Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol az asszony befogja a fülét mert a mellette levõ kisgyerek fujja a vuvuzelát 😄DDDD
Thaison
igazad van magyar fail! 😄 de most már nem is nézem inkább 😞

zvaragabor
Hát ha már megérdemlik, mert jól játszanak, akkor nem bemákolt gól, hanem tervezett.

Chaos Anno Domini

+1<#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

WuFraZselic
1-0

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Thaison
Remélem é-korai bemákolnak egy gólt, nagyon megérdemlik! (szvsz jól játszanak meg játszottak az elõzõ meccsen is)

Solten
Goal. Szep volt.

Saor Alba

oh, a fenébe...😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

A kapitalisták lefizették a partjelzõt hogy meghiusítsák a proletárok gólhelyzetét >.>

mflex
Az elõbb kiléptem az ajtón (póló, rövidnadrág), míg az autómból kiszedtem ami kellett, szarrá áztam, pedig csak 3 méterre volt, ezek meg ilyen idõben fociznak. NEM SEMMI! <#wow3>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ó, én már bennláttam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A tesók tényleg védekeznek, dolgoznak ezerrel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na kérem, ebben az esõben egy pattogós Jabulani, és a portugálok kamillázhatnak, amikor a hálóból kell kiszedni a labdát 😊

ejjj mennyire csusznak a srácok 😄
IMYke2.0.0.0
Jól csinálják a srácok.

bakkerman
bazze majdnem gólt lõttek a fiaink 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Na, errõl beszéltem... sõt, majdnem komoly helyzet is!

IMYke2.0.0.0
Úh, hogy esett...

IMYke2.0.0.0
Ezaz koreai bácsik! Védekezzetek, gyilkoljátok a portugálok idegeit - legalább addig, míg hazaérek nézni a meccset 😊))

bakkerman
semmi baj m1,megint hamarabb jön a kommentár,mint a kép...

bááááá kommentátor megse említi ,hogy kapufat fejeltek a portugálok 😄DD
bakkerman
<#eplus2><#worship>

Aragorn10
Hajrá Korea.
Rinyáldó meg mehet a Nemzeti-be talán eljátszhatja majd a toronyõrt 😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

zvaragabor
Kommentátor hatalmas. 😄 Ronaldo ezer közül is felismerhetõ vádlija, mackóalsós kreai kapus. 😄

Chaos Anno Domini

bakkerman
én is csodálkozom a nevükön amúgy...

Solten
Nepi demokracia - kisse mast jelent... <#alien>

Saor Alba

FZoleee
ezt csak most vetted észre? 😄
5c0rp330n
"Koreai Népi Demokratikus Köztársaság"

lol, hol demokratikusak ezek?

mflex
Faxa, ott is esik, és itt is szakad ---15 fok <#eljen>jah, nem... így<#levele>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Brazília ellen sokáig mûködött 😊

IMYke2.0.0.0
Én a pofátlanul sok szabálytalanságot utálom már... meg céltalan, koreográfia nélküli kapu elé ívelgetéseket.

Solten
A szokasos bunker+defenzif - felallasban jatszanak a koreaiak: 5-3-1-1... <#alien>

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Ugyanazt keressük - és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan. <#nyes>

Jakuza001
Gyenge szinvonalu ez a VB.
Koszonhetoen annak, hogy olyan csapatok nyernek, akik antifootbalt jatszanak es a mai jatekosok fizikai felkeszulsege mellett ez mar kepes elnyomni barmilyen tamadofocit.
4-5 eve kezdett mar hala istennek eltunni ez a alljunk be 10en a 16-os eloterebe, majd talalunk egy golt taktika, es kezdett ismet eloterbe kerulni a foci jatekossaga es a tamadofoci.
De aztan a tavalyi BL elodonton elovettek ujra a Chelseanal ezt a antifocit a Barcelona ellen, majd iden ugyanezt jatszotta az Inter a Chelsea peldajat eloveve.
Nos, most majdnem az osszes gyengebb csapat ugyanezzel a taktikaval lep a palyara, sot en biztos vagyok benne, hogy a csoportmerkozesek utan szinte az osszes csapattol ezt fogjuk latni a labdarugast szeretok nagy banatara es a foci elvezhetosegenek a rovasara.

AntiHero
Nem az. Az a lassú "püttyögõs" ami Portugál lassú képeknél ment.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

IMYke2.0.0.0
A "lassítás-összefoglaló-klip" zenéjét szerezzétek/tudjátok meg valahogy! 😊))

bakkerman
knaan-wavin flag

AntiHero
Mi volt ez a zene?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gercse
mégis õ az, csak én hülye elfelejtettem, hogy Elias Eltern- Elia szülei 😄

bakkerman
hajrá atombomba!!! bocsi,észak korea!!!!

gercse
elbasztam, az Elias 😄DD

Tyler1
na most Portugália vág 3 gólt a militarynek 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
Jó, de érted,h a származására vagyok kiváncsi😊 mind1

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

na most egy Észak-Koreai ikszet...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
lusta vagyok kiírni hogy elefántcsontpart

kaposi1
"drogba 4"
Ez tetszett!<#mf2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Nem a szüleit kérdezted...

abszolút Holland, biztos régen letelepedett a családja már Hollandiában, felmenõi közt kellene keresni melyik lehetett Afrikai...Egyébként sok Holland focista, mint pl anno Davids is Surinamból, Dél-Afrikából származik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hedonist
Ezeket én is megtaláltam, tudom,h Hollandiában született, de a szülei biztos nem😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!