Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egyenlítés óta az Uru-k ugy nézem el is hiszik hogy döntõsök lehetnek.A meccs elején még csak úgy várták mi lesz.Mostmár meg is mernek egy-egy húzást csinálni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Solten
El van tunve az minden meccsen. Sosem ertettem mit keres a palyan...

Saor Alba

Solten
Hm ez az Uruguay Ghana ellen nem eppen igy jatszott... :)

Saor Alba

Mor3llo
Van Persie nagyon el van tûnve...de úgy ámblokk nem mûködik most a holland támadóalakulat!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

[HUN]Crassus
hosszabítás??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tmp
szerintetek nyer Hollandia?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Voyager5
uhh hat azthiszem Van der Sarral jobban jartak volna :P
Solten
Stekelenburg... <#wow3>

Saor Alba

Hát ez érdekes. Kétségtelenül kegyetlen nagy volt a holland gól, de ettõl még messze nem volt jó a meccs. A félidõ végére kezdett jó lenni, és akkor se a hollandok miatt.
Ráadásul az ilyen gólhoz sokkal nagyobb szerencse kell, mint bármelyik német gólhoz.
Nem vagyok német drukker, sõt eddig nem is igazán tetszett a játékuk, de ezen a VB-n meggyõztek. Õket tartom a legesélyesebbnek az aranyra.
Mor3llo
na kezdõdött a szép focid 2. félideje, menj nyáladzani rá, ne a németek fantasztikus gyõzelmeit feszegesd.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mekkora mááák
limperatore
jó de õ real madrid :D az más

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

5c0rp330n
oke, keress csak ilyet, csak egy tipp: a nemet drukkerek kozott sok ilyet nem fogsz talalni.

Voyager5
ja pl Sneijder is jol jatszott <#idiota>
5c0rp330n
az elcsalt goloknal mar csak egy szebb van: az elcsalt eredmenyekre verni a faszt. aminek raadasul semmi koze ehhoz, amirol beszeltem.

Te is leulhetsz most mar, be lehet fejezni mielott egy felesleges flemet inditasz el.

REAL MADRID

Vitatkozni,veled?Na ne röhögtess...
Majd ha fociról akarok vitázni akkor keresek valakit ezzel kapcsolatban elõrébb jár mint a "mert az nem is foci" vélemény.

amugy szerintem az idei nemet csapattal sincs baj ilyen teren, sokkal szebben jatszanak, mint regen, mar ausztralok ellen latszott.

5c0rp330n
ervek nelkul nem vitatkozok. te is leulhetsz, egyes.

Mor3llo
nem én kezdtem a szardobálózást:)
magában az a vicc, hogy megszerzik a hollandok a vezetést, és elkezdik a németeket szidni egyesek, hogy az nem is foci...

Már leírtam délután. 180 perc, 8 rúgott, 1 kapott gól. Bunkerfoci. Biztos faszául értesz hozzá;)

Molnibalage
Nekem a VB, de talán minden idõk legszebb gólja Bergkamp 1998-as gólja az argentínok ellen.

Persze ezek is szépek voltak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Te meg egyszerûen nevetséges vagy...

5c0rp330n
a nemetekehez kepest ez szep foci, mert az nem is foci. az pedig, hogy most kevesbe szepen jatszanak, mint 2-4 eve es biztosabb eredmenyeket akarnak, az pont az olyan csapatoknak koszonheto, mint a nemetek, akik a bunkerfocit mesteri szinten uzik.

[HUN]FaTaL
Hagyd, csak a német foci lehet szép <#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

odaig meg szep votl amikor leirta azt, utana engedett le a holland csapat.

nem a legszebb általában, de eredményes.
limperatore
spanyolországba mindenki jól játszik :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mor3llo
Valaki szerint ez a szép foci<#whatever><#nemtudom>

Voyager5
Forlan.. beszaras ez az ember :D
MU-ban momentuma nemvolt tulkeppen, Spanyolorszgaban viszont nagyon jol jatszik.
A valogatottat meg o viszi a hatan.
Kapushiba volt.Hát oda ment a labda ahol kapus állt...
Viszont megérdemelték.A hollandok megint nem játszanak jól.De igazuk van,nem szépen meghalni kell,hanem inkább csúnyán nyerni.Az meg még meglehet simán.

Mor3llo
Robben ne hisztizz, focizz ahogy szoktál!

Solten
O bazzeg Stekelenburg hogy bemakolta... joeg.

Saor Alba

Forlan-t az Inter-be<#miaz>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

[HUN]Crassus
Jó formában van ma Forlán

Ez is gyönyörû gól,Uruguay beindul..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

[HUN]Crassus
faxt...keccó gyors az a labda ám

[HUN]FaTaL
:(

Nagy meccs lesz ez.

http://goo.gl/gd6Zi5

kaposi1
Ezt bizony védeni kellett volna!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Mor3llo
Na félidõ, és utána gyilkos foci következik remélem:)

limperatore
hát egy jobb kapus ezt megfogja

szép gól az tény. de legalább nem lesz unalmas meccs, lesz itt még pörgés. :D
desigo
hoppá 1:1

hollandok nagyon leengedtek :/
YEEEEEE !!! :D

[HUN]Crassus
ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD!!!! na EZ AGÓL BASZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MrSpock
igeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!Forlááán!!!!Góól!!:-)

Go Jeff Go!!!!

Narxis
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1-1

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

WuFraZselic
geci milyen gólok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mor3llo
FORLAN!!!!!!!!!!!!!!

Ez az ember hihetetlen!!!

limperatore
forlán geci :D:D:D:D:
mondtam h lõ egy nagy gólt :D

GÓÓÓÓÓÓÓÓL