14374
Foci VB 2010
-
Zenszkij #4197 Jön a meglepetés csere..Surprise. -
jön kinder Szörprájz -
nem bírom elhinni hogy kikaptak a spanyolok. vagy az már nem téma? -
Belkar #4194 "A púpjával fejel, vagy púpol" azér a szint itt is megvan :D -
IXEMGabeo #4193 Busacca is tévedhet -
Tomy Lee #4192 Simán 11-es lett volna lol -
Tomy Lee #4191 11-es ez bakker -
IXEMGabeo #4190 sejtettem h Forlan betalál:) újabb jó tipp:D -
Cat 02 #4189 Én visszajátszásban mintha azt láttam volna, hogy a srác beszorította a lábai közé a labdát mikor esett el, azt meg ugye nem szabad. -
na látom megy a fartúrás keményen -
kurvagól :c -
Na ezt hívják mifelénk gólnak:D -
mekkora kól keci -
Gyonyoru loves... -
Gyonyoru loves... -
ÚÚ bazmeg mekkora gól :D -
Tomy Lee #4181 GOOOOOOOOOOOOOOL
FORLAN
-
G_ArchAngel #4180 Tshabalala nyakaval van valami gond, hogy nem tudja elforgatni a fejet?
Korulnezhetne neha, baloldalon jott egy ures jatekos... -
Tomy Lee #4179 Rughatna akár gólt is most,nem bánnám:) -
de hülye vagyok, Kjaer már játszott a Dánoknál. :( -
Gabe18 #4177 Ez már az első perceken látszik is,főleg Uruguay csipkedi magát. -
Cavani kezd! :)
[első palermói játékos a pályán] -
G_ArchAngel #4175 Zarjuk mar le, most itt egy csoport, ahol aki nyer, nagy valoszinuseggel tovabbjut...
Mindenkinek 1 pontja van az elso fordulo utan, szoval innentol ver folyhat:) -
Gabe18 #4174 Nem hinném hogy a "lenyűgöző" jó szó a Svájciakra.Ők magukhoz képest jól teljesítettek,a Spanyolok meg nem.Ennyiről van szó.Ha a Spanyolok jól teljesítenek akkor ez a meccs mondjuk 3-1,és senki nem beszél a Svájciakról.
A "bunkerfoci" ellen meg nem kell tenni semmit,ha elég jó az ellenfél,előbb utóbb feltörik. -
Tomy Lee #4173 Hagyd már.Irigyek csak,Spanyolok jobbak és mindig is jobbak lesznek labdarugásban mint egy svájc.
Amúgy meg előfordulhat,hogy kövi meccseket hozzák mind,svájc meg nagy fail lesz.Gólt nem rugott ma Spain viszont sokkal jobban tetszett a játékuk nekem,jó meccs volt -
nem feltétlen csak nyilatkozni lehet nagyképűen
amúgy amikor villa kicselezte a védőt, és egy akármilyen kapufelé tartó lövést megeresztheett volna, inkább megpróbálta 5 méterről átemelni a kapust... -
dél-afrikában minden reményem :| -
marci9507 #4170 Remélem győznek ma este az uruk,mert fogadásom van bennük:D
HAJRÁ Uruguay. -
IXEMGabeo #4169 vicces, hogy mindenki lenagyképűzze a Spanyolokat...rendben tegyél be olyan nyilatkozatot ahol hallottál tőlük nagyképűsködést... -
Szerintem a Dél-Afrikaiak hozzák a meccset, max 1-el. Meglátjuk. Mindenesetre a VB kezdete óta nekik drukkolok. :) -
Kinyírta a focit? A lényeg, hogy nyertek és megsz.patták a nagyképű spanyolokat. -
IXEMGabeo #4166 viszont most Uruguay meccs van, Forlan gólban bízok... -
IXEMGabeo #4165 logikus ember vagy ennek ellenére, az F1 topikban találkozunk:) -
Zenszkij #4164 Én megértem a spanyol szimpatizánsokat is, kellemetlen vereség, de nem dőlt össze a világ. Ilyen a foci, ezért is szeretjük. -
G_ArchAngel #4163 bunkerfoci a vesztes csapat szurkoloinak szemszogebol, elkeseredett vedekezes a masik oldalrol - nem biztos, hogy a svajciak nagyon ugy terveztek, hogy 80 percet a sajat kapujuk elott toltenek, egyszeruen oda voltak szoritva...
vagy szerintetek szandekosan alltak be es huztak magukra a spanyolokat, mert tudtak, hogy 100%-osan kihagyjak az ordito helyzeteket?
mert ugye a bunkerfoci arrol szolna, hogy vedekezes 100%-ban, de itt a spanyolok az en monitoromon eleg gyakran helyzetbe kerultek es sokszor nem a vedekezesnek, hanem a zsenialis kapusteljesitmenynek es sajat benazasuknak koszonhettek, hogy nem lett gol az adott tamadasbol...
mondom ugy, hogy nem ertek a focihoz, es klubszinten nem is erdekel (Emirates Cup-on tavaly nyaron pl. elaludtam a nezoteren az Atletico vs. Arsenal meccs alatt :D ) -
játék képébe nem volt 5 perc.
-
IXEMGabeo #4161 Csabalala:) -
alig volt náluk a labda és amikor náluk volt próbáltak támadást építeni..rosszul.
Másik azt te minek mondanád h Xavi,Iniesta,Puyol,Torres,Villa..stbstb , játszik az eggyik oldalon.Inler,Zigler,Fernandes játzsik a másikon persze tudom h a svájci nevek akkora cselgáncsok és olyan klubbokba játszanak meg eggyértelmű világsztárok és a spanyolok hozzájuk képest gyengék...
Mondjuk lehet h te svájc helyébe elveretted volna magad mert te spanyol drukker vagy de ez nem így működik.
-
Zenszkij #4159 Ezt a vuvuzelára
:
-
IXEMGabeo #4158 már elmondtam h idegességból mondtam azt a szót...akkor is jobbak voltak a Spanyolok mégha Svájc nyert is...teljesen mind1, bukta a 3 pont, had örüljenek a Helvétek végül is nincs velük bajom, csak ne fikázzák a Spanyol válogatottat, ha kikap..előfordulhat a legnagyobbakkal is...Az meg megint milyen belekötés, hogy 5 perc? a hosszabbítás annyi, amennyit a bíró megállapít...biztos élvezte a bíró a meccset, amit mellesleg remekül vezetett Webb