Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
viccelsz, magyar nõk a legszebbek, ez köztudott :P

Magyar nõk miért nem ilyen szépek?

Tyler1
a kis csapatok szinte csak saját neelésre vannak utalva, és rendszerint tõlük nevelkednek ki a Lampard-féle sztárok, de a nagy csapatok is nevelnek nagyon sokat, akiket késõbb kis klubbokba több játék lehetõségért elvisznek.

de csak hogy tisztába rakjuk: utánpótlások nem a 17-18 éves igazolások, akiket a nagycsapatok megvesznek, h majd kinevelik a nagy csapatba. az utánpótlás nevelése 4-5 évesen kezdõdik.
szóval ennek köze nincs a milliárdos tulajhoz, vagy az élcsapatok igazolásaihoz. Angliában nagyon sok tehetséges focistqa van, és nem kell egyátalán félni h Gerrardék után megszûnik a fociélet náluk.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Murder3
De nekik épp h az afriaki meg brazil cselgépek akiket szarrá sztárolnak kellenek meg a híres játékosok h mezbõl meg minden szarból legyen bevétel.
Angol utánpótlásból nehezen érhetõ ez el,ezért kell a sok külföldi a Premiere league-be.
Az utánpótlás akkor sikeres ha azok a játékosok többsége késõbb a nagy csapatba is stabilan helyet tud verni, mert ha nem akkor gyakorlatilag olyan mintha nem lenne utánpótlás....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Tyler1
bazmeg a milliárdos tulajok basznak az utánpótlásra, nekik a nagycsapatba kell ember, h legyen eredmény és profit. utánpótlás minden csapatnak KELL és van is, minden FIFA tagnak rendelet írja elõ.
az h nem 10 éves angol kisgyerekek játszanak az Arsenalban vagy a Manchesterben, az nem azt jelenti, h nincs utánpótlás.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Murder3
Pont a premier league miatt ilyen szar a válogatott.
Szinte mindegyik csapatnak külföldi milliárdos a tulajdonosa akik elvárják, h sztárokat és híres játékosokat igazoljanak a pénz nem akadály.
És a sztárok nem angliába vannak, hanem afrikába,argentinába,braziliába stb.
Az h egy ilyen erõs kerettel miért nem tudnak komolyabb eredményt elérni azt nem tudom, de 66-óta nem csináltak semmit akkor nem igazán kell ezen csodálkozni, a többi már csak genetika:D

gercse
pontosítanék, rajta, nem egy játékos lehet EU-n kívüli, hanem csak egyet igazolhatnak, az eddigi kettõ helyett

arsnl
kb így van. Igen is vannak tehetséges angol fiatalok, csak nem a topcsapatokban. csakhát Capello meg az elõdjei a jól megszokott nevekhez ragaszkodnak..
(Wenger meg sose hozott afrikai kölyköt)..

Tyler1
most errõl meg az jut eszembe, h a mi utánpótlásaink mennyire "jók", és nagy keret mégis egy kalap sz*r évek óta.

amúgy meg h Angliában a nagy klubok nem foglalkoznak az utánpótlással, az részben igaz, mert függ a sulitól is. pl. a West Ham nagyon sok tehetséges játékost nevel/és nevelt, annak ellenére h nem a PL elitje. angol tehetségekbõl nincs hiány, ezt nem tudom miért mondjátok. egyszerûen csak évek óta összeszokott öregeket hívják be, de Lampard, Gerrard, vagy Ferdinand helyére is találhatott volna fiatalt Capello.

"Mondjuk a tarsadalom az nagyon beteg (lustak, igenytelenek, aberraltak stb).. de hol nem?"

Van egy reteg, ami feltunoen az - a lecsuszott munkasoke, es az ebbol kialakult segelyeken eloke.
Nagyon durva reteg. Fizikailag arad a sotetseg beloluk, de szerencsere nem sokat talalkoztam meg ilyen emberekkel.

Rohadt nagy a tarsadalmi szakadek az osztalyok kozott. Szerintem a normalis brit/angol meg minket is joval tobbre tart, mint ezeket az eloskodoket, akik mar az otthoni C-kategoriahoz hasonloan 15 evesen toljak a babakocsit, kozben bagoznak, egesznap a pubokban lognak vagy a fogadoirodakban.

Ezeknek a kolykei pedig focizni nem fognak, mert ott szabalyok vannak es hallgatni kell az edzore.
A gazdagabbak meg kriketteznek vagy golfoznak, teniszeznek.
Akik sokat fociznak az a tobb millio bevandorlo vagy ujdonsult brit. De Ok meg nem eleg angolok a valogatotthoz.

http://gaborszantai.co.uk/

Solten
Ahhoz kepest 10 bol 9 munkatarsam azt se tudja pl. futam napjan hogy futam van... :) (mert nem erdekli). Szoval lehet eros volt a letoljak kifejezes, de egyszeruen nem annyira nepszeru mint az emlitett sportok. Azert egy 60 millios orszagban osszejon egy telt hazas silverstoni futam igy is.

