Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyetértek<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja és e mellett a Németek gyõztek meg, az a meccs tetszett tegnap este, de ezen a 2 meccsen kívûl én nem láttam jó meccset...:(

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Az Anglia - USA és a Német - Ausztrál meccs volt a legjobb.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Kamerun szórjon már egyet, hogy bejöjjön az x-es tippem :D

Mondja már meg valaki én érzem úgy, hogy eddig az Anglia-USA meccs volt a legjobb? mellesleg még simán lehet jó vb, csak általában a csoportmeccsek is jók szoktak lenni...legalább is a 2006-os vb ott azok is lazán élvezetesek voltak

lehet keveri Togoval õket:D:D

:D:D:D:D:D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bakkerman
úszik a mixem,hehe! még jó hogy csak 1000-el mertem megrakni a döncit,Etu nagyon villog ma :@

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez a Somos valami alternatív 2006-os VB-rõl tud, mert már másodszor említi Kamerunt, mint résztvevõt.
szörnyû meccs és csalódás, mert Kamerunra tettem:S Japán mindig kimerült az ilyen meccseken általában

gabber_saviola
hát ez is egy olyan meccs eddig, amit jobb gyorsan elfeledni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

na pont a csupo motingot veszi le -.-
stonesour

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

gabber_saviola
mátrixban sok normál kamerával vették fel a jelenteteket, úgy mint pl ezen a képen.

a kép linkje

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bigapó
Hát ezt nem tudom, mert pl Mátrix filmnél két kamera volt, ami vette a szuperlassút és egy normál. igaz, az már 10 éve volt, meg azt celluloidra vették, tehát azóta biztos összerakták és digitálisan veszik fel. szerintem nem elég a 30-40 kép másodpercenként, inkább 100 felettire tippelek, aztán tudja a franc :)

The Matrix has you...

bakkerman
ejjejj,Etu nagyon kapkod,de az egész CMR nagyon rosszul játszik...

Forza Italia
csupa mócsing lövöldöz jobbról balról de a kaput nem igazán találja el.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman

Vibrátor ? zsííír

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Eto'o :OOOO

REAL MADRID

bakkerman
basszameg,nem lehet igaz

bakkerman
láttátok a félidõben a japó csajt?? na mi volt a kezében?? igen,az...

[HUN]FaTaL
Dettó :)

Zenszkij
Aki fogad online most rakjon, a 70. percig betalálnak a kameruniak.....Most szólt Milla telefonon :D:D.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
ikszre tettem,jólenne ha Etu csinálna valamit...

Narxis
lehetetlen, inkább csak a vuvuzok kezdenek kifulladni

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A japán szurkolók párszor elnyomták a vuvukat ahogy hallottam

jobbszélrõl beadták a hosszúra, Honda a másik oldalon rápattintotta a térdére, letette maga elé és beakasztotta a rövidbe
hedonist
HÁHÁ:D

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zenszkij
Nem láttam, épp cigiztem :). Szép gól volt?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
muhaha<#eplus2>

Végre egy gól !

5w0rdf15h
ninjaaaaaaaaa

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

HONDA KEISZUKE!!!GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Narxis
japááááááááááááááááááááááááááááááááááááán

megmondtam basszameg :DDDDDDDDD
[HUN]FaTaL
Nemá :( X-re tettem :D

gabber_saviola
szerintem, azért annál jóval több frémperszekkesek, én olyan 50-55-re tippelnék.

Forza Italia
fúúú bazmeg elalszom olyan rossz meccs

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hedonist
Ugyan azok a kamerák, 30-40 framerate-tel mûködnek, ezért láthatjuk így a lassításokat.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Hegi90
de csak az áruk azért nem mind1. és nem csak egy stadionba kellenek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Na jó de gondolom nem kell ehhez két kamera, mert egy lassítós tudja a simát és a gyorsat is nem?

egyetértek !
Ez a lassított felvétel nagyon fain az idióta fejekkel. :DD

bigapó
azt ismerem, jó videók vannak ott is. akkor viszont marha sok cuccot raktak ki a stadionokba, ha mindenbõl kettõ van jóformán, egy sima meg egy szupergyors kamera. nem semmi :) Én örülök ennek, remélem meghonosul és a BL-ben is fogják használni, aztán a nagyobb bajnokságokban is majd, pl Premier League.

The Matrix has you...

time warp-ra keress rá.
ebben a sorozatban is mindent felvesznek ezzel a fajta kamerával.
am ez direkt ilyen kamera, normál kamerával nemtudják ezt megmutatni.
az egyik részben összeis hasonlítják h normál kamerával mennyit lehet látni míg egy szuperkamerával.(sokkal több képet rögzít 1másodperc alatt mint egy normál)
[HUN]FaTaL
2-0 egy öngóllal meg egy szebb góllal :D

bigapó
m1 videótárban vagy inkább a telesport oldalán fent vannak az összefoglalók.

The Matrix has you...

Azokat muszáj lesz megnéznem. :)