Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
szép lesgól:D

Nem volt ez les???
chalezlopez
Durva nagy les volt! LOL!

Vamos Argentina!

Kandurex
Ott a les bazzeg, megint!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lécrõl bemegy bazdmeg :S villa bazzz hihetetlen. jó formában van a srác! ha két torresük lenne tuti nem lennének itt :(
na gogo portugália!!!!!!!!!
[HUN]FaTaL
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
VILLA LÕ GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
VIVA ESPANA!!!!

I met God. She's black

limperatore
olyan mint a star wars 1bõl az a bohoc :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát kb..:D:S
amúgy én a barátságos meg téténélküli selejtezõ meccseken Reinat és Valdest védettem volna felváltva h szerezzenek vmennyi válogatottbeli rutint..

Nem nagyon,az csak akkor jó ha a "kisember" nyerõ lesz.
Igy viszont az edzõ "mossa kezeit",õ berakta a "legjobbakat" hogy nem ment neki,arról õ már nem tehet.
A nagy sztár helyett berakja a kicsit és buknak,eláshatja magát.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

azzal,hogy a padon szerepelne azzal miért lenne kitéve?

"Valdesnek semmi tapasztalata nincs"
hát ennyi erõvel tényleg csak akkor kezdheti el a tapasztalatot szerezni ha Cassilas visszavonul?! :(
Tudom, sok japan haverom van, de meg mindig gerincesebbek, mint akarmelyik europai nep (incl. magyarok).

(oke, talan skandinavoknal nem...)

http://gaborszantai.co.uk/

Casillasnak talán ez volt a leggyengébb szezonja, de mivel a tudása megkérdõjelezhetetlen sztem igazságtalan lett volna kitenni ezért a válogattból...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jAsOn VoOrHeEs
Letölthetõ a lassítások alatt hallható zene!

A szám címe: Push On
Szerzõk: Guy Hatfield&Daniel Findlay
Kiadó: Music House

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nem lehet azt nyilatkozni,hogy sajnos rossz formában vannak és ezért küldi be a kisebb srácokat?
sõt sztem még jobban hajtanának mivel "+tét"-je van
DeerHunter01
az hatalmas volt , gifet :DD

\"Errõl van szó!\"

egyet értek veled,de képzeld el h Del Bosque helyében vagy..Befogod rakni Torrest úgyis mer 1x elég villannia a meccsen és az a gyõzelmet jelentheti,nem pedig Llorentet fogod játszatni..
én is Valdest játszatnám amúgy csak hát Cassillas a nagyobb név meg azér válogatott szinten Valdesnek semmi tapasztalata nincs

nem sztem csak szimplán nem tud gólt lõni nagycsapatoknak...ennyit tud...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen,igy a fórumon könnyû a sztárokat kidobni.
Csak az edzõnek meg is kellene majd a meccs után magyarázni hogy kikaptunk 1-0-ra pl. és én mégse játszattam a Rooney-t,Kaka-t,stb...
Hát a közönség,szaksajtó darabokra tépné,hogy mekkora hülye,hogy ott a világsztár a csapatba,de nem játszatja.

nem kép. :D animáció kell abból :D
képet xD

sztem vele az a baj h érzi h mekkora teher van rajta és mindent õ akar megoldani ezáltal görcsössé válik...

ok . torres pl. a 4 meccs alatt a mai nap lõtt egy normálisat semmi más.
azért tegyük be a kezdõbe mert talán 1szer villan :S
hát sztem meg nem kéne.
de igy vagyok cassilassal is.... valdes is van olyan jó és nem értem miért õt teszi be a mester?
a bajnokságban a végefele mndig kapott gólt :D (nem is egyet) felk. meccsen is kapott. siman valdes-t raknám be ....
Bizony és reméljük C.Ronaldo is beindul igazán második félidõre.

★ 汤姆 李

Mind1,csak énekelni ne kezdjen el:D

★ 汤姆 李

mert világklasszisok és bármikor villanhatnak:)

Portugálok játéka jobban tetszik.Szervezettek,lelkesek.A Spanyolok rutinból akarják hozni a meccset.

limperatore
rooney má nincs :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ezen a vb-n nem értem miért van a kezdõ 11ben benne.: Rooney,Torres,Kaka ???:S sztem tök szarul tolják...
zvaragabor
Fenyõt igazán kihagyhatták volna a mûsorból. Csak nyilvánvaló dolgokat mond el úgy, mintha az nagy okosság lenne.

Chaos Anno Domini

ProGabe
ne tud meg mennyit kap. az a dolga, hogy leütközzön az ellenfél játékosaival, folyton aprítják, hát vissza is adja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Én 8 éve dolgozom vezetõ beosztásban egy japán cégnél és azt kell mondanom ez a fajta viselkedés nem más, mint álszentség. Teljesen mást mutatnak kifelé, mint amit gondolnak. Pontosan, azt mondják (hazudják), amit hallani szeretnénk. Kevés az igazán õszinte japán.

Ettõl függetlenül szerintem a japán válogatott emelt fõvel távozhat a VB-rõl.<#eljen>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

[HUN]FaTaL
Megint a bunkerfoci...

http://goo.gl/gd6Zi5

Kandurex

<#nyes>

Okada Takesi, a japán válogatott szövetségi kapitánya: "Nincs miért sajnálkoznunk. A futballisták csodálatosak voltak, Japán büszke lehet rájuk. A búcsúért én vagyok a felelõs. Nem tettem meg mindent annak érdekében, hogy lehetõséget teremtsek nekik a gyõzelem kiharcolására. Nehéz megmagyarázni, miért estünk ki. Csapatunk nem képes sok helyzetet kialakítani, de most még azt a keveset sem tudtuk gólra váltani. Mit tehettem volna többet? Talán jobban kellett volna sulykolnom a játékosaimba, hogy gyõzni kell. Ami a jövõmet illeti, nincs sok mondanivalóm, ha csak az nem, hogy úgy vélem, nem sok teendõm van már ebben a pozícióban."

Elkepesztoek ezek a japanok, sokmindent tanulhatnank toluk...

(pl. a legmocskosabb szexet es Ok talaltak fel artatlannak tuno diaklanyokkal<#idiota>)

http://gaborszantai.co.uk/

Kandurex
Ez az Armada nagyon veszélyesen hajózik a Portugál partok közelében...

Ja ezt többször láttam már tõle ezt szokta csinálni:)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hogy lobogott Casillas szája... :DD

Jó a meccs:-)

Szerintem is etetés. Addig is csönd van, gondolják magukban biztos...

desigo
Pepe minden meccsen ennyit szemétkedik?
AntiHero
Semmi

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
<#wave>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hajrá!

Most láttam a Fókuszban hogy a FIFA elnöke elnézést kér a hátrányba került csapatoktól, a szúrkolóktól, és a jövõ hónapban átgondolják újra a videóbíró bevezetését.

- Na kíváncsi vagyok hogy ebbõl mi sül ki.

Daell Drow
Nekem eddig ez a kedvencem <#smile>
tommygear
Tegnap este már én is beszúrtam. :) (#9626)

Kandurex
:DD