Runaway 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Például mi az a fura ruha Brian-en, mikor az ufókkal találkozik? Amikor az ûrhajóban rohan, hogy helyére illessze a követ. Ilyen ûrhajós ruhának tûnt.
Miért kapta meg brian a piros követ Alpha-tól?
Amikor Brian az ufók gépével irányítása alá vonja Kordsmeier-t, akkor miért akarja elrejteni a piros követ? Meg akarja tartani vagy fél, hogy az ezredest nem sikerül lesittelni és megszerzi? De ha csak el akarja rejteni, akkor miért akarja a gránátot a kapszulába rakni, amirõl késõbb kiderül, hogy pendrive?
Brian kezelésének végén Bennett doki miért költi át a történetet, amit Brian mesélt? Pl. hogy nem ufó volt, hanem meteor. Gina pedig nem ûrhajón volt, hanem egy barlangban.
Chapman alezredesnek valójában mi volt a szerepe? Csak annyi, hogy rájött, hogy mit mûvelt Kordsmeier meg a csaj és ezért ölte meg Tarantula?
És tulajdonképpen ki is az a Tarantula? Egy volt ügynök, aki az ezredes mellé állt a nagy haszon reményében?
Hogyan került Tarantula-hoz a trantonitit rejtó kókuszdió? Hiszen õ nem tudhatta a jelszót, amit O'Connor-ral megbeszéltünk.
Az a baj, hogy nem emlékszem már pontosan a második rész történetére, szóval most néhány dolog kusza.
Patcheltem elõször az 1.05-ös pecsel, aztán ma az 1.11-essel is, de semmit nem érnek.
Már kétszer is leszedtem a játékot, két különbözõ helyrõl és mindkettõ ugyan ezt produkálta. Kipróbáltam már laptopon is és ott is ugyan ez volt.
Most vagy kétszer leszedtem hibásan, vagy egyik gépem sem jó neki. Nem is tudom mi a jobb választás.
Sikerült tovább jutnom ! Az volt a baj hogy nem akkor ütögettem a radiátort mikor a veterán kiabálni kezdett.Utána megjelent a szerelõ is.
Most a csajjal vagyok,még nem akadtam el.De remélem ha megtörténik számíthatok rád,felnézel néha ? :)
Most töltsem le újra, az hosszadalmas lenne!
Próbáld meg ezt,a megkerülést az épület sarkánál mutatja a piros nyíl.
Segítsetek ki valahogy.
Én is megcsináltam az kõ összekötést,most Agatha ott térdel a gépe elõtt beszéltem is vele többször, de semmi nem változik.
Szólj légyszi bajusz25 ha sikerül tovább menned.
Ha nekem sikerül én is megírom.Hali !
Tegnap végre kiakasztottam a Runaway 3-at. Gondoltam rá,hogy írok egy végigjátszást,de az túl sok idõmet venné el,így felkerestem az sg-t és rákerestem erre a topicra.Ha bárki elakadt és segítségre szorul szívesen segítek neki.Akár itt a fórumon vagy ha nem válaszolnék ide akkor e-mailban vagy msn-en is:
E-mail: [email protected]
MSN: [email protected]
Most csinálom a 4-et, eddig no problemo..
Nekem is lenne egy problémám: A második fejezet legelején mikor beszélgetek az ágyon fekvõ emberrel kilép a játék. Próbáltam, hogy nem azt a választ választom, de akkor is kilépett. Másnál is csinál ilyet?
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Ma töltöttem le a Runaway3-t és elakadtam ott amikor a szellem keresõ nõ-t begerjesztettem hogy a gépjéhez mennyen és ott megakadtam teljesen. Meg van a kriptában a kõ összekötése meg minden, de nem tudok tovább lépi ha valaki tovább jutott ott írja meg nekem. Köszi
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fasz kis játék. :)
System requirements:
CPU: 1.7 GHz
RAM: 1 Gb
Video card memory: 128 Mb
Disk space required : 8 Gb
DirectX®: 9.0c
Voltam zárás elõtt. _______________
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
nekem csak az egy volt meg,nagyon tettszett,de csak a negyedik pályáig jutottam el:Daztán feladtam...kiváncsi vok ,milyen lesz a harmadik...
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Tök jó, hogy Japánban fog játszódni. Szeretem a Japán kúltúrát. Kiváncsi leszek hogy még milyen helyszínek lesznek.
Majd természetesen bõvülni fog a topic ahogy jönnek a hírek rólla pl. képek, videók, gameplayek stb.<#wilting>#wilting>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
egy kis infót is ha lehet..
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.