14374
Foci VB 2010
-
erre nem lennék büszke. -
G_ArchAngel #5317 Jah, nem tul jo nezni, mikor a felsobbrendunek hitt europai csapatokat, holmi Mexiko vagy japan alazza:))) -
G_ArchAngel #5316 en faterom durvabb:
"Az F1 sem az igazi, miota egy majom is tud versenyt nyerni..."
Mondjuk szelektiv rasszista, mert Beyonce videoklippekrol nem enged elkapcsolni:) -
Remélem kijutunk a következő EBre, bár, ahogy elnézem a csoportunkat szinte esélytelen. -
IXEMGabeo #5314 bocsánat, meglepő módon a Spanyol-Olasz meccs volt a torna legrosszabb meccse amire akkor nem számítottam 2008-ban:) -
IXEMGabeo #5313 És azt hiszem talán a Horvát-Osztrák , Svájc-Portugál, Francia-Román ez a három meccs volt ami uncsi volt talán 1 lengyel meccs a többit mind élveztem ami azért jó:) a Török, Cseh, Német, Spanyol, Orosz meccsek voltak a legjobbak...Törökök állat módon tolták:D -
karajjj #5312 ez se lenne rossz amúgy, ha maradt volna a 16 csapatos rendszer, mint anno, akkor tényleg csak az lenne ott, aki igazán megérdemli -
Egyetértek, azt hittem nincs más rajtam kívül aki jobban szereti az eb-t mint a vb-t :) -
karajjj #5310 erre mondta apám mindig azt, hogy "milyen világ az, ahol fekete a legjobb golfozó és fehér a legjobb rapper?" -
IXEMGabeo #5309 nekem rohadt gyanús az, hogy Puskás pont a döntőben volt indiszponált, lehet, hogy lerúgták és sérülten nyomta, az is igaz, hogy nem adták meg a 3-3 mat akár érhető gólját, de valahogy semmi nem jött össze neki ott pedig előtte alázta ám őket...most közutálat tárgya lennék ha ilyeneken elmélkednék, hogy Puskás nem is volt igazi hazafi, de elvégre akkor nem tett volna ennyit az Aranycsapatért és nem jutottak volna döntőbe az ő akár Kocsis, meg a többiek góljai nélkül...csak kombináltam picit -
IXEMGabeo #5308 van egy 1954-es nagy vastag sportkönyvem, melyben Puskás az 1954-es döntő ceremónia, vagy díjkioszton a síró Magyarok mellett nevetve fogott kezet a Svájci elnökkel és átvett valami érem félét...NEVETVE a SÍRÓ Magyarok mellett -
igen Ronaldo meg meleg, Beckham 100x csalta meg Victoriát, Puskás meg utálta a magyarokat. hát igen mindig is a botrány volt a legkifizetődőbb a sajtónak.... -
G_ArchAngel #5306 2010-et azert irtam, mert ez evrol-evre jobban el fog tolodni ebbe az iranyba...
Mondjuk engem annyiban erint, hogy a szep feka csajokat szeretem, de a japanokat meginkabb, ellenben leginkabb egy latin-azsiai-afro-europai baratnot szeretnek magamnak:) -
G_ArchAngel #5305 OFF
Lehet tobbet tudok rola, mint szeretnek, mert anno meg szerettem is a zenejet es a mitoszt korulotte...
De ugye borszintol fuggetlenul egyedulallo ferfitol nem normalis egy maganvidamparkban elni 'berelt' kiskoru jatszotarsakkal...
ON -
Hidd el hogy nem lenne semmi gondom a feketékkel ha az utóbbi két nap nem -63k lenne.