Saor Alba

Tyler1
ezért lett tavaly és tav.elött is angol világbajnok az f1-ben mi? xD

na de a lényeg, h az egész angol keret megvolt fáradva. nem arról van szó, h szarok és nem tudnak játszani. ez olyan mintha vki 8 órát tologatja a talicskát, aztán leül kicsit pihenni, mire átmegy a szomszéd h segítsen már neki is tologatni még egy kicsit.
látszott h sem Rooney, sem Gerrard, sem Lampard nem tudja felvenni újra a versenytempót.

Az F1-et is szeretik, de szerintem a Goodwood fesztivalon tobben vannak, mint a Silverstone-i futamon:)

Amugy indexen volt egy cikk arrol, hogy az angol utanpotlas miert nem jo: az angol klubok, meg egy Manchester City is barkit megvehet, Arsene Wenger es tarsai behozzak a tehetseges afrikai kolykoket, eselyuk sincs az angoloknak.
Azt kell csinalni, mint az olaszok fogjak jovore: EU-n kivulrol csak 1 jatekos lehet klubonkent.

Solten
"az angolokat kb 2 dolog erdekli, a foci meg a pia"

Meg a krikett a rugby es a golf... :) Erdekes hogy mennyi F1 csapat UK bazisu, megis nagy ivben letojjak e technikai sportot...

Saor Alba

Tetsuo
Angoloknal mondjuk nem ertem miert nincs utanpotlas, itt mindenki labdaval szuletik.. az angolokat kb 2 dolog erdekli, a foci meg a pia.
Mindent el lehet adni, amin focilabda van.. a kisgyerekek is Arsenal, MU, Liver stb rajongok, sot verekednek is ilyen faszsagok miatt.
A kozepsuliban a lanyok is fociznak tesioran. Mindenki focizik.. vagy krikettezik, de abban (is) mar lenyomtak oket az exgyarmatok.

Nem vagom, miert nem nevelodnek ki jo focistak, akikkel akar VB-t nyerhetnenek.
Mondjuk a tarsadalom az nagyon beteg (lustak, igenytelenek, aberraltak stb).. de hol nem?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Kassai meg talan, de Webb szerintem nem kap nemet meccset:)

persze az angol köcsög kaphat még meccset de Kassai nem...

még a Holland - Uruguay meccset vezethetik, de a Spanyol - Németet szerintem nem.
Kassainak is véget ért?

A vb magyar játékvezetõje, az eddig kiválóan teljesítõ Kassai Viktor nem járt jól, hiszen a FIFA egyik alapelve, hogy lehetõleg egy földrész csapatainak ne a földrész bírói vezessenek. Mivel lehetetlen olyan párosítást alakítani, amelyben ne legyen európai a hátralévõ négy meccsen, elképzelhetõ, hogy neki is véget ért a vb. Hacsak a FIFA más elvei, lobbijai nem érvényesülnek, hiszen az angol Howard Webb is valószínûleg kap még egy meccset.

index.hu

Ott a gyapjas szarvasmarha (azaz yak), ami Tibetben is kibirja a minuszokat - amit az kibir, azt az eszkimo sem, csak az a kulonbseg, hogy Tibetben van mit legelniuk...

Solten
Ja de tarthatnanak mangalicat:

<#hehe>

Saor Alba

hát szarvasmarhára nem is vadászhat XD
sz4bolcs
Azok a köcsögök fókára vadásznak.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

IMYke2.0.0.0
Hajrá eszkimók - tõlük aztán semmi félnivalónk sincs... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tetsuo
En Liberianak szurkolok, toluk meg nem kaptunk ki semmiben.. kar, hogy nincsenek is ott, semmiben. :)

Zenszkij
Jól mondod. Mindegy, igaz, ennyi erõvel senkinek se drukkolhatunk. De nekem ez a nagy, más népnek való túlzásba vitt, örömõrjöngõ ujjongás nem szimpatikus. Egyesek komolyan mondom úgy nézik a meccseket pubokban, mintha életük csapata játszana, vagy ott ülnének a stadionba. Én is szimpatizálok párral, meg lehet drukkolni, de nem így. Mikor a Fradi bajnok, meg bl szereplõ lett, nah akkor õrjöngtem én is, vagy amikor a magyar válogatott leikszelt a finnekkel egy öngóllal. De egy Németországnak nem fogok tiszta szívembõl drukkolni, max szimpatizálni velük, mert nem vagyok német. Ezt szerettem volna kihangsúlyozni. Részemrõl innentõl kezdve hajrá Uruguay, de nem fogok eret vágni, ha a hollandok lesznek világbajnokok.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Amadeus
Amugy nem tudom ti hogy vagytok vele, de ahogy eddig a németek játszanak, és ha folytatni tudják ezt a remek játékot, akkor itt úgy gondolom hogy nem nagyon maradnak kérdések a tekintetben, hogy ki fogja megnyerni a VB-t, és ezt tényleg annak ellenére mondom, hogy én az argentinoknak nagyon drukkoltam. Spanyolok is nagyon szimpatikusak, és rájuk férne már tényleg egy VB cim, de nem hiszem hogy egy ilyen hatékonyan gólhelyzeteket kihasználó németekkel tudják majd tartani a lépést. Amúgy meg hajrá mind a 4 csapat!

