Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kezdésnek nem volt rossz meccs.nagyon szimpatikus csapat ez a Dél-Afrika
Tshabalala meg Modise játéka kifejezetten tetszett,Mexikónál meg Dos Santos es Guardado
Ez a mexikói kapus hihetetlen gyenge volt....ne mértem miért nem Ochoát játszattja Augirre
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
nehogy má a csigazabálók nyerjenek:D
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Miért nem csak akkor használják amikor történik is vmi, vagy legalább ritmusosan??
Visszavehetnének a rohadt életbe. ingerült leszek ettõl hangtól és elõjön belõlem a rasszista.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Viszont a gól csodaszép volt:)