-
IXEMGabeo #5303 inkább 2008... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem akarok ezzel offolni, de sztem nem tudsz róla mást, mint amit az újságok elhitettek veled. sőt úgy látom semmit nem tudsz róla ha azt hiszed h ő fehér akart lenni. off vége -
IXEMGabeo #5301 sajnos eddig 2 vb-t láttam a 98-asra foszlányokra emlékszem, de azok is jó meccsek voltak pl a Brazíl-Skót 2-1 ez nagyon ott van előttem mikor öngóllal nyertek a Brazílok, Német-Jugoszláv 2-2, Argentín-Jamaica 5-0 volt és Battistutát ott szerettem meg kiskoromban, Argentín-Angol 11-eses meccs rémlik, Olasz-Francia amikor Di Biaggio kihagyta a 11-est, Horvát-Francia meccs, Holland-Horvát meccs és persze a döntőre emlékszem...utána a 2000-es EB volt a csúcs, olyan szimpatikus Olasz válogatott volt az , rengeteg gólos torna ááá isteni volt kb ugyanezt éreztem 2 éve a 2008-as EB-n...2006-os vb is tetszett, de ott a kiesési szakaszbeli meccsbeli gólok miatt volt hiányérzetem... -
G_ArchAngel #5300 2010 van: Hamilton, Obama, Tiger Woods - ezek mind legendasan 'feher' poziciok voltak...
az az idiota afroamerikai, aki azt hitte, hogy fehernek lenni jo dolog, az meg beledoglott...
(nem tudom szebben irni, meg egy allatra is azt irom, hogy elhunyt vagy meghalt, de egy gyerekmolesztalora nem tudok mast irni...) -
nem-e? :D azért eléggé tudja a dolgát a kis feka én úgy látom :) -
IXEMGabeo #5298 az EB-t érdekes én mindig jobban élvezem valahogy mindig színvonalasabb mint a vb... -
Speed092 #5297 Én nagy csapat párti vagyok. Azt mondom, hogy egy VB-n az eddig is elismert, magasan jegyzett csapatok szerepeljenek, jussanak inkább tovább. A kis meglepetéscsapatok ellen sem vagyok, csak egy tornára azokból elég csak 1 maximum 2.
Nekem eddig hiányzik az, amikor az angolok simán beledöngölték a svájciakat, vagy a dánokat a földbe, amikor a spanyolok egy egymásutáni két tornán 4-0 -val nyitottak egy Szovjet tagállam ellen, majd utána is gyalultak, hiányzik, amikor a hollandok nagy menetelése. Emellett ugyanúgy hiánnyal tölt a nem igazán kedvelt csapatok játéka is egy kicsit(hol vannak azok a régi franciák, olaszok, akik mindig felvették a versenyt a kedvenceimmel, és a németek mai játéka sem volt valami erős, annak ellenére, hogy örültem az eredménynek. És úgy vélem hiányozni fognak a nagy francia-angol, holland-portugál szintű párharcok, amelyek igen nagy presztizzsel bírnak. Egyszóval vissza az Euro 2000-et, 2008-at, és bár még akkor nem követtem, de a 98-as VB-t is. -
IXEMGabeo #5296 Forma 1-ben nem Hamilton a legjobb azt felejtsd el:D ott még mindig a fehérek uralkodnak -
IXEMGabeo #5295 igazából az a nehéz benne, hogy a média a sajtó állandóan nyaggat, akkor elméletileg nincs normális magánéleted mer figyelnek, mellesleg én irónikusan akartam azt hogy nehéz dolog, de vmilyen szinten egyre több a sérülés, egyre több a pénzéhség a konkurencia, látszólag ezek marha jó csapattársak, de minden kezdőbe kerülésért óriási harc van, mintha a munkádért küzdenért érted... így értettem, hogy nehezebb
Annyit mondtam, ha mondjuk a Nedved, Bergkamp, Figo, Maldini életkorú lennék úgy lettem volna szívesen focista abban az időbe...most állítom, hogy nehezebb annak lenni egy fokkal, mint régebben mikor még a játék a fair play és nem elsősorban az indokolatlanul magas fizetések játszották a szerepet -
ezt a nig..eket úgy mondod mintha még rabszolgák lennének. pedig én úgy látom h a feketék általában minden sportban kiválóak, sőt jobbak mint akármelyik fehér. -
Tényleg fárasztó lehet néhány milláé a pályán rohangálni úgy hogy nem is találnak be a nig..ek kapujába.:( Szegények.
