Meghivo Torrent oldalakra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én

SHADOWEYES7
Senki többet???

'blackgamer' azért kivettem azt a linket..........

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Blackgamer, jóindulatú ember vagy, de soha nem méred fel a veszélyt, és most messzire mentél!

Azt a linket nagy hiba volt berakni.

ajaj_:D
mert? félsz hogy elviszik a rendõrök és nem lesz honnan töltened? <#rinya>

vegicsek
Komoly topic, én is jövök üzletelni<#banplz>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Dragooon
csak aztán nehogy kapj gyorsan valamit a puttonyból.....<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DjDano
Hát pont ezaz csak volt... egyébként se kéne kiíírogatni a nemlétezõ magyar trackerek neveit!

Szabi84
jajj gyorsan még irok valamit

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

kulabácsi
jó nagy láma vagy barátom, gratulálok...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LaszloLedzenyi
nem tudja valaki mi lett az insane el?:
nem létezik az a cím amin futott

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

sg is nagy warez központ (volt), szal nem értem a fikázó hozzászólásokat

Rockynhooo
úgyérzem ez close topik lesz

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

<#bdead>
Boconadi
:D
akyyy
<#falbav>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

toysoldier
nekem küldhet vki ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

miért is zárnák? ezek "közösségi oldalaknak" mondják magukat, letöltés csak mellékes feature :)

van moobs meghívóm nekem is, de csak begyszóra megígért jóviselkedés mellé adom

jah és elfogadnék egy ncore-t, csak nem erre az emailemre, priviben egyeztetve, köszi

igne õt meghyvják a bannamákra... és menni is fog sztem.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

asszed itt valaki is fog meghívót kapni???? nemá<#wilting>
HunnernesKonge
Remélem Mo**s-on is ez a neved és ki is vágnak onnan ezért :P
<#taps>

torrent topiv van már... szal nemsokára zárják... jáááj és én még itt voltam mielött bezárták... király...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

V43 1105
<#levele>

Ezértbannolnaköcsibusz..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jagumo
Itt lehet kerni es ajanlani meghivot ide-oda, csak semmi kep se penzert!!

hogy beinditssam az egeszet Moobs-ra tudok kuldeni!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money