Dr Kondor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez pedig a legújabb videoklip, szintén Mestermû <#wink>

Ez Hihetetlenül jó zene <#vigyor3>

Francba, olvasom iwiw-en, hogy a Szarvas-Szolnok-Pest turné elmarad.
Pedig megnéztem volna...<#szomoru1>

PíszLávJuniti
Sokat segítettél! Két album is van a boltban, aszem holnap meglátogatom, ha megtalálom a vár utcát.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Hát...én eddig 1 albumát találtam meg a Rockness online lemezboltban, 2006-os.

Anno a többinek a borítója is ki volt rakva a profiljában, de már levette azokat.
A címükre meg nem emlékszem sajna. <#shakehead>

PíszLávJuniti
Merrefelé érdemes nézelõdni lemez után?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Azok nem rosszak. Egy Live act-et én is szívesen végigállnék.

PíszLávJuniti
Perpill több youtube-os elérésre gondoltam, "mutatóba".

Banda ? Én úgy tudom, hogy csak egyedül van, legalábbis iwiw-en így tünteti fel magát.

Sztem a lemezeit Debreceni lemezboltokban lehet kapni.
Annyira nyilván nem népszerû, hogy fájlcserélõkkel rá lehessen akadni.

PíszLávJuniti
Debreceniek, nem tudom a tagok pontos sorsát, de kapcsolat van a Lyuhász Lyácinttal, meg más hasonló ipari zenével.
Számaikat viszont sehol sem találni, élõben nagyon nagy show.

Elég súlyos ez a szám, tetszik.

Kicsit több infó a bandráól? Neten nem találtam semmi frisset.

PíszLávJuniti

PíszLávJuniti
A mûvészek ipari zenét játszanak, ipari techno-t olvastam sok helyen. Sok élõ fellépéssel, komoly performanceal.
"Dr.Kondor zene terápiás elõadásain vendégekkel, asszisztensekkel dolgozik. Ez Dr.Kondor Ideg & Elme Klinikája!"