14374
Foci VB 2010
-
loool és tényleg xD -
Mit kell látni benne?Nem látom. -
+1 :DD -
geo91 #13171 facepalm fail :DDDD -
kurvára kár volt ezt megosztani :DDDDDDDDDDDDD most én is csak ezt fogom benne látni:D -
:DDD mostmár ezt fogom csak látni benne -
Vb 2014: bemutatták a brazíliai világbajnokság logóját
csak én látom úgy, mintha egy nagy facepalm lenne? :D zöld haj, sárga kéz :D
-
Dean Winchester #13167 remélem igy örülnek amikor a hollandok megnyerik a döntőt! -
Belkar #13166 http://img691.imageshack.us/img691/7919/germanyproblem.gif -
Belkar #13165 http://www.break.com/usercontent/2008/10/The-important-thing-is-to-participate-580893.html -
amelyik a tv-ből nézte.... -
végülis ezen a vb-n melyik bírónak volt hibátlan meccse? egyiknek se. -
USAMEN POWER #13162 Nem voltak elégedettek, de azért a 6,3 -at megkapta. Ok ! (Akkor maradjunk abban hogy Kassai ezen a meccsen átlagosan teljesített, szvsz.)
Viszont az összes többin pedig kíválóan !
-
A worldreferee.com nem volt elégedett a játékvezetéssel -
az állatok nem hazudnak. próbáld ki te is akármilyen állattal, ha a spanyol kajából eszik a nyertest tippeli meg, ha a holland kajából, akk meg a vesztest 

-
ManoNegra #13159
-
Monoton #13158 Ez de jó kép :D
-
USAMEN POWER #13157 +1 -
geo91 #13156 hagyjuk máááár... :D -
max a vesztest tippeli meg. -
+1 :D -
Zenszkij #13153 Lapozz már. Nekem ez a véleményem, neked meg az. Az életbe nem fogjuk egymást meggyőzni, speciel én nem is akarlak. Szerintem ebben a fórumban még az életben senki nem győzött meg senkit. Kár ide véleményt írni :D. -
geo91 #13152 
-
Belkar #13151 +1 -
fiorobolo #13150 Akkor ezt még megvárom a fogadással, én biztosan nem értek annyira a focihoz, mint a polip :D -
USAMEN POWER #13149 Szerintem pont hogy te vagy szemellenzős. Ugyebár könnyebben észre lehet venni hogy valaki eleset, és mivel volt mellette még valaki akkor az már szabálytalanság. Hogyne ! Kassainak legalább van esze, és különbséget tud tenni egy kamu, és egy valódi esés között. Nyugodtan beletörődhetsz abba hogy nincs igazad. Én inkább Özilnek adtam volna sárgát műesésért / színészkedésért. Ha minden meccset a Kassai trió vezetne, a videóbíró is max csak a leshelyzetek miatt lenne szükséges. -
-
höhö xD
pénteken tippel a döntőre ha nem lesz túl fáradt... -
azt se feledjétek,hogy a bírók megjegyzik maguknak a szabálytalan játékosokat és nem mindig elsőre megy a sárga/piros
a tegnapi meccsen alig volt szabálytalanság,full normálisan játszott mindkét csapat
míg a francia,angol,olasz meccseken folyamatos felrúgások,becsúszások,undorító megmozdulások voltak... -
varax #13145 -
Takezó #13144 Ez egyébként így van, szvsz egyik sem volt szándékos. Ribéry nagy lendülettel érkezett, de akárhányadszorra nézem vissza, nekem úgy tűnik, a labdát szerette volna megszerezni (videó). -
Gabe18 #13143 Egyértelműen ugyanolyan.
Mindkettő a labdára ment,mindkettő elkésett,és mindkettő megtaposta a másikat.Csak a kiosztott ítélet nem ugyanolyan.
Én nem véleményezem hogy ez piros vagy sárga vagy semmi,de hogy valahol nem jó ítélet lett az biztos... -
Takezó #13142 Mindkettő egyértelmű sárga nálam. A piros messze túl erős volt szerencsétlen Riberynél, Ramos meg... no, várjunk, a zsírhaja miatt lehet, mégis pirosat érdemelne -
Remélem mindkettő otthoniba :) -
hollandok narancsba lesznek, spanyolok sötétkékbe. -
üdv
azt lehet majd előre tudni, hogy a csapatok home vagy away színekben játszanak majd? -
fiorobolo #13138 Szerintem lassan érdemes lenne a következő meccsről beszélni, mert úgy látom, ez a vita nem vezet sehová... de nem biztos :D Szóval polip ide vagy oda, szerintem a bronz a németeké lesz, fogadni nem mernék rá, nem tudom, mennyire törte le őket a vereség, de remélem mindent beleadnak... -
-
Aki még bírói vitába akar kezdeni.:
"Néha már sajnáltuk a magyar játékvezetőt" - írja a CBS - "mert egyszerűen nem adtak neki esélyt a játékosok, hogy belefújjon a sípjába, hogy szereplőjévé váljon a mérkőzésnek."
CBS News tudósítója a következőt írja: "Tizenegyes volt? Természetesen! Bizonyos napokon, bizonyos bíróknál. Ramos térde találkozott Özil lábával. De a magyar játékvezető úgy gondolta, nem történt semmilyen szabálytalanság, legalábbis nem olyan súlyú, hogy ez döntse el a mérkőzést."
goal.com.:
"A visszajátszás azt mutatta, hogy az eset a tizenhatoson kívül történt. Azaz Kassai abszolút a helyzet magaslatán volt és jól ítélt. Az érintkezés minimális volt, és egyáltalán nem szándékos. Annak a játékvezetőnek, aki egy ilyen kiegyensúlyozott vb-elődöntőben egy ilyen esetért büntetőt ítél, sokkal több kritikával kellene szembenéznie, mint annak, aki továbbot int, ahogy a magyar játékvezető tette."
Podolski-Sergio Ramos esete.:
"A visszajátszás újfent Kassait igazolta"
"A német játékos ugyanis azt követően érte el Ramos lábát, hogy a spanyol játékos már elrúgta a labdát, így hiába reklamált hevesen büntetőt, az egyáltalán nem járt neki."
A Goal.com szerint, bár néhányan úgy vélik, hogy Kassai túl engedékeny volt egy-két sárga lapot érő szabálytalanság megítélésénél, az "igazán fajsúlyos helyzetekben rendre jó döntést hozott, és csak ez számít".
-
ShaiHulud #13135 "Tizenegyes volt? Természetesen! Bizonyos napokon, bizonyos bíróknál. Ramos térde találkozott Özil lábával. De a magyar játékvezető úgy gondolta, nem történt semmilyen szabálytalanság, legalábbis nem olyan súlyú, hogy ez döntse el a mérkőzést."
"A visszajátszás azt mutatta, hogy az eset a tizenhatoson kívül történt. Azaz Kassai abszolút a helyzet magaslatán volt és jól ítélt. Az érintkezés minimális volt, és egyáltalán nem szándékos. Annak a játékvezetőnek, aki egy ilyen kiegyensúlyozott vb-elődöntőben egy ilyen esetért büntetőt ítél, sokkal több kritikával kellene szembenéznie, mint annak, aki továbbot int, ahogy a magyar játékvezető tette."