Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na gogo portugália!!!!!!!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy én a barátságos meg téténélküli selejtezõ meccseken Reinat és Valdest védettem volna felváltva h szerezzenek vmennyi válogatottbeli rutint..
Igy viszont az edzõ "mossa kezeit",õ berakta a "legjobbakat" hogy nem ment neki,arról õ már nem tehet.
A nagy sztár helyett berakja a kicsit és buknak,eláshatja magát.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Valdesnek semmi tapasztalata nincs"
hát ennyi erõvel tényleg csak akkor kezdheti el a tapasztalatot szerezni ha Cassilas visszavonul?! :(
(oke, talan skandinavoknal nem...)
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A szám címe: Push On
Szerzõk: Guy Hatfield&Daniel Findlay
Kiadó: Music House
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
sõt sztem még jobban hajtanának mivel "+tét"-je van
én is Valdest játszatnám amúgy csak hát Cassillas a nagyobb név meg azér válogatott szinten Valdesnek semmi tapasztalata nincs
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csak az edzõnek meg is kellene majd a meccs után magyarázni hogy kikaptunk 1-0-ra pl. és én mégse játszattam a Rooney-t,Kaka-t,stb...
Hát a közönség,szaksajtó darabokra tépné,hogy mekkora hülye,hogy ott a világsztár a csapatba,de nem játszatja.
azért tegyük be a kezdõbe mert talán 1szer villan :S
hát sztem meg nem kéne.
de igy vagyok cassilassal is.... valdes is van olyan jó és nem értem miért õt teszi be a mester?
a bajnokságban a végefele mndig kapott gólt :D (nem is egyet) felk. meccsen is kapott. siman valdes-t raknám be ....
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Chaos Anno Domini
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ettõl függetlenül szerintem a japán válogatott emelt fõvel távozhat a VB-rõl.<#eljen>#eljen>
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Elkepesztoek ezek a japanok, sokmindent tanulhatnank toluk...
(pl. a legmocskosabb szexet es Ok talaltak fel artatlannak tuno diaklanyokkal<#idiota>#idiota>)
http://gaborszantai.co.uk/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
- Na kíváncsi vagyok hogy ebbõl mi sül ki.