14374
Foci VB 2010
-
Jogos:) -
Osztálytársam apja az egyik partjelző...irigyek vagytok mi?:D
-
karajjj #3154 a szlovákoknak vettek egy hajvágó gépet :D -
geo91 #3153 népdal, ő "csak" gyűjtötte -
geo91 #3152 gyönyörű a tót himnusz, mivel azt is tőlünk lopták. -
itt horti gabi közvetít? -
IXEMGabeo #3150 milyen szép az Új-Zélandi himnusz -
És most hallgassuk meg Bartók Béla egyik művét:D -
Cat 02 #3148 Akkor ez kapufa, pedig volt is olyan sapkám :D -
fail :D -
mikiking #3146 akkor még oviba járt,nem emléxik -
karajjj #3145 én meg lovakat viszek magammal, meg pulikutyát a hónom alatt -
Monoton #3144 2002
Rendezők:
Dél-Korea
Japán -
Cat 02 #3143 Remélem japánban nem lesz VB, sok szamurájkard meg harakiri lehangoló lenne. -
én ostorral fogok pattintgatni, ne a közelemben főzd a gulyást :D -
Ez a vuvuzelaszűrő, ez kész :D mellesleg szerintem többet árt mint amennyit használ, mert ezzel nem lehet hangulatot teremteni, csak zajt... semmi mást nem lehet tőle hallani, azért remélem a szűrő programot legalább majd engedik használni, de lehet jobb lenne ha mégiscsak megtiltanák a vuvuzela használatát a meccseken, mert már a játékosokat is idegesíti... -
Monoton #3140 Akkor nekem se szóljon senki ha nekiállok gulyást főzni bográcsban a lelátóm ;) -
Idegsítő, az, de a kultúrájuk, csinálják, mi meg próbáljunk nem figyelni rá, azért annyira nem nehez, ha jó a meccs higgyétek el észre sem lehet venni, csak legyen már 1 jó meccs:D majd ma kótdivoárék megmutatják!!:D -
Gabe18 #3138 Ez már egyszerűen nonszensz.Ezt a világot CSAK elmebetegek irányítják...
"
Elkészült a vuvuzelaszűrő, de nem lehet használni
További híreink...
* Világbajnokság 2010
Egy német hobbizenész számítógépes programjával ki lehet szűrni a vuvuzela hangját, csak éppen nem szabad.
Nem készült még olyan szurkolói eszköz a világon, mely ennyire megosztotta volna a futballtársadalmat, mint ez a hosszúkás duda. TV-nézők, szurkolók, újabban pedig a játékosok és szakvezetők is hangot adtak már nemtetszésüknek az akár 130 decibellel is üvöltő vuvuzelákkal kapcsolatban. Úgy tűnt a televíziónézők végre fellélegezhetnek, de a frissen kifejlesztett vuvuzelaszűrőt nem lehet használni.
– Nagyon idegesített ez az állandó ricsaj, és a vártnál sokkal egyszerűbben sikerült a vuvuzelák által keltett aisz hangot eltávolítanom – mondta el Tobias Herre, a vuvuzelaszűrő program megalkotója. – Biztos vagyok benne, hogy erre a megoldásra már a televíziós társaságok is rájöttek, de valószínűleg nem szabad módosítaniuk a stadionokból érkező jeleket.
Herre az internetre is feltette találmányát, de a rendkívüli érdeklődés miatt az oldal rövid időn belül teljesen megbénult.
A dél-afrikai világbajnokság szervezői korábban már kijelentették, a sorozatos panaszok ellenére semmiféle módon nem korlátozzák a vuvuzelák használatát, mivel az szerves része kultúrájuknak.
Való igaz, a vuvuzela ősi dél-afrikai hangszer, igaz hagyományosan fából készül, és sokkal halkabban szól. Ezek után már csak az a kérdés, hogy mennyire tekinthetünk ősi népi hangszernek egy Kínában tömegével gyártott fröccsöntött dudát.
Egy tegnapi hír szerint a keddi mérkőzéseken már a Magyar Televízió is kipróbálta volna a vuvuzelaszűrőt." -
UHh ne is mondd az mekkora lenne már :D:D
Más: Ez tényleg nem szimpatikus dolog az olaszoktól, de valljuk be sokszor bejön... -
az igen \o/ -
Hoppá:) -
Grenzjager #3134 :))))) óóó a Dél-Korea Vs Észak-Korea meccs az egyenes kiesési rendszerben már beláthatatlan politikai következményekkel bírna. -
Monoton #3133 Kassai vezeti a Brazil meccset ha vki nem tudná még
-
vass17 #3132 a videó készítője is lehet vak, én még mindig látom. egy ideig tényleg külön pályán futottak, de éppen amikor beér mögé, akkor bal lábbal elég közel volt De Rossi bal lábához... -
-
Színész, rugdosódó (csak nem a labdát) válogatott, ezért utálom őket. -
Olaszok gyakorolnak:) -
ha egy picit is jobban megnézzük akkor észre lehet venni,hogy nem egymás után futottak hanem 2 külön pályán...ergo...esélytelen,hogy a sarkára lépjenek. -
G_ArchAngel #3127 ezert hivom szinesz valogatottnak az olaszokat - ezt nagyon megoriztek az okorbol :D -
Már a meccsen is látszott hogy csak színlel. Egyébként ebben is kifejezetten jók az olaszok... -
Nem kellett volna emberelőny, elég lett volna, ha megadják a jogos tizenegyest nekik. -
Miért Japán és Dél Korea is simán nyert:D
Észak Korea meg őket is előzte selejtezőben:P -
nem, nem esel egyből orra, mert próbálod visszahozni az egyensúlyodat...legalább is én régen a blsz2-ben úgy tapasztaltam. -
ha a másik mexikói bíró lett volna, az olaszok emberelőnyben játszottak volna...
(tudom, kicsit sok a volna...
)
-
itt sokkal jobban látszik
Még a videó feltöltője is elismerte, hogy magától esett el, pedig ő is olasz :D
na de tényleg uccsó volt már :D -
-
eeez nagyon durva meccs volt :D:D anno sokat kacagtam ezen.. -
Ja de ha valaki rálép a sarkadra, akkor egyből orra esel. Na mind1, fölösleges ezen vitázni én jót röhögtem rajta, meg sztem más is. -
a "medvepuszit" sem elsőre érzékeled, hanem pár másodperccel utána.