14374
Foci VB 2010
-
nem tudjátok,hogy hol lehet kapni a VB kabala plüss figuráját?? -
IXEMGabeo #3756 kezdődik:)
nem nézi senki a Honduras-Chile meccset?
alig nagyobb Magyarországnál Honduras, és még szegényebbek, mint mi vagyunk természetesen agrár ország, de ez most nem számít... -
hát ilyen drukker csapattal azthiszem én is a vb-n fociznék :D:D
érdekesek lesznek a mai meccsek is :P spanyol játékra nagyon kiváncsi vagyok :) -
lehet neki nem volt több mint nekünk az 500 Ft :D -
Nem is tudtam, hogy SG-n fent van pár millió amcsi. :D -
Fail
-
zkas #3751 sztem 'csak' pár millió amcsi :D -
lál -
Ez szánalmas. :D Ezen csak nevetni lehet. De vajon mit érezhetett a fazon, mikor újzéland egyenlített? :D -
IXEMGabeo #3748 eskü úgy éljek feltettem volna a pénzem h 1-1 lesz, ha bejön lehet milliomos lennék:D -
vajo #3747
-
Szurkol valaki USA-nak? -
IXEMGabeo #3745 ez durva!!! -
:D nem tudom, hogy iwiwen rakjak-e chilére :D -
IXEMGabeo #3743 0-1 lesz szenvedve, de nyer Chile -
remélem 6:6 :D -
és szerintetek honduras-chile eredménye mi lesz? :D -
IXEMGabeo #3740 szerintem a Spanyolok nyerik...az EB-n nyújtott játékukat lazán tudják hozni és egyelőre az EB magasabb színvonalú volt mint a vb, tehát könnyebben nyernek:D -
Uruguay-nak már a második kör..nyerni kell vagy búcsúzik. -
negyeddöntőben spanyolország vagy brazília kiesik :D háhá jó lesz ez a vb :D -
????? soroljam a spanyol neveket? -
IXEMGabeo #3736 az igen, 5 Palacios testvérből 3 a keretben van:O -
szerintem is a spanyolt nézd majd az tűnik érdekesnek, esetleg dél-afrika - uruguay is jónak tűnik, pár akkora lesz a vuvu zaj, hogy még a közvetítésből se lehet majd semmit hallani :D
-
Hát leginkább egyiket sem :) -
Cat 02 #3733 Spanyol -
Monoton #3732 Az összeset nézd meg -
JYeti #3731 Huj,
melyik meccset érdemes ma megnézni, ha jó focit akar látni az ember ?
Y -
úgy is kell :D még ventiből nyomtani kellett volna az 5 fokot, h szokják a körülményeket :D -
karajjj #3729 az eurosporton most mutatták a svájciak edzőtáborát, a pálya melletti lelátót 3-400-an nézték őket, meg a fele már ott fújta a vuvuzelát :DDD -
majdnem, remélem chile nyer :) -
egyenlő pontszám esetén mi dönt? szerintem az A csoportban elég dúrván ez fog majd dönteni :D mára spanyol győzelmet,chile döntetlent,dél afrika döntetlent jósolok -
persze hogy nem, mert az a cég komoly pénzeket fizet a reklámért. ITT az oldal legalján fel is van tüntetve. -
karajjj #3725 ki mondta, hogy azzal jöttek? :D -
Monoton #3724 Vedd már észre hogy ikrek
-
Monoton #3723 Látom az nem volt probléma, hogy a Coca-s busszal jöttek :D -
karajjj #3722 hát persze, 36 hostess csaj csak úgy dönt, spontán, hogy egységes ruhában kimennek ujjongani a stadionba jókedvükben, akkora reklámhúzás volt, hogy ez a gerillamarketing mintapéldája... :D -
Nemérted, ezek nem egyedül, hanem vagy negyvenen, szervezetten és egyenruhában mentek ki a mérkőzésre. Valószínűleg még a jegyet sem Ők vették, hanem az a cég, akik reklámfelületnek használták ezeket a hölgyeket. -
valamiből mindig kell ügyet csinálni... -
Bránert már rég meszelni kellett volna. Mosleyt is sikeresen "eltávolították", most már Blatteren a sor. -
miaz hogy ingyenreklám? bazz ha elmegyek egy akármilyen márkajelzésű pólóban akk ingyenreklám és kivágnak, sőt le is csuknak érte? ez hülyeség.
ráadásul saját nemzetük színeiben voltak...