14374
Foci VB 2010
-
karajjj #545 Kawasima (vagy hogyhívják) meg szerez magának egy jó kis szerződést valamelyik európai középcsapatnál, nem semmi a gyerek -
karajjj #544 hát, eddig jó nagy kula ez az angol válogaott is -
karajjj #543 OMG mi gólt bekúrtak a japók az angoloknak -
#542 ki ez a limperatore urram :D -
karajjj #541 otthon egyébként nem rossz, meccsenként ilyen 10-15 percet focizik, pedig végig a pályán van általában :D -
#540 szerintem Verón sem gondolta, hogy ott lesz a vb-n :D -
karajjj #539 én csak Heinzét nem értem, bár belé szerelmes Diego, mint Palermoba...
Verón meg olyan, mintha nálunk beválogatnák Lipcsei Petit, meccseket dönthet el pár pontos passzal, bár nem hiszem, hogy nagy szerepe lesz a vb-n -
#538 Mé' mi baj a sanyival? Most is tökjól tolja :D:A:S::SA:S:AS:S::D -
#537 elég sok apertura meccset néztem, nem csak dobálózom össze-vissza. és nem csak a "hazaiakra" értettem, ilyen burdissoknak is annyi helyük lenne az argentín válogatottban mint a mi sándorunknak -
karajjj #536 hány argntin bajnokin láttad őket játszani, hogy ezt ilyen bátran kijelented? -
#535 de nem azt mondtam, hogy helyettük olyanok mentek akik régen selejtek voltak. hanem akik jelenleg is azok -
karajjj #534 jajj hogyne...
látom, hogy el se olvastad, hogy miből indult okos -
Monoton #533 Jajj mit vitatkoztok, remélem nem ez lesz egész nyáron :D -
#532 azért az a tésztaszűrő elég degradáló volt. holott nehéz lenne nála jobbat mondani, még ha antipatikus is egyeseknek -
#531 abba nem is kötöttem bele -
#530 hát hogy az argentín válogatottba biztos kezdőbe a helye, abba kár viszont belekötni -
#529 úristen :SAD:DAS:_ bünti jár :D
-
#528 a világ legjobbja túlzás rá azért -
#527 egyrészt régebb óta vagyok lokis meg realos, minthogy te egyáltalán hallottál az interről, másrészt meg személyeskedésért régebben bünti járt -
#526 nem egy a sok közül, és jobb mint gago (bár az nem nagy kihívás...), de azért bőven nem a világ legjobbja -
#525 jó ő ilyen divatlokis meg realos hagyjad :D sztem azt se tudja ki az -
#524 te miről beszélsz? találd már ki hogy cambiasso csak 1 a sok közül. bár persze, nem olyan jó mint gago -
#523 tésztaszűrője maximum -
#522 azóta meg a világ legjobb szűrője lett okos -
#521 jó, de egyből kettőt?? :D
a lábán is meg a farkán is van gondolom :D -
karajjj #520 a forma1-es pilótáknak is fizetnek, hogy hordjanak órát -
#519 ez nem magyaráz semmit :D -
karajjj #518 #514 -
karajjj #517 miért, ennyi erővel Cambiasso is selejt volt akkor, mert pl a Realban semmit nem mutatott -
#516 teveznél ez a mosoly??? olyan mintha erőltetné...vagy a szemébe sütne a nap...:D
de minek van maradonán 2 óra??? :D -
#515 á... -
karajjj #514 valamiből pénz is kell az öregnek... :D
amúgy azon csodálkozok, hogy nem a veje mellett ül -
#513 viszont ott van palermo, örüljél neki helyettük -
#512 aztakurva :ASD_SDA:SAD_:DSA di maria mint egy rossz cigány , burdisso mellett jobbra olyan mint egy kutya, veron meg mint bojka a vitathatatlanba
maradonának mindkét kezén óra van, ennyi :D -
karajjj #511 nem selejtek :\ -
karajjj #510 fúúúúú de vadkemények :DDDDD -
#509 én még mindig nem tettem túl magam, hogy Zanetti és Cambiasso sem utazott el, helyettük ilyen selejtek kaptak helyet -
#508 hát, én EZT (<- ez itt egy link! :) a képet egyszerűen nem tudom hova tenni :D -
karajjj #507 nem tudom, hogy ki írta ezt az ügyes css-t -.- -
#506 Akkor már 2en voltunk így :D
Reggel még vissza is kértem szerkesztésre, azthittem, hogy csak leírtam szimplán, hogy stadionok :DDDDD
Mentségemre legyen mondva: reggel volt :D