14374
Foci VB 2010
-
#1711 amúgy csak engem nem hoz lázba az esti meccs? :/ inkább gyúrok a holnapi szerb-ghána meccsre,az izgi lesz -
#1710 meg amiből Platini bácsinak nincs haszna :/ videóbíró se lesz addig,amíg ő ott van! meg blettör bá -
paly90 #1709 hát sztem X lesz:D:D
holnap meccsek közül Algéria-Szlovén sztem is X,viszont sztem a szerbek megverik Ghánát -
SzocsA #1708 ma esti meccset simán nyerik az angolok?
és a holnapi meccsek algéria- szlovénia X ??
szerbia - ghána X??? -
Gabe18 #1707 Mert a nyomorék Fifa-UEFA semmit sem enged ami a 90 éves vezetőinek leépülő szellemi szintjét meghaladja... -
#1706 tényleg azt sosem értettem, hogy miért csak ottvan, egyszerű de hatásos eleme a játékvezetésnek. -
karajjj #1705 dél-amerikában a játékvezetőknél van egy spré, amiben ilyen borotvahab szerű anyag van és ha szabadrúgás van, azzal szokta berajzolni a pályán a helyét, meg a sorfal helyét, hogy ne lehessen elcsalni a távolságot, a hab egy perc múlva le is bomlik amúgy és nem marad ott a nyoma, csak azért kérdezem, mert megnézném, ahogy lampardéknak rajzolgat, hogy onnan lőjjék a szabit :D -
#1704 "The sound of the vuvuzela is the only thing that can be heard from space"
"There's only one thing louder than a Chuck Norris roar: a vuvuzela"
kezdődik :D -
#1703 Majomfurulya -
#1702 wut? -
#1701 o.o -
#1700 nem voltak semmi védései az biztos. -
#1699 :Ddd
vuvuzela :P -
#1698 Így van. Ezek a csapatok bárki ellen megállják a helyüket, és gólhelyzeteket dolgoznak ki. Az megint más, hogy ha ziccerekre ment volna a meccs, akkor kb 8-2 ide. De gólra megy... -
karajjj #1697 brazil bíró vezeti az esti meccset, ilyenkor használhat sprét? vagy az itt tiltott? -
karajjj #1696 FIFA.com-ról
Man of the Match: Vincent ENYEAMA (Goalkeeper) -
#1695 1-0-nál le kellett lépnem, káromkodtam is, gondoltam lemaradok 3-4 gólról. 90-dik percre értem vissza, de azt hittem az már az összefoglaló, mert még mindig 1-0 volt :D
na most majd az angol drukkerek megmutatják, hogy lehet elnyomni a vuvu hangját. ha nekik sem jön össze, akkor senkinek! -
#1694 "krúcs"
:facepalm: -
#1693 5 kép: Maradona: "Hát ez a laszti tényleg buzin szál! Még kézzel se nyúlok hozzá!" -
karajjj #1692 Nigéria, Kamerun, Elefántcsontpart és Ghána bárkivel fölveszi a versenyt szóval nem értem, hogy miért magyarázza mindenki, hogy gyenge ellenfél, az viszont megint más, hogy tényleg pontatlan és elszórakozott játékot játszottak az argentinok -
#1691 igen direkt játszottak így, h ne nagyon alázzák meg az afrikai csapatokat. -
karajjj #1690
-
#1689 Az ellenfél Nigéria volt... Bárki ellen megállják a helyüket. -
#1688 sztem kurvázni inkább csak akkor menjenek, ha továbbjutottak mert ma azért nem voltak toppon. Rengeteg egyéni hiba, taktikával is bajok voltak, cserék is furák... Nigéria könnyen okozhatott volna meglepetést -
#1687 hát ez az argentína se fog sokáig menni. dél-korea el is picsázza őket sztem. -
#1686 :SAD:ASD?_ASD_ASD -
karajjj #1685 a játékosokra gondoltam -
#1684 hát ez kúrva jó :DDDDDDDDDDD -
#1683 -
#1682 adsz pénzt elemgyek kurvázni, még fel is veszem videóra :D -
#1681 Osszegyujok ket kaptar mehet - hasonlo a feeling. -
karajjj #1680 na lehet menni inni meg kurvázni :DDD
Diego mingyá felszívja a gólvonalat -
#1679 vége,1-0 huhh,ez necces volt...lehetett volna több is basszus :S de lehetett volna 1-1,vagy 1-2 is szal,nem rossz ez a 3 pont! -
#1678 +1 !!!! ^^ -
#1677 nyerjen argentína, de csak azért mert iwiwen őket tippeltem győztesként nem kevés ponttal :D -
#1676 -
#1675 be lehetne tenni itt háttérzajnak, annyira megszoktuk már xD -
#1674 meg adott egy tökéletes passzt messinek amit nemtom h hagyott ki -
#1673 maradjon az 1-0, bőven elég az is ma :) -
#1672 höhö
Instant Vuvuzela