14374
Foci VB 2010
-
amúgy ezt a szót hogy kell kiejteni? :O tudom,hogy ezek a dalszöveg féleségek,de még sose hallottam kiejtve xdd -
lyrics. -

.
-
Ez nagyon jó! -
bannerból: és HELYESEN ÍRJUK LE A CSAPATNEVEKET IS. Fékezzük meg EGYÜTT a sulinetes stílust! Köszi a figyelmet.
mi tegnap beszélgettünk asszonnyal, azt mondta h a szerb-ghán meccs... :DD
rá 10 percre meg én mondtam, h szerbia-ghánia :D
-
akkor is az EB 2008 a beszteszt :)) -
ezisjó. -
legjobb VB zene:
Dario G : Carnival de Paris -
uhh, ezt elkúrtam, légyszi töröljétek:) -
szerintem meg ez a legjobb VB-s zene:
-
Ezt amugy en sem ertem, hogy hogy lehet leirni oket.
Mind a Nemeteket mind az Olaszokat.
Erdekes, hogy mindig az Angolok meg a Hollandok korul nagy a hype (meg ugye regebben Spanyolorszag, + Argentina), aztan altalaban ok nem ernek szart sem :DD, a lesajnalt Nemetek meg Olaszok kozben meg szep csondben dontoig mennek. -
itt még buzi vuzu se volt. -
best world cup theme song
-
de idén max negyeddöciig mennek,tudod-e? :D -
:DDDD -
Reyes #2576 -
végre mp3-ban is, csengőhangnak :D
http://www.telesport.hu/Hirek/2010/06/13/20/Letoltheto_vuvuzela_csengohang_.aspx
-
:DD -
[Én is.]
-
Én is emiatt szívom a fogam... :(
-
Tegnap bejött Marin, a tengerészgyalogos
-
kretyás #2570 Green dropped
JOE HARTOT A KAPUBA!!!!!!! Hajrá Anglia!!!!!!!!! -
IXEMGabeo #2569 homokban mezítláb a tengerparton tolják , és az rohadt egészséges ám...Nem véletlen, hogy a Brazílok annyira technikásak, de érdekes módon Argentína, Spanyolország, akár Olaszország, Törökország..stb (ahol melegebb éghajlat van és tengerparti részek) sokkal nagyobb az esély, hogy onnan mindenki szupertehetségként kerül ki, bár e mellett számos tényező befolyásolja pl a népesség is, meg az ország gazdasági helyzete is... -
Speed092 #2568 góóóóóóólááááááááááásssssssssóóóóóóóóó -
Cat 02 #2567 http://focivb.blog.hu/2010/06/13/igy_kommental_egy_del_amerikai
Hát, egy ilyet szívesebben hallgatnék :s -
ja de gólkirály lett, míg baptista akit kivitt játszott vagy 5 meccset :D -
"a tengerparti országok válogatottjainak magasabb az esélye, hogy kinevelik a csodagyerekeket"
igen, erről már Darwin is tett említést -
IXEMGabeo #2564 igen, Adrianot nem baj h nem vitte nem kell oda balhés játékos... -
dunga nem dinho kivételével baszta el hanem patoéval meg adrianoéval -
IXEMGabeo #2562 úgy, hogy a Spanyoloknál is kb minden 16 évest be tudnának hívni...köztudott, hogy a latin embereknek, meg a tengerparti országok válogatottjainak magasabb az esélye, hogy kinevelik a csodagyerekeket ebből a szempontból SPO is így tehetne:) de legyélcsak elfogult, Dunga mellényúlt, hogy nem vitte ki ronaldinhot -
te most miről beszélsz? -
IXEMGabeo #2560 haha evvel az erővel minden Spanyolnál így van;) -
ez a kevesebbet kapunk mint lövünk brazil keret lesz :D
egyébként nem kell őket félteni a góllövéstől, ha behívnának az utcáról vmi 16 éves kis brazilt az is lőné a gólokat :D -
IXEMGabeo #2558 úgy tudom nem lesz a "csodalábú" Kindtner... -
naazé ;>
amúgy nézegettem a Brazil keretet most tüzetesebben, nálam most hirtelen eltűntek a hűdenagyfavoritok közül, ennél ütőképesebb támadókat is láttam már. no persze nem újdonság, csak most így újra megnézve ez nem az az igazi brazil "többet lövünk mint ahányat kapunk" keretnek tűnik -
jó :Dddd -
most is könnyűcske csoportban vannak -.- -
vagy fordítva:D
jók azok a dánok csak ne álljanak bunkerfociba. -
és a Japánok is, jó? :D -
hát én sem értem, hogy ekkora meccset miért kettőre kell rakni, mondjuk az tetszik, hogy az olasz este van.