14374
Foci VB 2010
-
Aztan mitol erdemelne meg Hollandia a VB cimet ?
Ezek a Hollandok csak oltek a focit egesz VB alatt. Raadasul alattomosan jatszanak fan bommelt mar kilehetett volna allitani legalabb 3 alkalommal.
Brazilok ellen is csak szineszkedtek, meg oltek a focit , raadasul helyzetuk nem volt, ket maker golt talaltak.
Uruguay ellen is a ket felido elejen talaltak egy-egy golt es az meghatarozta az egesz merkozest, de meg igy is megkoszonhetik, hogy a vege 3:2 maradt. mert ugy tunik amit a sors szerencsemalaca megadott eddig az albicelestenek, azt most elvette toluk.
Raadasul a nemetek erosebbek voltak a Hollandoknal.
Ezt a Spanyol valogatottat nem fogjak legyozni, mert lenyegesen jobb csapat naluk.
Amugy is Paul mar megsugta, hogy a Spanyolok nyernek. :D -
Unreal1942 #13053 A VB győzelmet Hollandia érdemelné meg inkább.
Egyrészt már voltak döntőben máskor is. :D
Illetve sokkal egyenletesebb teljesítményt produkálnak.
A játékos állomány jobb ugyan a Hispánoknál, de nagyon össze kell kapniuk magukat. -
Beteg vagy :)))))))
-
syberia2 #13051 Ha minden meccs olyan lett volna mint a tegnapi, nagyon örülnék
Amikor néhány meccs végén "már mindkettőnek jó volt" az eredmény, és nem játszottak normálisan, kikapcsoltam a tv-t -
A focistáikból kellene pörköltet csinálni.... látszik mennyire határtalan az emberi hülyeség. Azt bántják akinek köze nincs a vereséghez... -
syberia2 #13049 *Paulip
:D:D -
syberia2 #13048 lahm-lahm, a polipnak igaza lett... -
USAMEN POWER #13047 Annyira szarok a Spanyolok, hogy EB után több mint valószínü hogy világbajnokok is lesznek. 
Bár csak a Magyarok is ennyire szarok lennének. -
lehet most a végén kéne fogadni, bár tegnap is fogadni akartam a németekre szerencsére nem tettem. -
a spanyolok szarok, de a németek még szarabbul játszottak tegnap :( -
ÁÁÁ, ebből a spanyol válogatottból nagyon hiányzik Leo Messi 

-
Belkar #13043 Egyébként nem tudja valaki ha VB elején megteszem a Spanyol-Holland döntőt az mennyit fizetett volna? :O -
Belkar #13042 POLIP +1 -
-
homeless #13040 Annyira jó nézni, ahogy a német drukkerek sírnak:D Ilyenkor örülök, hogy az argentín-német után visszafogtam magam, és nem jöttem ide siránkozni.
0 játékkal?

-
Örülök neki hogy a németeknél nem kerültek szóba az apró bírói hibák!
Átolvastam néhány német oldalt,és mindenhol elismerik h ,,passzív volt a német válogatott" és hogy ,,teljesen megérdemelték a spanyolok a továbbjutást".Kassairól csak annyit írtak h a 27. percben nyúlt először a sípjához,mert annyira fer volt a meccs.:)
-
ShaiHulud #13038 mivel ozil kirakta a bal labat ramos ele, ofc osszeertek. -
igen erre céloztam a mondat végével :D -
Gabe18 #13036 Ja,csak míg Paul-nak volt esélye legalább jókedvre deríteni a gazdáit,addig Kálmán a marha,ha olyan marha lenne hogy a Magyar válogatott vályújából eszik,önön sírját ásná meg,mert hamar rájönnének hogy semmi jóstehetsége nincs... -
nekünk is kéne ilyen jósállat. pl. Kálmán a varázsszürkemarha, 2 vályú közül választhatna, csak az a baj, h mi is gyorsan levágnánk szegényt xDD -
Szegény :(
Inkább jósoltassanak vele a döntőre is :D -
Neoncsoves #13033 nem vagyok nagy állatvédő de szegény csórikámmal hogy kibasznak... eh :( -
sadi57 #13032 én is azt mondom jó lesz még az a polip. nem lesz akkora a csalódás ha kikapnak. -
Gabe18 #13031 Szegény.Pedig ő csak az igazat mondta...
-
hogy eltüntek a nagy olasz, francia, brazil zászlós emberek innen :D na mostanra látszik, h ki az akit érdekelt is a vb, meg ki volt, aki csak idejött nagyképűsködni csilivili zászlós logóval, aztán osztotta az észt a hülyeségéről.
(bár a bolondoktól még most sem mente a topik ahogy látom) -
sadi57 #13029 -
argo001 #13028 De. A szerb meccset is beleszámítva, összességében véve nagyon szépen muzsikált a Nationalelf. Basszus, neked hiába magyaráz az ember...? -
es a VB egeszeben nem volt benne az a meccs? najo, inkabb hagyjuk. -
USAMEN POWER #13026 Durva, viszont nem egyértelmű szabálytalanságnál szerintem elég a sárga, vagy egy ejnye bejnye jobb esetben. -
argo001 #13025 A VB-ről egészében beszéltem. -
G_ArchAngel #13024 Gratulalni szeretnek a spanyol csapatnak es a szurkoliknak, hogy nulla jatekkal legyoztek a megyei baszdmelle szintjere sullyedt nemeteket.
Ennyire rossz meccset a csoportkorben sem lattam talan.
Ami kedden volt, az ehhez kepest egy kivalo VB dontonek beillo talalkozo volt.
A legdurvabb, hogy meg a spanyol drukkerek sem tudtak orulni, pedig parszazan voltak abban a pub-ban ahol neztuk... -
Gabe18 #13023 Megvan.Hát lehet hogy nem ért pirosat,viszont a Ribery-s eset után minden nem Bayern szurkoló hangoztatta hogy jó döntés a piros,sőt a 2 meccs eltiltás is.
Na most akkor vagy ott volt rossz döntés,vagy itt... -
mit forgatok ki? :S
a szerbek elleni meccs nem volt a VB resze? -
USAMEN POWER #13021 Utolsó két mondatra azthiszem válaszoltam, nem olvastad el ezek szerint. -
USAMEN POWER #13020 "Özil esése meg tizenegyes volt, mivel összekoccant a lábuk, ezért elvesztette az egyensúlyát és elesett." ---> Szerintem hozzáértek, Özil két lába egymásba akadt, és elesett. -
Gabe18 #13019 A szerbek ellen jók voltak.Legalábbis amennyire 65 percig 10 emberrel jó lehet egy csapat. -
Gabe18 #13018 Igy van.Tegnap is írtam.Irreális lett volna ilyen ágon végig menni hogy Angol-Argentin,Spanyol-Holland,főleg ennek a félig ifi csapatnak.Sajnos bejött hogy lesz egy bukós meccs.
De a jövő bíztató.A mögöttük lévő ifi válogatottak is EB-t nyertek,stb...
Lesz itt még a következő 5-10 évben sok mákos,antifocis,bepaszírozott német győzelem... -
argo001 #13017 Muszáj kiforgatnod a szavaimat? Azt írtam, hogy a VB-n jók voltak, jól játszottak. -
a szerbek ellen jok voltak? :)
6-bol 2-szer voltak szarok.. nem olyan rossz, de ezzel tovabb nem is jutnak. -
Gabe18 #13015 Ez az,sokkal több olyan megfontolt támadás kellett volna mint az.Nem a kapkodás.Sajnos nem sikerült...