14374
Foci VB 2010
-
mi az a "Fradi kultúra" szerinted? -
Talán épp a nőknek is akarnak alternatívát adni a műsorral kapcsolatban - talán azt akarják sugallni, hogy nő is érthet [és én hiszem is] a focihoz, és hogy nem férfias dolog a foci nézése.
Nekem amúgy szimpatikus kezdeményezés.
Több nénit is el tudnék képzelni a műsorban.
-
Nem tisztem, és hidd el, nem is drukkolok az északiaknak, de látszik, hogy nem habokra készültek a koreaiak... gyorsak, szívósak, teszik a dolgukat. Kicsiben ugyanazt, mint bármelyik "sztár" csapat.
Remélem, okoznak még meglepetést.
-
Tomy Lee #3834 Időben épphogy 1-et sikerült nekik,pff
Kevesek ide,remélem jól kikap mindegyik "pöttöm" majd -
Nincs semmi bajom a női nemmel, de mi a 3,14csának női műsorvezetők az M1 VB stúdiójába?
Próbálnak ott okoskodni, aztán fingjuk nincs az egészről, tuti, hogy a meccs alatt betanulják a szakmai kérdéseket, amiket majd fel kell tenni, nem hinném, hogy lázba hozza őket a foci, inkább a fizetés, ami a számlájukra megy.
Egyszerűen nem valók oda, na! :D -
nyertem 8 pontot iwiwen :D -
huntamunta #3831 Én nem vettem észre semmi különbséget a kiszűrés után se, ugyanolyan idegesítő volt, ha nem rosszabb... -
de az is jobb lenne, lévén azok nem 130 decibeles fülüketítő szarok lennének
népi hangszer? igen! a fából készült halk és nehezen megszólaltatható változat -.- -
Én is vizuális típus vagyok...
Sok drukker így nézne ki, és ráfognánk az ostorra és a Fradi kultúrára:
-
geo91 #3828 

-
Ezt most így elképzeltem B+ :DDD -
"épphogy be tudtak rugni 1 becsületgólt a vörösök.." láttad is a meccset?
Az a gól nem volt olyan, mint amit "épphogy" be tudott rúgni a pöttöm koreai...
-
Tomy Lee #3825 Épphogy nyertek?lol épphogy be tudtak rugni 1 becsületgólt a vörösök.. -
Meg hogy ez a "kultúránk része" maszlaggal.
Nos, amikor 2040-ben nálunk lesz, akkor majd ostorral jól fejbeb@xunk minden idegen szurkolót a lelátókon, és védekezésül elmondjuk: de hát az ostor a kultúránk része...
-
Immigrants #3823 De nem tudják kitiltani! Akkor csinálni 15 cm-est aztán zsebbe meg táskába beviszik! -
Nem hinném, hogy meg mernék lépni a kitiltását. -
G_ArchAngel #3821 Szombatig mindent jova kell tennem - japanokkal fogom nezni a holland meccset, ha nyer az Oranje, akkor lehet sushikent vegzem:))) -
Azt egy "ivószerűségben" néztük többen analógban, jó pár liter sör mellett, szóval úgy tényleg nem volt zavaró! :D -
Igazából az lenne a jó, ha kitiltanák, vagy rájönnének az ottaniak, hogy ez nem vicces és hogy tönkreteszik nagyon sok ember otthoni szórakozását, bár úgysem foják megérteni, hanem majd elkezdenek dobálózni a fajgyűlölet szóval... -
az esti meccsen nem volt zavaró
lehet most elfelejtették bekapcsolni a szűrőt... -
Tegnap azt mondták az M1 híradóban, meg mutatták is, hogy milyen faszán ki tudják szűrni ennek a "buzuelának" a hangját, amit főleg az vesz észre, aki digitálisan fogja a jelet. Nos, én digitálisan HD-ben nézem, de ez még rosszabb, mint volt. :/ -
Szlovéniától estek ki a pótselejtezőben -
nah,csak odakapcsoltam xddd de olyan nehezemre esett a kapcsoló után nyúlni :DD jó meccs am jah -
Egyébként Oroszország,hogyhogy nem jutott ki? -
Immigrants #3813 Majd South Africa megszórja az ellenfelét! :D
Hajrá Dél Afrika! :) -
Milyen csukák jújj:D -
mivédések! :O -
huntamunta #3810 hát azért, mert a többi csapatot elnézve (mind felállás, mind eddig nyujtott teljesítmény alapján) már csak bennük bízhatunk. Majd david villa megadja nekik :P -
ÚÚÚÚ -
nem mondtuk hogy sokat rúgnak,de jó meccs lesz az tuti,szerintem 2-0 lesz -
Az csak poén lett volna a részemről, 10 ft-ot nem tennék arra, hogy 5 gólnál több lesz.
Tippem: 2:1 a Spanyoloknak... -
Nem rúgnak sokat a spanyolok svájcnak szerintem, de nyernek, legalábbis remélem. :) -
de neeeeee.. az az utsó belinkelt kép az micsoda?:D azon szakadtam :D
A gólöröm utáni pillanatok :DD -
de valaki mondja már el nekem miért olyan biztos itt mindenki hogy a spanyolok rúgnak majd 10 gólt meg ilyenek? braziloknál is ez volt azt épphogy nyertek a kis szenyoriták -
van itt bonjour, welcome
-
Na jah, az durva volt... -
jaja, ez a tipikus nagyon akar, de nem tud kategória! xDD :D lehet nem olvasott eleget és ezért karcsú a szókincse :( de neeeeee.. az az utsó belinkelt kép az micsoda?:D azon szakadtam :D a feljössz este stb..:D nah mek vissza csekkolni mi a helyzet. -
jah, épp ezen röhögök én is :DDd -
de 2006-ban volt ott egy német-costa rica meccs is,ami megbombázta a gólátlagot -
"A columbiaiak"
Ez milyen meccset közvetí????:D
Kolumbia nincs is a VB-n...