15
asus hd 2600xt codec driver
  • Pheel
    close
  • NeoMaN
    divx se kell, ha xvid fentvan...
  • ajem kisa
    Felrakod a drivert, meg ezeket:ac3 flter,divX,Xvid, és semmi bajod nincs!
    Nekem is 2600xt van, minden rendben...
  • NeoMaN
    Mellesleg nem írtad le milyen fájloknál zöld a kép. Egyébként kapcsold ki a hw-s wmv gyorsítást a driverben.
    Ja, és ne telepíts kódekpakkot.

Talán még szar kódekeket pakoltál fel, vagy bugos a 7.11-es cata.
  • NeoMaN
    Egyet mondj amihez nem kell szoftver és bizonyítottan nem a CPU hanem a GPU dekódolja. Köszi.
    :)))))
  • Hecker007
    neked többet kéne számtech órára járni szerintem, a videónak miért ne lenne köze a videókarihoz??
    a mai kártyáknál már a kártya tudja dekódolni a videókat, nem minden esetben kell külön progi hozzá
  • Barney Tech
    Teljesen felesleges akkor is.
  • skinnyman
    mégha sok esetben nincs is, nagyon is lehet köze hozzá. A legtöbb mai videókártya hardveresen támogatja/viszia a videók nagy részét, hogy a prociról levegye a terhet.
  • Hecker007
    áhh nem sok értelmes választ adtatok szegény gyereknek
    nah akkor a kérdésre válasz: próbáld meg felrakni a legújabb vga drivert, ha a sima ATI-s se jó akkor próbáld meg az omegásat is,
    ha egyikkel se megy akkor win-reinstall, driver reinstall, codecet még ne rakj fel rögtön hanem nézd meg hogy mennek-e a filmek, ha nem akkor xp codec pack fel ha ígyse megy akkor valami nagyon nem jó...
  • Barney Tech
    ROfl , a lejátszáshoz nincs sok köze a videokártyának.
  • SimaSuna #5
    a driver nem egyenlő a kodekkel..
    a kodek :
    ac3 flter
    divX
    Xvid

ezek a kodekek -.-
  • Onishi
    7.11-es driver van fent amiről én beszélek az kodek
  • SimaSuna #3
    VGA drivernek hívják..nem kódeknek :)
  • NeoMaN
    klózkódek kell hozzá
    mingyá kapod is
    :F
  • Onishi
    Hellósztok!

Vettem nemrég egy új gépet és van benne egy asus hd 2600xt videókártya. Próbáltam feltenni akármilyen kodeket, de egyikkel sem működnek a filmek. Vagy zöld színű vagy csíkos a képük. Lehet hogy ehhez valami spéci kodek kell? Tud-e valaki ebben nekem segíteni?

Előre is köszi.