Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
"gyakorlatilag Forlan jatszott a hollandok ellen"

Kb. en is igy lattam...

Saor Alba

5c0rp330n
hogy te mit neztel, azt sem tudom. gyakorlatilag Forlan jatszott a hollandok ellen, a tobbi uruguay semmit nem mutatott.

tmp
Szerintetek holnap mind a 2 csapat gólt szerez?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Tehát akkor a Holland-Német nem normális döntõ.Értem.

Igaz,én hülye azt hittem a Holland-Német párharc egy legenda a futballtörténelemben.Olyan meccsekkel mint a 74-es döntõ,a 88-as EB elõdöntõ,vagy a 90-es meccs,ami a VB legjobb mérkõzése volt (nem én találtam ki).
De igazából ez egy "nem normális meccs",úgy hogy ha valami szokásos német szerencse nyomán ez lenne,ne is nézze meg senki,maximum a két csapat szurkolói.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Különc
"de attól ez még nem törvényszerû"

Tovább nem olvastam...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Solten
Ugy nez ki hagyomany lesz hogy elhulyeskedjek a sracok az utolso perceket... <#rolleyes> 2x is megadhattak volna az uruknak a kegyelemdofest...

Saor Alba

WuFraZselic
... tudok róla

de attól ez még nem törvényszerû, hogy a negyeddöntõt vezetõ bírók egyike vezeti a döntõt. ráadásul papíron Kassai nem vezethetné a holnapi meccset, ám mégis figyelmen kívül hagyták az Õ esetében. így akár a döntõt is megkaphatná. értem?! 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kaplan
Nézd amit Suarez csinált az lehetett reflexmozdulat vagy tudatos tett. Semmiképpen nem csalás (mert annak más az ismertetõje) hanem szabálytalanság amiért megkapta a jogos büntetését. Nem tudom, hogy mi lett volna ha Ghána játszik ma a hollandok ellen de az biztos, hogy errõl a holland csapatról magabiztosság címén a nagyképûség sugárzik. Nem véletlen, csak rá kell nézni az edzõre. Abba nem szeretnék belemenni, hogy a tényleges tudásuk mire lenne elég mert ez most egy ilyen világbajnokság és errõl nem a hollandok tehetnek, hogy ekkora darab szar a többi csapat (Tisztelet a kivételnek akik nem saját maguk lejáratása miatt utaztak kilóméterek ezreit). Minden esetre én azt mondom, hogy ugyanolyan mértékben megérdemelte volna Uruguay a döntõt ezen a VB-n mint a hollandok. Számomra nem mutatott semmivel többet az oranje mint az uruk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a.carkey
Biztos így van, ha te mondod, mester.

A medve nem játék.

Különc
<#eplus2>

😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

a.carkey
Most azt akarod nézni, hogy Hollandia Kassaiék ellen kelljen, hogy kiálljon? Csak hárman lesznek, már nem ér. 😄

A medve nem játék.

Kassai vezeti a holnapi meccset

REAL MADRID

Jo reggelt, kb. 20x lett belinkelve, hogy Kassai a Nemet-Spanyolt vezeti.

Webb 45 eves, az utolso ev, mikor VB-n fujhat, igy O fogja kapni a dontot.

http://gaborszantai.co.uk/

Solten
Nem, azert mondom mert van szemem es neztem a meccset. Ugy tunik Te inkabb a szappanoperat valasztottad valamelyik hulladek ker. tv-n.

Saor Alba

Firerock
Beszédhibás Németek-Urugvai kézilabdacsapat 3-2 JEEEEEEEEE!😄
hajrá hollandia!
Holnap ne jusson tovább senki,nemszeretem egyiket se

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

WuFraZselic
ezek a bírói tévedések csak jót tesznek Kassainak 😛

mondták ugye hogy aki negyeddöntõt kapja, azok közül kerül ki általában a döntõt vezetõ bíró, hát a spanyol-paraguay meccsen bírója már most kiesett 😄 de a mai fiatalember is 😄

kb Webb és Kassai a két esélyes

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

a.carkey
Abszolut nyugis vagyok.

