14374
Foci VB 2010
-
karajjj #1026 pl jobboldalt mindig ottlesznek majd -
Monoton #1025 Konföderációs Kupa után már hangot adtak a tiltakozásnak de nem tiltották be. -
#1024 Szerintem ebből még valami gond lesz.
Az Európai szurkolók nem fogják bírni ezt a zümmögést.
Majd figyeljétek csak meg, botrány lesz belőle. -
#1023 Szerintem ez az -
#1022 csapat felállásokat hol lehet majd megnézni? még lehetőleg a meccs elött :) -
Cat 02 #1021 Brit tudósok ? :p
Ám remélem nem hal le a netes cucc -
Unreal1942 #1020 Tényleg lehet, hogy ez lesz a VB rákfenéje.
Hiába nem egy kultúra. -
#1019 mi is megkezdhetnénk a nagyszámú szinesbőrű játékosok beimportálását a magyar fociba, csak hogy legyen vmi esélyünk is :D
én ismerek pár feka "focistát", és azon kivül h geci nagy arcok, simán lejátszanák a válogatottat :D -
#1018 Lesz egy csomó nagyot halló focista!
Mivel mi nem vagyunk ott, az Eb-n már esélyünk is lehet a süketekkel szemben!!!
-
#1017 Ők is a franciák, attól még, hogy más a bőrük színe :D -
#1016 ne röhögj, igaza van.
amúgy ott van Gourcuff,Ribery,Toulalan,Squilacci,Lloris,Planus,Revéillere,Gignac,Valbuena
Hát9 játékos, ha két fekát kiállítanak még lehet egy teljes francia válogatott:D -
#1015 Azért kicsit szánalmas ez,hogy csak azért mert nem tudnak játszani niggereket hoznak be a csapatukba:O Mondjuk azt sem értem ők miért ilyen jók:O -
#1014 Na beindult a fantázia! -
#1013 southa africa 2010 (real edition)
-
#1012 ott tél van,úgyhogy lesz dudaszó bőven -
#1011 :ASD_ASD:DSA:ASD:FFSDsaf -
#1010 Egy fekete ha nem diszkriminál, és Te igen, akkor bizony Ő a különb ember. -
Unreal1942 #1009 -
#1008 Remélem ebben a rohadt melegben mire vége lesz a meccsnek már köpni nyelni nem tudnak ezek a buzi dudások! -
#1007 Erről jut eszembe, múltkor betértünk haverokkal egy gyrost enni, és a bár tele volt algéria zászlókkal meg zidane poszterekkel :D
Kérdezzük a tagot (látszik rajta, hogy arab) a franciáknak fog szurkolni? Azt mondja nem, én a honfitársaimnak. :D
Kb a francia csapat magja 100%-ban algériából származik. -
Flower #1006
A franciák most is feketében játszanak?
-
#1005 itt egy nem hivatalos -
#1004 jóhát a német gazdaság azért elég jól pörög, arra aligha kontrázhattak volna rá pont az afrikaiak :D
-
#1003 az m1 hd-ben fogja adni? -
#1002 ettől a vuvuzelás szar méhzümmögéstől üldözési mániám van...
Mondjuk 1 órával a meccs előtt teltház..nem semmi:D:D -
#1001 Mondjuk azért minden idők legjobban, legmodernebben lerendezett VB-je volt:D -
#1000 zümm zümm :D -
#999 Ajjaj... pedig ma még tanulni akartam :S -
#998 na csak nem bennfentes vagy?:D
jah amugy ez a rohadt lódarázsfészek:D ez van ők vannak otthon, el kell viselni:) -
#997 sokkal jobb ez a megnyitó mint a németeké volt. azért itt látszik az afrikaik arcán az öröm, hogy ez nekik mekkora dolog.
a nagyképű németeké egy kalap sz*r volt...
( bocsi minden germán fantól :) ) -
#996 nem lesz fizetős nyugi :D -
#995 jaj de komoly már ez a vuvuzela zümmögés! :Dddd -
#994 -
karajjj #993 hoh, köszi :DDDD -
#992 valszeg nemrég indult, aztán fizetős lesz
-
#991 azért tettem ki linket direkt tudjátok nézni :D
-
karajjj #990 micsoda? lehet neten HD-minőségben nézni? :O -
#989 és a legjobb hd minőség :D minden meccs alatt telesportol kaptam linket énis :D de van rajta még sok más adó köztük mtv stream is de azok nem hd -
#988 mennyire jó:D -
#987 Én is fifázom, még se tudok szart se...
amúgy tényleg szar vagyok tippelősdiben, 08 eb-n is csak azért nyertem pénzt, mert az élőfogadás adta lehetőségekkel mindig visszahoztam a rossz tippjeimet:D