egyébként jót tenne az USA-nak, ha a szerzõi jogrendszerét felülvizsgálná. "
Jaja.
Sem a szoftver, sem a zene és film kiadók nem híresek arról hogy mellõznének bármilyen gazdasági vagy szociális kárt a pénzgyûjtésük során.
Én azért nem vagyok biztos hogy nem tudnák-e keresztülerõszakolni az akaratukat, mint már megannyiszor csinálták.
" Egyébként jót tenne az USA-nak, ha a szerzõi jogrendszerét felülvizsgálná. "
Jaja.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Nagyjából, legutóbbis amikor az autógyártók akartak egymásnak esni az lett a vége, hogy naaa jóóóó, másoljátok az autókat sajátnéven, de osztán csak Kínában eladni ám, külföldre egy darabot se mert irgum-burgum... Ehhez képest lazán továbbpasszolják az oroszoknak, erre még nem léptek az autógyártók 😊.
Én leginkább attól tartok, hogy US a homlokára csap és azt mondja hogy tömegpusztító fegyverek vagy tenoristák vannak Kínában. Más módon imho esélye sincs...
Én leginkább attól tartok, hogy US a homlokára csap és azt mondja hogy tömegpusztító fegyverek vagy tenoristák vannak Kínában. Más módon imho esélye sincs...
arról nem is beszélve hogy a kiadók kapják be a lábújjam
practitioner of the forbidden arts of death
Nyilván... Az amcsik lennének a legnagyobb szarban ha nem mászna be hozzájuk a kínai szajré. Gyakorlatilag minden médincsájna, kiürülne kb. minden üzlet, mehetne a sorállás jegyre, mint itt az 50-es években. Kína tudja hogy sokmindent megtehet, nem egyszerû 3. világbeli ország, és meg is teszi. Az amcsi kémrepülõt is leszállították és darabokban adták vissza - átvizsgálva és lemásolva a technikát - és az amcsik pampogáson kívül mást nem tudtak tenni. Ehhez képest mi pár warez sw?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nincsenek olyan helyzetben, (minden ellenkezõ híresztelés ellenére), hogy ezt csak úgy megtehetnék , hogy ezáltal maga az USA ne járna rosszul. Félmillió dollár, vagy a "csakazértis" nekünk legyen igazunk, messze nem ér annyit.
Pár hónappal ezelõtt derült ki h Kínának marhanagy mennyiségû amerikai államkötvénye van. Egy vámprobléma kapcsán bejelentették h gyakorlatilag bármikor piacra dobhatják mindezt, amivel nem csak félmilliós (de még csak nem is félmilliárdos) károkat okozhatnak az USA-nak, sõt vszeg mindenkinek. Egyedül õk jönnének ki jól ebbõl, mert -- lehet gázoskodni -- de Kína gazdasági nagyhatalom.
Egyébként jót tenne az USA-nak, ha a szerzõi jogrendszerét felülvizsgálná.
Egyébként jót tenne az USA-nak, ha a szerzõi jogrendszerét felülvizsgálná.
" de mit csinálnak, ha nem tetszik a kínai bíró ítélete ? "
Mondjuk kivetnek a kínai cuccokra olyan vámot, hogy azoknak a fülük kettéáll.
Mondjuk kivetnek a kínai cuccokra olyan vámot, hogy azoknak a fülük kettéáll.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Kína gazdasága nagyon nagy mértékben fejlõdik, atomfegyvere is van, szóval az USA jobban teszi, ha nem szól bele a belügyeibe... Lehet persze vacak félmillió dollárokon pereskedni, de mit csinálnak, ha nem tetszik a kínai bíró ítélete ? Lerohanják Kínát ? Nem hinném...
Ezen az alapon akár a Microsoft ellen is pert lehetne indítani, mert a Windows segítségével emberek milliárdjai! töltenek le nagy számban filmeket...
Ezen az alapon akár a Microsoft ellen is pert lehetne indítani, mert a Windows segítségével emberek milliárdjai! töltenek le nagy számban filmeket...
szeretném minden egyes moziban megnézett filmért visszakérni a pénz, amellyel az idõmet rabolták, tegyük fel, hogy 10.000 forintos órabérem van, kb 40 darab szar filmet láttam eddig, és mindig volt velem valaki, akkor kérek 800.000 forintot a filmstúdióktól. kérem utalják át...
kár hogy nem emberi nyelven van 😊
hol láttál francia filmet ?
hol láttál francia filmet ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Azok között is van jó.