14374
Foci VB 2010
  • gabber_saviola
    mi az a "Fradi kultúra" szerinted?
  • IMYke2.0.0.0
    Talán épp a nőknek is akarnak alternatívát adni a műsorral kapcsolatban - talán azt akarják sugallni, hogy nő is érthet [és én hiszem is] a focihoz, és hogy nem férfias dolog a foci nézése.
    Nekem amúgy szimpatikus kezdeményezés.
    Több nénit is el tudnék képzelni a műsorban.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tisztem, és hidd el, nem is drukkolok az északiaknak, de látszik, hogy nem habokra készültek a koreaiak... gyorsak, szívósak, teszik a dolgukat. Kicsiben ugyanazt, mint bármelyik "sztár" csapat.
    Remélem, okoznak még meglepetést.
  • Tomy Lee
    Időben épphogy 1-et sikerült nekik,pff
    Kevesek ide,remélem jól kikap mindegyik "pöttöm" majd
  • mflex #3833
    Nincs semmi bajom a női nemmel, de mi a 3,14csának női műsorvezetők az M1 VB stúdiójába?
    Próbálnak ott okoskodni, aztán fingjuk nincs az egészről, tuti, hogy a meccs alatt betanulják a szakmai kérdéseket, amiket majd fel kell tenni, nem hinném, hogy lázba hozza őket a foci, inkább a fizetés, ami a számlájukra megy.

Egyszerűen nem valók oda, na! :D
  • FZoleee
    nyertem 8 pontot iwiwen :D
  • huntamunta
    Én nem vettem észre semmi különbséget a kiszűrés után se, ugyanolyan idegesítő volt, ha nem rosszabb...
  • ProGabe #3830
    de az is jobb lenne, lévén azok nem 130 decibeles fülüketítő szarok lennének

népi hangszer? igen! a fából készült halk és nehezen megszólaltatható változat -.-
  • IMYke2.0.0.0
    Én is vizuális típus vagyok...

Sok drukker így nézne ki, és ráfognánk az ostorra és a Fradi kultúrára:

• geo91
  • mflex #3827
    Ezt most így elképzeltem B+ :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    "épphogy be tudtak rugni 1 becsületgólt a vörösök.." láttad is a meccset?
    Az a gól nem volt olyan, mint amit "épphogy" be tudott rúgni a pöttöm koreai...
  • Tomy Lee
    Épphogy nyertek?lol épphogy be tudtak rugni 1 becsületgólt a vörösök..
  • IMYke2.0.0.0
    Meg hogy ez a "kultúránk része" maszlaggal.
    Nos, amikor 2040-ben nálunk lesz, akkor majd ostorral jól fejbeb@xunk minden idegen szurkolót a lelátókon, és védekezésül elmondjuk: de hát az ostor a kultúránk része...
  • Immigrants
    De nem tudják kitiltani! Akkor csinálni 15 cm-est aztán zsebbe meg táskába beviszik!
  • mflex #3822
    Nem hinném, hogy meg mernék lépni a kitiltását.
  • G_ArchAngel #3821
    Szombatig mindent jova kell tennem - japanokkal fogom nezni a holland meccset, ha nyer az Oranje, akkor lehet sushikent vegzem:)))
  • mflex #3820
    Azt egy "ivószerűségben" néztük többen analógban, jó pár liter sör mellett, szóval úgy tényleg nem volt zavaró! :D
  • katakpult
    Igazából az lenne a jó, ha kitiltanák, vagy rájönnének az ottaniak, hogy ez nem vicces és hogy tönkreteszik nagyon sok ember otthoni szórakozását, bár úgysem foják megérteni, hanem majd elkezdenek dobálózni a fajgyűlölet szóval...
  • desigo
    az esti meccsen nem volt zavaró
    lehet most elfelejtették bekapcsolni a szűrőt...
  • mflex #3817
    Tegnap azt mondták az M1 híradóban, meg mutatták is, hogy milyen faszán ki tudják szűrni ennek a "buzuelának" a hangját, amit főleg az vesz észre, aki digitálisan fogja a jelet. Nos, én digitálisan HD-ben nézem, de ez még rosszabb, mint volt. :/
  • bakkerman
    Szlovéniától estek ki a pótselejtezőben
  • bakkerman
    nah,csak odakapcsoltam xddd de olyan nehezemre esett a kapcsoló után nyúlni :DD jó meccs am jah
  • desigo
    Egyébként Oroszország,hogyhogy nem jutott ki?
  • Immigrants
    Majd South Africa megszórja az ellenfelét! :D
    Hajrá Dél Afrika! :)
  • Oziris666
    Milyen csukák jújj:D
  • ProGabe #3811
    mivédések! :O
  • huntamunta
    hát azért, mert a többi csapatot elnézve (mind felállás, mind eddig nyujtott teljesítmény alapján) már csak bennük bízhatunk. Majd david villa megadja nekik :P
  • [HUN]FaTaL
    ÚÚÚÚ
  • bakkerman
    nem mondtuk hogy sokat rúgnak,de jó meccs lesz az tuti,szerintem 2-0 lesz
  • mflex #3807
    Az csak poén lett volna a részemről, 10 ft-ot nem tennék arra, hogy 5 gólnál több lesz.
    Tippem: 2:1 a Spanyoloknak...
  • [HUN]FaTaL
    Nem rúgnak sokat a spanyolok svájcnak szerintem, de nyernek, legalábbis remélem. :)
  • mflex #3805
    de neeeeee.. az az utsó belinkelt kép az micsoda?:D azon szakadtam :D

A gólöröm utáni pillanatok :DD
  • Marci0115
    de valaki mondja már el nekem miért olyan biztos itt mindenki hogy a spanyolok rúgnak majd 10 gólt meg ilyenek? braziloknál is ez volt azt épphogy nyertek a kis szenyoriták
  • WuFraZselic
    van itt bonjour, welcome
  • mflex #3802
    Na jah, az durva volt...
  • warnjames
    jaja, ez a tipikus nagyon akar, de nem tud kategória! xDD :D lehet nem olvasott eleget és ezért karcsú a szókincse :( de neeeeee.. az az utsó belinkelt kép az micsoda?:D azon szakadtam :D a feljössz este stb..:D nah mek vissza csekkolni mi a helyzet.
  • mflex #3800
    jah, épp ezen röhögök én is :DDd
  • bakkerman
    de 2006-ban volt ott egy német-costa rica meccs is,ami megbombázta a gólátlagot
  • [HUN]FaTaL
    "A columbiaiak"

Ez milyen meccset közvetí????:D

Kolumbia nincs is a VB-n...