Sokkal inkább lehetne sajnálni a kínai sormunkásokat,akik 0-24-ig dolgoznak 1$-ért.NA AZ FÁRASZTÓ.Amit ezek csinálnak az meg egy vicc. -
IXEMGabeo #5292 nehéz dolog futballistának lenni:) ha előbb születek mondjuk 70-ben akkor lazán az életem legnagyobb részévé tettem volna:D ehhez persze olyan családba kellett volna születni, ahol a fater mondjuk rám erőlteti... -
Akkor ideje őket még jobban megfuttatni. 
--
De Anglia remélem kiesik..habár...úgyis az lesz h a szlovénokat megverik és akkor anglia első helyen,usa másodikon és mindenki heppi persze... -
pont a túl pihenéssel van a baj, ezek a faszik 10 hónapon keresztül megfeszített tempóban edzenek és játszanak. aztán jön a pihenő és ilyenkor az egész éves fáradtság együtt kijön.
mit gondolsz mitől sérültek le jópáran még attól is mert vki szokásos módon csak fellökte az edzésen? -
A faszomat esik össze..hetente másfél órát rohangál , aztán ott van 7 teljes nap hogy kipihenje magát,ha nem tetszik,akkor ideje más "szakmát" választani,vagy legyen olyan mint bekem ..üljön a picsáján és hordjon hugo bosst,azé is fizetnek. -
klubszinten 100x annyi pénzt keresnek
akkor mi motiválná csapatokat a VBn? -
Nem,inkább buktam 50ezret,mert az ogrék nem tudtak gólt rúgni a ni...nek.
-
IXEMGabeo #5286 én sztem most a vuvuzeláról ez a helyzet:D ki fog emlékezni Mexikó győzelmére 2010-ben?:D:D:D vuvuzela és a nagycsapatok bukása?:) -
hát igen, de csak mert a döntőben történt és azt még az is hallotta aki elötte nem is tudta h a fociladba kerek :D -
sokat nyertél?:)
-
OLLÉÉÉ OLLÉÉ OLÉ OLÉÉÉ DÖNTETLEEEN..DÖNTETLEEEEEN.
De még milyen!0-0.
-
IXEMGabeo #5282 érdekes a 4 évvel ezelőtti vb-ről is mindenki a Zidane-Materazzi párosról beszélt:D:D:D -
IXEMGabeo #5281 Algéria ellen az volt, USA ellen kijött nekik a lépés az első gólnál Howard hibázott, vagy nem figyelt a második gól az szép volt, de az is azt mondom kijött a lépés nekik, és ha megadják USA gólját akkor 3-2 és hiába volt minden:) egyelőre Szlovénia a legmázlistább csapat a vb-n:) ma már mondtam, hogy Orosz, Horvát talán régen a Cseh ők azok a szlávok akik nem játszák az alibi focit hanem mernek támadni is, akár nagyobb csapatok ellen -
milyen jövőre...2 héttel később már elhordják...jah nem..várjá...az nem Mo.... -
egyszerűen szar az összes nagy csapat. a 4 évvel ezelötti keret 3 kört verne a mostaniakra. franciák, olaszok, spanyolok, angolok semmi focit nem mutattak eddig(najó mondjuk a spanyolokra ez nemigaz de a 08-as magukhoz képest sehol sincsenek).
én remélem is h nem egy megszokott döntő lesz sőt mexikó-chile nekem is eszembe jutott :D
ez az a vb, amire a kutya se fog emlékezni a győztesen kivül. jövőre meg megijednek az afrikaiak, hogy mi ez a sok stadion náluk :D