14374
Foci VB 2010
-
Puyol bajsza a dirti lidül tínbícsek álma. -
Tomy Lee #12973 Jaa egészségedre
-
Nos, nem tudom ... :D -
szerintem a jó öreg balázs pali fia
-
Digitman #12970 Lehet azért kaptak ki a németek, mert ma illedelmesen viselkedett?
-
geo91 #12969 grat a spanyoloknak! (az ezüsthöz. :D) -
Löw csak ezt az egy hosszúujjút vitte Afrikába vagy mi a fuck? :D -
Neoncsoves #12967
-
Digitman #12966 Szerintem nem kellene mocskolódni. Igenis a németek a Vb-n jól játszottak, de a mai meccsen egy nagy NULLA volt a teljesítményük. A spanyolokra is írhatnánk, hogy egész VB-n szarul játszottak, és egy mákos meccsen nyertek, de ez nem igaz. Ma szép játékot produkáltak, megérdemelten jutottak a döntőbe. Mondom ezt, úgy hogy a német csapatnak szurkoltam. -
haxoror #12965 Jó lesz az aranynak is!
Viva España!!! -
Akkor most kirúgják Löwöt fikazabálásért?? -
Zambo Jimmy sero.
-
Várjuk sok szeretettel a szurkolói képeidet! -
Gabe18 #12961 Én is üzenek neked valamit,de ha leírnám még én is elszégyellném magam hogy "nyomtatásban" megjelent. -
Nemet drukkerek sem lehetnek elkeseredve mert ez a valogatott rohadt jo lesz.
Ma hianyzott nekik Muller, meg lehet ez a Ballackos dolog is bekavart a fejekben, sot szerintem el is taktikaztak magukat, de 2 ev mulva nalam mar most az EB egyik eselyesei. -
a polip asszem csak a német meccseket 'jósolja' nem? -
Csupán -4 gól. -
Ez a polip kegyetlenul jol bundazza a meccseket...
-
ne má.....
Polip jóslatot a VB döntőre:D -
nagyon fontos elem volt mert ez a német válogatott csapat volt és ő az eggyik legfontosabb része.
De alpvető baj az volt h a németek nem támadták le a spanyolokat és engedték őket játszani, Paraguay pedig szépen semlegesítette őket... -
Digitman #12954 Sajnos Paul csak a németek meccsét jósolja, pedig feltenném az összes bent lévő pénzem a döntőbeli jóslatára.
-
homeless #12953 Te vagy a vicc! A spanyolok ellen minden csapat beállt bunkerfocit játszani, de ők mégis betaláltak. Végig támadtak az összes meccsen. 2006-ban az olaszok pont az ellenkezőjét csinálták. Beálltak védekezni mindenki ellen, aztán bemákoltak mindig 1 gólt. -
n003 #12952 télleg aza k..va polip mit 'mond' vajh ?:DD -
Cattani felügyelő! -
USAMEN POWER #12950 Ajaj, fosunk a hollandoktól !! 
Hajrá Spanyolország, végre valami jó is történik ezen VB -n ! -
POLIP!!!!:D -
Az lesz amit a polip "mond"...
-
GABE18 uzenem neked vihetek papirzsepit hogy kisird magad, most pedig megnezhetted kb mennyit ernek a nemetek ha nem talalnak egy golt es az ellenfelnek nem kell kitamadni, mert az ivelgetesen kivul mashoz nem ertenek.
THX bye -
Hát kb mint a 08-as döntő.
A németke ott is csak asszisztáltak és itt is, a spanyolokon nem tudnak túllőni, nem fekszik nekik vagy nem tudom, de msot is ez a védekezés semmire nem volt jó.
Özil meg hát inkább vitte volna ha nem esik el akkor abból még akár gól lehetett volna de ő inkább elesett ami hát nem volt elég eggyértelmű tizi.
Gomez mit keresett a pályán nem tudom...
A spanyolok még msot is gondot okoztak Löw-nek, sajnálom h végül nem lett semmi amit a meccs előtt nyilatkozott.
De a lényeg h PAUL FROM THE PRESIDENT:D
A polip kezébe a vb cím:D
-
Muller a karmester? A nationalelf fotorzse? A kozeppont?? :) -
SzocsA #12944 hát jobb mint a döntőt elbukni! -
ballack előre ment kávét főzni! :D -
SzocsA #12942 de nem csináltak semmit! mintha nem is lettek volna a pályán!
komoylan mondom ezek összebeszéltek a hollandokkal! mintha nem akartak volna egymás ellen játszani!
-
sadi57 #12941 3. helyezett sem olyan rossz :\ -
n003 #12940 jah a legkisebb csóka :D ..
háát akkor ezekszerint a spanyolok lesznek az ezüstérmesek :DD -
Deutschland, Deutschland, auf Wiedersehen! -
dúlnak az érzelmek! -
Digitman #12937 Sajnos a németek nem beálltak védekezni, hanem a spanyolok nem engedték támadni a németeket. -
Paul(L)
OLÉOLÉOLÉ:D
Na már csak a hollandok vannak vissza:D -
Nem játszott Müller. Mint Suarez az Uruknál. Ez meg is pecsételte az eredményességet.