14374
Foci VB 2010
-
Ez a meccs lesz országos X...azaz 0-0:D -
karaj a topik halott, tippelni akarok! :D -
geo91 #2914 nem kiabálnám el még :D -
Digitman #2913 Én már láttam focit a VB-n, tegnap a németektől!
-
IXEMGabeo #2912 Forza Itália:) -
majd kiderül... -

FORZA ITALIA -
USAMEN POWER #2909 Mert gondolom nem egyszerű kiszűrni valamit egy hanghullámból. Vagy pedig amit nem mondanak, hogy nincs hozzá megfelelő felszerelés. (Habár én úgy tudom hogy a nyomozók mikor hangot elemeznek, úgy szűrik a hanghullámokat ahogy akarják, vagy csak a CSI -ben van ilyen ?) -
végre focit látok a VB-n!
-
Vicces! Mindenki az Eb-el jön, hogy ott is kiestek az olaszok.
De arra senki sem emlékszik, hogy az olaszok tizenegyesekkel estek csak ki a spanyolok ellen mákkal. Ha ott az olaszok nyernek a tizikkel akkor ők játszák a döntőt! Ez az öreg csapat. -
A tompítás nem egyenlő a kiszűréssel. -
Nocsak, talán mégis kiszűrhető, akkor miért mondták eddig hogy lehetetlen? -
USAMEN POWER #2904 Én nem szurkolok senkinek, majd annak aki bekapja az első gólt. :) -
facebookról frissen:
Foci vb az MTV-n!
Breaking news!
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar
Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a vuvuzela-zümmögést
kicsit tompítsuk.
Az új rendszert holnap, tehát kedden teszteljük, reméljük,
...mindannyiunk örömére.
:) -
#2901, #2902 - Köszi. :)
"lol..." Jól van na, eddig nem követtem figyelemmel annyira a foci világát. :P -
Mérkőzés - Győzelem - Döntetlen - Vereség - Gólkülönbség - Pont -
Köszönöm. -
mérkőzés-győzelem-döntetlen-vereség-gólkülönbség-pontszám -
Dean Winchester #2897 ok akkor mehet 1 millió arra h nem tiltják be és jön 230ezer tiszta haszon :D
Cabaye találta ezt a videt :D igen fasza
-
Itt jobb oldalt az eredményeknél a táblázatban a "M. GY. D. V. GK. P." betűk miket jelentenek? -
egy X2-t mindenképp éregetné megtenni,egyenlőre még vacilálok :/ -
IXEMGabeo #2894 Olaszok hagyományosan rossz kezdők, maximum döntetlen lesz:)
mondjuk 4 éve Ghánát elkapták rögtön... -
IXEMGabeo #2893 egyenlőre az első csoportkörben pedig ez a helyzet, mindenki gyámoltalan, hamár vb szarják már le a pénzt:D foci kell a Forma 1-be mint most Kanadában több előzés ennyi... -
Unreal1942 #2892 Pedig nem fogják. -
Remélem az esti meccset megnyerik az olaszok, nem szeretnék többet bukni. :D -
Unreal1942 #2890 Rich Mkhondo....Nyilván hazabeszél. Szén fekete az ember. A családja gondolom ott fújja.
Kisebbség mi...Kíváncsi lennék egy világméretű szavazásra. Mondjuk a Fifa oldalán, hogy mekkora is ez a kisebbség.
Oké, hogy nekünk kéne alkalmazkodni, de, ha vendéget várok akkor nem szarok az asztal alá akkor sem, ha amúgy nálam az a szokás.
Bízom, benne, hogy a jövőben ilyen rendezvényt Afrika nem kap többet. Mindenhol máshol pedig ki lesznek tiltva a stadionokból ezek a szarok. Táncikáljanak, énekeljenek.... -
Tisztelje a hoher, az oke hogy egy harmadvonalas benszulott merkozesen fujjak ezt a sz@rt, de ez egy vilagesemeny amit civilizalt emberek is neznek...
(ez de rasszistara sikerult...
)
"mi így ünnepeljük a világbajnokságot"
Hat ez eleg szomoru (de mi mast varna az ember), mindenesetre valoban sikerult bemutatniuk a "kulturajukat"...
Megtört a forgalmazó, elhalkulnak a vuvuzelák
Sajnos nem 0 dB-re. -

balfasz Zöld -
Na én beszerzek már valahonnan egy ilyen vuvzulát
ha már ekkora balhé van miatta..amit még mindig nem értek hogy miért van..tv-n keresztül aztán tök mindegy hogy mi zúg a háttérben..úgyis megszokod egy idő után,és legalább felüdülés lesz egy sima premier ligá-s meccs.
A játékosoknak meg van egy kis nehézség legalább,majd ők is hozzászoknak.. egyedül azokat a nézőket sajnálom akiknek a füle mellett fújják 90percen keresztül. -
címert változtattak az angolok :D
-
mondjuk ez jó ötlet, mivel elég fos azt látni, hogy csak alibizgetnek néha, ergó élvezhetetlen a meccs. Szóval erőltessék emg magukat még az egy pontért is a csapatok
-
na az fasza xd -
\o/ -
öcsém most nézem a logódat,kurva fun !!!!!!!!!!! :DDDD így enyhe részegségben eléggé üt :DDDD -
A közönség fontosabb, mint a játékosok?
A csapatok helyében én sztrájkolnék. Kimennék a pályára egy piknikkosárral, oszt jóvan. -
karajjj #2880 elég lenne az is, hogy a gól nélküli döntetlenért nem jár pont -
Vb 2010: kisebbségben vannak a vuvuzela ellenzői, ezért nem tiltják be
A szervezők tájékoztatása szerint nem tiltják meg a vuvuzelák használatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
„A vuvuzelák maradnak, csak egy kisebbség van ellenük – nyilatkozta Rich Mkhondo, a szervezőbizottság szóvivője. – Ez része a dél-afrikai kultúrának, mi így ünnepeljük a világbajnokságot, vendégeinket pedig arra kérjük, tiszteljék ezt.”
Az elmúlt napokban többen is jelezték, hogy a rendkívül zajos trombita zavarja a tornát, televíziós társaságok, játékosok és edzők is panaszkodtak, ám úgy látszik, ez nem hatja meg a szervezőket.
ide be akartam tenni egy egyszerű képet egy bundáról. namost, írjátok be az AMCSI google-képkeresőbe, hogy bunda! :D -
En is, aztan a szajukba. -
rumkola #2877 ezért kéne behozni, hogy győzelem 4 pont, vagy a döntetlen is 0-0 pont
:D -
hála a jó égnek !!