Meghivo Torrent oldalakra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'blackgamer' azért kivettem azt a linket..........
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Azt a linket nagy hiba volt berakni.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem létezik az a cím amin futott
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
van moobs meghívóm nekem is, de csak begyszóra megígért jóviselkedés mellé adom
jah és elfogadnék egy ncore-t, csak nem erre az emailemre, priviben egyeztetve, köszi
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ezértbannolnaköcsibusz..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
hogy beinditssam az egeszet Moobs-ra tudok kuldeni!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money