14374
Foci VB 2010
  • Mor3llo
    Jogos:)
  • byzhouse
    Osztálytársam apja az egyik partjelző...irigyek vagytok mi?:D
  • karajjj
    a szlovákoknak vettek egy hajvágó gépet :D
  • geo91
    népdal, ő "csak" gyűjtötte
  • geo91
    gyönyörű a tót himnusz, mivel azt is tőlünk lopták.
  • tigeroo
    itt horti gabi közvetít?
  • IXEMGabeo
    milyen szép az Új-Zélandi himnusz
  • Mor3llo
    És most hallgassuk meg Bartók Béla egyik művét:D
  • Cat 02 #3148
    Akkor ez kapufa, pedig volt is olyan sapkám :D
  • zaki
    fail :D
  • mikiking
    akkor még oviba járt,nem emléxik
  • karajjj
    én meg lovakat viszek magammal, meg pulikutyát a hónom alatt
  • Monoton
    2002

Rendezők:
    Dél-Korea
    Japán
  • Cat 02 #3143
    Remélem japánban nem lesz VB, sok szamurájkard meg harakiri lehangoló lenne.
  • poppe
    én ostorral fogok pattintgatni, ne a közelemben főzd a gulyást :D
  • katakpult
    Ez a vuvuzelaszűrő, ez kész :D mellesleg szerintem többet árt mint amennyit használ, mert ezzel nem lehet hangulatot teremteni, csak zajt... semmi mást nem lehet tőle hallani, azért remélem a szűrő programot legalább majd engedik használni, de lehet jobb lenne ha mégiscsak megtiltanák a vuvuzela használatát a meccseken, mert már a játékosokat is idegesíti...
  • Monoton
    Akkor nekem se szóljon senki ha nekiállok gulyást főzni bográcsban a lelátóm ;)
  • hedonist
    Idegsítő, az, de a kultúrájuk, csinálják, mi meg próbáljunk nem figyelni rá, azért annyira nem nehez, ha jó a meccs higgyétek el észre sem lehet venni, csak legyen már 1 jó meccs:D majd ma kótdivoárék megmutatják!!:D
  • Gabe18
    Ez már egyszerűen nonszensz.Ezt a világot CSAK elmebetegek irányítják...

"
    Elkészült a vuvuzelaszűrő, de nem lehet használni
    További híreink...

* Világbajnokság 2010

Egy német hobbizenész számítógépes programjával ki lehet szűrni a vuvuzela hangját, csak éppen nem szabad.

Nem készült még olyan szurkolói eszköz a világon, mely ennyire megosztotta volna a futballtársadalmat, mint ez a hosszúkás duda. TV-nézők, szurkolók, újabban pedig a játékosok és szakvezetők is hangot adtak már nemtetszésüknek az akár 130 decibellel is üvöltő vuvuzelákkal kapcsolatban. Úgy tűnt a televíziónézők végre fellélegezhetnek, de a frissen kifejlesztett vuvuzelaszűrőt nem lehet használni.

– Nagyon idegesített ez az állandó ricsaj, és a vártnál sokkal egyszerűbben sikerült a vuvuzelák által keltett aisz hangot eltávolítanom – mondta el Tobias Herre, a vuvuzelaszűrő program megalkotója. – Biztos vagyok benne, hogy erre a megoldásra már a televíziós társaságok is rájöttek, de valószínűleg nem szabad módosítaniuk a stadionokból érkező jeleket.

Herre az internetre is feltette találmányát, de a rendkívüli érdeklődés miatt az oldal rövid időn belül teljesen megbénult.

A dél-afrikai világbajnokság szervezői korábban már kijelentették, a sorozatos panaszok ellenére semmiféle módon nem korlátozzák a vuvuzelák használatát, mivel az szerves része kultúrájuknak.

Való igaz, a vuvuzela ősi dél-afrikai hangszer, igaz hagyományosan fából készül, és sokkal halkabban szól. Ezek után már csak az a kérdés, hogy mennyire tekinthetünk ősi népi hangszernek egy Kínában tömegével gyártott fröccsöntött dudát.

Egy tegnapi hír szerint a keddi mérkőzéseken már a Magyar Televízió is kipróbálta volna a vuvuzelaszűrőt."
  • Megtörhetetlen
    UHh ne is mondd az mekkora lenne már :D:D

Más: Ez tényleg nem szimpatikus dolog az olaszoktól, de valljuk be sokszor bejön...
  • gabber_saviola
    az igen \o/
  • hedonist
    Hoppá:)
  • Grenzjager
    :))))) óóó a Dél-Korea Vs Észak-Korea meccs az egyenes kiesési rendszerben már beláthatatlan politikai következményekkel bírna.
  • Monoton
    Kassai vezeti a Brazil meccset ha vki nem tudná még
  • vass17
    a videó készítője is lehet vak, én még mindig látom. egy ideig tényleg külön pályán futottak, de éppen amikor beér mögé, akkor bal lábbal elég közel volt De Rossi bal lábához...
  • Hegi90
  • [HUN]FaTaL
    Színész, rugdosódó (csak nem a labdát) válogatott, ezért utálom őket.
  • popzu
    Olaszok gyakorolnak:)
  • monkeymajom
    ha egy picit is jobban megnézzük akkor észre lehet venni,hogy nem egymás után futottak hanem 2 külön pályán...ergo...esélytelen,hogy a sarkára lépjenek.
  • G_ArchAngel #3127
    ezert hivom szinesz valogatottnak az olaszokat - ezt nagyon megoriztek az okorbol :D
  • Megtörhetetlen
    Már a meccsen is látszott hogy csak színlel. Egyébként ebben is kifejezetten jók az olaszok...
  • [HUN]FaTaL
    Nem kellett volna emberelőny, elég lett volna, ha megadják a jogos tizenegyest nekik.
  • Oziris666
    Miért Japán és Dél Korea is simán nyert:D
    Észak Korea meg őket is előzte selejtezőben:P
  • gabber_saviola
    nem, nem esel egyből orra, mert próbálod visszahozni az egyensúlyodat...legalább is én régen a blsz2-ben úgy tapasztaltam.
  • poppe
    ha a másik mexikói bíró lett volna, az olaszok emberelőnyben játszottak volna...
    (tudom, kicsit sok a volna...)
  • Hegi90
    itt sokkal jobban látszik
    Még a videó feltöltője is elismerte, hogy magától esett el, pedig ő is olasz :D

na de tényleg uccsó volt már :D
  • Marci0115
  • S4sa
    eeez nagyon durva meccs volt :D:D anno sokat kacagtam ezen..
  • Hegi90
    Ja de ha valaki rálép a sarkadra, akkor egyből orra esel. Na mind1, fölösleges ezen vitázni én jót röhögtem rajta, meg sztem más is.
  • gabber_saviola
    a "medvepuszit" sem elsőre érzékeled, hanem pár másodperccel utána.