Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
28-30 méterrõl szabadrúgás, kezdõkörig visszahátrál, nekifut, majd a lépéseit megaprózza és a labdát a sorfal mellett jobbra úgy csavarja meg, hogy Barthez azt hiszi, el is hagyja a pályát, majd a játékszer mégis úgy csavarodik, hogy a bal kapufáról a hálóban landol.
S ehhez ezt kell látnod:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Nem latom a videot de sejtem melyik loveserol van szo!<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mondjuk biztos h "kitisztitották a hangokat"😄😄, de akkoris nagyon jó😊😊

mflex
R.Carlos, ezzel a "xarral" is olyan gólt lõne 30-35-rõl, hogy kiszakadna a háló! 😄

What about the forests?

A rosszabb labda a gyengébb csapatnak elõny, mert több múlik a szerencsén.
Olyan ez mintha azt mondanánk, hogy fej vagy írással döntsük el, hogy ki nyer. Hiába mondod, hogy mindkét csapatnak ugyanolyan szar, ez nem igaz, mert azért mondjuk egy Málta - Brazilia meccsen a brazilok valószínû nem örülnének ennek.
Persze egy fej vagy írás messze nem ugyanaz mint szar labdával játszani, de azért igenis számít. Ha jó a labda, akkor jobb a játék, és több is múlik a játékon.
pontosan,õk tesztelték ebben a szezonban jó pár mérkõzésen ezt a lasztit ( Szerbia ellen mégis beégtek 😄 )

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
Ez azért nem teljesen így van a Németek már sokkal korábban használhatták állítólag már február óta ezzel készülhettek az Adidas jóvoltából.

IMYke2.0.0.0
Nekem tetszik a dal. Jobb a magyar, mint az angol szöveg.
Az angolban hiába ott a rasszizmus elleni felhang egy nagy nulla.

LasDen
mikor elõször hallottam a tv-ben, akkor azt hittem, hogy hazai énekesek nyomják, mer nem láttam csak hallottam...aztán mikor megnéztem meglepõ volt, hogy a stábuk...😄 kellemes na...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fabio Capello
gundinak viszont elég jó hangja van 😄

hát ja Somosék nem fognak indulni az X-faktorban az biztos😄😄
Egrinek egész jó hangja van

LasDen
nekem tetszik....bár a somos testvérek meg nagy györgy kicsit kilógnak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok!

Ha valakit érdekel a VB m1-en adott "himnusza" 😊 akkor itt tudja megnézni.
Illetve le is lehet tölteni ingyen.
2010 Foci VB "himnusza"

poppe
viszont mindenki ezzel játszik, úgyhogy az esélyek egyenlõk 😊 innen meg kár a labdára fogni, max a kapusok mondhatják, h nem tudtak eleget gyakorolni vele

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

WuFraZselic
lennék a labda 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kaposi1
Nem tudom,en meg nem probaltam sajna!<#nevetes1>

Jacek
annyi, de egy ruppot nem er😞 egy rakas szar, nem hiszem hogy nem tunik fol senkinek hogy minden focista bena lett es nem talaljak el a kaput rendesen lovesbol.... mert egy rakas fos ez a labdanak nevezett fostomeg..

LasDen
nekem a magyar is tetszik....😄

jAsOn VoOrHeEs
Agger

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Igen jó meccs volt
Nem tudjátok ki lett a meccs embere?

jhetedikj
GÓÓÓÓÓLLLLL

anno 1987

nm

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Oksa köszi, a keresõ nem dobta ki.

Fatal ha tudsz, akkor a másik fórumban válaszolj, köszi. 😊

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

[HUN]FaTaL
Aktívan az túlzás de mostanában szoktam. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Egy kis off: Van itt olyan aki aktívan játszik a Pro Evolution Soccer 2010 -el ? Kéne egy kis help.

lol, egy lakást lehetne venni ennyi gép árából <#idiota>
desigo
Szerencsére qrwa sokat tettem arra hogy nem lesz piros lap, így az X tippem nem okozott veszteséget.
Nem hiszem hogy a fogadó versenyt vinném, mert csak most kezdtem, de legalább semleges meccseken van kinek szurkolni. 😄

mekkora meccs volt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Elsõ kiesõ,Kamerun.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tenkenorman
ez a meccs hazavágta a jókedvemet is. ilyen szerencsétleneket... ennyi helyzettel.

http://www.tenke.hu

Oziris666
Kamerun bazze ennyi helyzettel VB-t lehetne nyerni...

[HUN]FaTaL
Szerintem leszarják.

kaposi1
Nem tudom, de az biztos hogy nálunk egy ilyen labda 29 ezer forint!

Molnibalage
A VC eddigi messze legjobb meccse. 1998-ban volt ilyen asszem a Norvégia - Marokkó meccs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

HöfEE
Eto mindjárt visszavág nyugi ! <#eplus2> Legalábbis remélem.

Na az 1-1 -em úszott, az X -még bejöhet ... hajrá Kamerun ! 😄

SLICK
ott a második!!!! Ezt már be kell húzni!

[HUN]FaTaL
De szép góól!! 😊

WuFraZselic
basszus, vezetnek a dánok 😄 nem baj, meglesz a kameruni siker ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hm. hát ez a meccs... a VB talán legjobbja 😄

nyílt sisakos, támadó foci. fuck yeah

Csak ingyé labdát akart. 😄D Amúgy ha a közönségbe bekerül egy labda, azt számon kérik, vagy leszarják ? 😄

kaposi1
Idióta?<#nyes>

chalezlopez
szerintem az is mák volt, hogy pont odakolbászolt egy láb amiben elakadt a lövés 😊

Vamos Argentina!