IMYke2.0.0.0
Gonosz gondolat cikázott át a fejemen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

az hát :D

LasDen
csak a kispest??? :D

én már egyik csapatnak se szurkolok.....kiesett az egyetlen jó csapat....szar ez a vb....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ezek a képek meg nagyon faszára sikerültek, mondjuk ehhez az alanyok is jócskán hozzátettek <#vigyor3>
Ó micsoda flém áradat volt itt amíg én szalonnát pörgettem :D

Argentina vesztett, Diego Armando leszerepelt, további sok sikert a Német válogatottnak!
A magyarok meg nem tudom hogy jöttek ide, de ez a post mehetne a BestOf-ba is akár.

Get over it.

És én még elgondolkoztam azon, hogy írok egy kis fogalmazást arról, hogy szerintem mik voltak az argentinok legnyilvánvalóbb hibái.
sz4bolcs
xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Murder3
Akkor szurkolj annak az országnak ami személyesen taszít a sírba....
Szánalmas....

Mor3llo
Hát jah...rohadt ütõs "érvek" <#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
Drukkoljunk csak annak a Németországnak, akik megverték Puskásékat, mert nem adtak meg egy szabályos gólt, vagy akik bealáztak minket itthon 0-3-al. Vagy Hollandiának, aki megalázott minket 6-1re....

ezzel az erõvel senkinek sem szurkolhatnánk mert már egyszer valamikor, valahol, kikaptunk tõlük...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Latom Neked sem ment a reszletek feldolgozasa...

Pl. parszor leirtam anno, hogy lassan 20 eve drukkolok a hollandoknak, az Ajax volt az egyetlen klubcsapat az eletemben, amiert tudtam szoritani, azota vagyok Oranje fan...

Amikor az Ajax hullamvolgybe kerult es mar nem volt kedvem kovetni a bajnoksagokat, akkor hagytam abba a labdarugas nezeset - azota csak EB/VB illetve Afrika Kupa (pl. a Konfoderacios nem erdekel) - ezert nem vagyok up-to-date, az angol focirol meg ohatatlanul is tudok dolgokat, mert itt kapod az arcodba rendesen...

Azt is leirtam, hogy nem ertek a focihoz, a baj, hogy az idejarok 98%-rol ez ugyanugy egyertelmu, csak nem ismerik be...

Ott vegkepp kiderult, hogy szartal rendesen elolvasni, amit irtam, mikor felhoztad a magyar valogatottat.
Irtam, hogy a magyaroknak fogod drukkolni az Olimpian? Igen, magyaroknak, akik olyan szinten muvelnek egy sportot, hogy nemzetkozi esemenyen vegyenek reszt.
Ez a kozeljovoben nem fog mukodni a magyar labdarugo valogatott eseteben.
Egy holland-nemet dontoben meg nem fogok magyar zaszlot lengetni.

Tyler1
Diegot kicsit felhergelték a németek :D

aláírásom csekkold
Mi van???
Reading fail?
Oda van irva, hogy a hollandoknak drukkolok, ami kurva nehez am egy nemet-argentin meccsen.
Ha valaki Clijsters-nek drukkol, akkor bamban nezzen egy Henin-Williams osszecsapast, vagy vagy oly kegyes, hogy megengeded es szurkolhat valamelyiknek...

zvaragabor
Holland-német döntõt! Gyõzzön a jobbik.

Chaos Anno Domini

Mor3llo
jöhetnek a spanyolok is..........<#rolleyes><#mf1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Murder3
Na vajon a spanyolok kapnak-e 4-et a németektõl?
Én azt mondanám kizárt, de kb az argentinok ellen is ezen a véleményen voltam, gondoltam szoros lesz és remélem a németek továbbmennek, de ezek után én már azon se lepõdnék meg ha a spanyolok is megkapnák a 4-esüket.

Remélem lesz vagy 4 mert akkor nem hinném h kiesnénk:D

Tetsuo
Az eleg vicces, hogy azert szurkolsz vmelyik csapatnak, mert a barataid is.. a zenei izlesed is ilyen? Kopirozott? :)

IMYke2.0.0.0

zaki
mikor lehet megtudni, hogy kap-e még meccset Kassai?