A medve nem játék.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
a.carkey
detto

A medve nem játék.

Különc
Lenyugodtál már végre?

Solten
<#vigyor>

Saor Alba

a.carkey
Mondod te ekkora holland logoval a nevednél. 😄

A medve nem játék.

Szerintem Forlan-e nem volt lesgol, a hollandoknal meg vegkepp nem. Baratkozz meg az egyvonal kifejezessel es akkor konnyebben fogsz aludni😊

5c0rp330n
ennyi. holnap remelhetoleg kiszopnak a nemetek, es lehet egy normalis donto.

Tyler1
én azt mondom, h a majd a németek, de a lényeg ugyanaz 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

a.carkey
Ez van. Hollandia - "félig hazai pályán" - döntõt játszik. Érdekes lesz a holnapi is.

A medve nem játék.

Solten
Nem volt les, de sebaj...

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Egyvonal volt nem les...

http://goo.gl/gd6Zi5

A bronzmeccsen?

a.carkey
De azért megadta a lesgólt meg a végén nem a kezezést. 😊

A medve nem játék.

Uruguaynak ez mar raadas eloadas volt, Ghana-nak kellett volna ma fociznia.

[HUN]Crassus
gz neki,de én az ilyen világ meccseken hányok a betelepített/honosított árulóktól! mindegy milyen sport! ha egyik szülõ nem az adott ország beli és nem ott született a gyerek nem engedném viselni az ország színeit....keci vagyok?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zaki
<#idiota>

Solten
te mar megint itt szakertesz? OMG... <#hehe> <#hehe> <#hehe>

Saor Alba

Mor3llo
Pedig õ az egyedüli, aki honosítva lett...a többi mind némethonban lett kinevelve.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a.carkey
Megkapták érta a büntit? Meg. A legjobbjuk nem játszhatott, pont a saját bajnokságabeliek ellen. Akkor meg?

A medve nem játék.

tmp
tegnap beszéltem kassaival, azt mondta a németeknek fúj

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Szerintem is nagyon nyomtak Uruguayt, most mar ket meccsen, az elso felidoben kb. folyamatosan elnezett mindent nekik a jatekvezeto. Mar azt vartam mikor veszi fel a vilagoskek mezt.

Mor3llo
Hát igen, a himnuszt énekelhetnék, mivel a német nemzet utánpótlása nevelte ki õket...ennyivel megköszönhetnék igazán..:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mirõl beszélsz ott megkapták a tizit itt semmit nem kaptak kapjál már a fejedhez !!!!!!
Oziris666
Huntelaar már rég gólkirály lenne ha nem ezt a falábú Fánpörszit játszatná állandóan...

zaki
cacau énekelte a himnuszt mikor kezdõ volt 😄

Az uruguayiak az utolsók akik megszólhatják a hollandokat kezezésért...

Kaplan
Annyira unszimpatikus ez a holland gárda sajnos. Én próbálkoztam megbarátkozni velük de lerí az a tipikus nagyképûség. Uruguay megérdemelte volna a hosszabbítást, de ez van. Ez egy ilyen VB.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Holnap hazamegy az utolso latin szineszvalogatott is, es ez a lenyeg😊

[HUN]Crassus
hát igen szimpatikus is lenne a "Német" vállogatott ha a török+Ghánai,Brazil,Lenygel, stb. stb. játékosuk is énekelné a himnuszt ha már egyszer elhagyták a szülõhazájukat a pénzért.........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Legalább lesz kit megalázzanak majd a Spanyolok ! 😄DD

a.carkey
Komolyan mondom, a bírók basszák szét a focit ...

Hollandia meg ezzel a focival bármelyik másik ágon lévõ csapat ellen szart se fog érni. Hogy még a Suarez nélküli Uruguay ellen is ekkora hátszél kellett, nos az beszarás. Az Uruk meg, mint a németek. Küzdeni azt tudnak.

A medve nem játék.

<#levele>