15
asus hd 2600xt codec driver
-
#15 close -
#14 divx se kell, ha xvid fentvan... -
#13 Felrakod a drivert, meg ezeket:ac3 flter,divX,Xvid, és semmi bajod nincs!
Nekem is 2600xt van, minden rendben... -
#12 Mellesleg nem írtad le milyen fájloknál zöld a kép. Egyébként kapcsold ki a hw-s wmv gyorsítást a driverben.
Ja, és ne telepíts kódekpakkot.
Talán még szar kódekeket pakoltál fel, vagy bugos a 7.11-es cata.
-
#11 Egyet mondj amihez nem kell szoftver és bizonyítottan nem a CPU hanem a GPU dekódolja. Köszi.
:))))) -
#10 neked többet kéne számtech órára járni szerintem, a videónak miért ne lenne köze a videókarihoz??
a mai kártyáknál már a kártya tudja dekódolni a videókat, nem minden esetben kell külön progi hozzá -
#9 Teljesen felesleges akkor is. -
#8 mégha sok esetben nincs is, nagyon is lehet köze hozzá. A legtöbb mai videókártya hardveresen támogatja/viszia a videók nagy részét, hogy a prociról levegye a terhet. -
#7 áhh nem sok értelmes választ adtatok szegény gyereknek
nah akkor a kérdésre válasz: próbáld meg felrakni a legújabb vga drivert, ha a sima ATI-s se jó akkor próbáld meg az omegásat is,
ha egyikkel se megy akkor win-reinstall, driver reinstall, codecet még ne rakj fel rögtön hanem nézd meg hogy mennek-e a filmek, ha nem akkor xp codec pack fel ha ígyse megy akkor valami nagyon nem jó... -
#6 ROfl , a lejátszáshoz nincs sok köze a videokártyának. -
#5 a driver nem egyenlő a kodekkel..
a kodek :
ac3 flter
divX
Xvid
ezek a kodekek -.- -
Onishi #4 7.11-es driver van fent amiről én beszélek az kodek
-
#3 VGA drivernek hívják..nem kódeknek :) -
#2 klózkódek kell hozzá
mingyá kapod is
:F
-
Onishi #1 Hellósztok!
Vettem nemrég egy új gépet és van benne egy asus hd 2600xt videókártya. Próbáltam feltenni akármilyen kodeket, de egyikkel sem működnek a filmek. Vagy zöld színű vagy csíkos a képük. Lehet hogy ehhez valami spéci kodek kell? Tud-e valaki ebben nekem segíteni?
Előre is köszi.