Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ráadásul az ilyen gólhoz sokkal nagyobb szerencse kell, mint bármelyik német gólhoz.
Nem vagyok német drukker, sõt eddig nem is igazán tetszett a játékuk, de ezen a VB-n meggyõztek. Õket tartom a legesélyesebbnek az aranyra.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Majd ha fociról akarok vitázni akkor keresek valakit ezzel kapcsolatban elõrébb jár mint a "mert az nem is foci" vélemény.
magában az a vicc, hogy megszerzik a hollandok a vezetést, és elkezdik a németeket szidni egyesek, hogy az nem is foci...
Már leírtam délután. 180 perc, 8 rúgott, 1 kapott gól. Bunkerfoci. Biztos faszául értesz hozzá;)
Persze ezek is szépek voltak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
MU-ban momentuma nemvolt tulkeppen, Spanyolorszgaban viszont nagyon jol jatszik.
A valogatottat meg o viszi a hatan.
Viszont megérdemelték.A hollandok megint nem játszanak jól.De igazuk van,nem szépen meghalni kell,hanem inkább csúnyán nyerni.Az meg még meglehet simán.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ez az ember hihetetlen!!!
mondtam h lõ egy nagy gólt :D