14374
Foci VB 2010
  • desigo
  • karajjj
    tessék tippelni, nehogy megint elfelejtse valaki!
  • [HUN]FaTaL
    Na remélem ma az Oranje megveri Japánt :)
  • zvaragabor
    Hát eddig tényleg nem azt mutatták az angolok, amit vártak tőlük. Hogy ez a teljesítmény miként oszlik szét Capello, a játékosok és a balszerencse között, nem tudom, biztos mind közrejátszik. De USA szerintem jobban megérdemli a továbbjutást. Szlovének elleni meccsen bámulatosan "hozták vissza azt a hajót". Másrészt az amcsiknak szurkolok egyébként is. :)
  • zaki
    "Capellot felakasztják a Big Benre"

xD
  • G_ArchAngel #5353
    Amilyen hangulat van most Angliaban, jobban teszik, ha Eszak-Koreaba mennek inkabb esetleges kiesesnel...
  • Tyler1
    ha nem jutnak tovább az angolok akk Capellot felakasztják a Big Benre az biztos. egész európa nyalta a picsáját, úgy kezelték mint a futball világ urát, aztán egy kalapsz*rt nem ér a válogatottja.
  • hedonist
    na azé:D
  • zvaragabor
    USA - Algéria 2-0
    Szlovénia - Anglia 1-0, max döntetlen
  • Kandurex
    így, így :(
  • LasDen #5348
    you shall not pass...fuck yea...:D:DDDD
  • bakkerman
    ki rontott meg kit? :O
  • Mor3llo
    Én ezzel úgy vagyok, hogy igazán senki sem tudja, mi történt, és miért. Ha gyerekhez nyúlt - leszarom, hogy gyereklelkületű volt, mert ez nem indok - akkor számomra nem ember, de még csak a 'lény' jelzést sem érdemli meg, és nem érdekel a munkássága sem.
    Ha mindez nem történt meg, akkor részvétem, és így tényleg a pop királya.

Na off vége:D
  • gibson9
    xDDDDDDDDD
  • Mor3llo
    Hát ezen szakadtam:SAD:AS:
  • zaki
    ez nagyon nagy :DD
  • WuFraZselic
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Fabio Capello
    :D:D:D:D::D
  • G_ArchAngel #5340
    csak linkben merem...
  • hedonist
    f*szom az egész vb-be, szar meccsek és olyan meglepetések, amivel csak vesztek b*sszameg...
  • G_ArchAngel #5338
    raadasul komolyabb europai stadionokba egy fel literes asvanyvizet sem lehet bevinni...
  • vass17
    Szerintem ettől nem kell tartani. Lehet, hogy 1-2 megjelenik, de mivel mindenki utálja, biztos, hogy nem lesz hosszúéletű...
  • Zenszkij
    Menjenek a jó fenébe!!!!
  • G_ArchAngel #5335
    hja, annyira szivessen beirnek valamit, de itt UK-ben lehet kijonnenek ertem:)
  • USAMEN POWER
    "nem tudom szebben irni, meg egy allatra is azt irom, hogy elhunyt vagy meghalt, de egy gyerekmolesztalora nem tudok mast irni..."
    Kissé szánalmas amit ide véstél !
  • USAMEN POWER
    Hm 226 új hsz... Nem láttam az Angolok műsorát, de a 0 - 0 mindent elárul, mennek haza. Valami egyéb hír ?

Továbbá a Portugal - Holland meccset honnan tudom megszerezni ? :)
  • Hegi90
    Digg-et, Reddit-et szoktad nézegetni? Elképesztő, milyen sírás megy... Ilyenekkel dobálóznak, hogy "Azthiszem legközelebb Szlovénáiba kell helyreállítani a demokráciát", meg ilyen képeket raknak be:

undorító... remélem kiesnek a picsába mostmár
  • Banano
    Hú basszus egyébként hihetetlen élvezetes HD-ban nézni a meccseket,nálunk megy sima erősítős szobaantennával mivel 4-5km-re van kékes.
    Ég és föld a különbség,pedig az M1 upc-n nem volt annyira rossz mint a többi,de most már hányásnak néz ki.Habár ezt eddig is tudtam,mert már megnéztem ps3 keresztül hogy ,,milyen lenne HA".
    Szóval akinek van HD tv-je szerintem bőven érdemes beszerezni,16k volt a dekóder és 3.3 a szobaantenna,de persze lehet valakinek kültéri kell.
  • Tyler1
    köszönhetően a jabulaninak :)
  • Banano

Essenek ki essenek ki..habár most azon gondolkozom hogy lehet meg kéne őket tenni szlovénia ellen 1.50-ért..az nem létezik h már most kiesnek,úgyis összeszedik magukat..ez a baj:/
  • G_ArchAngel #5328
    FAIL!

• IXEMGabeo
    az 1950-es vb-re nem engedték őket, mert mezítláb tudták volna csak nyomni, nem volt cipőjük így visszaléptették őket
  • IXEMGabeo
    maximum 5%-uk...Csepelen laktam, most Kispesten, általánosom tele volt velük megalázták a náluk gyengébbeket alapból mocskos szájuk volt és a többieket ingerelték arra magatartásra ami nekik volt...engem se nagyon kedveltek nem is tűrtem őket akkor se, és ezek a marhák vagy birkák meg átvették a beszédüket a szokásaikat is, ezáltal tök primitívek lettek...tesóm barátnője egy 37 éves üszök, aki miatt MI vagyunk padlón MI...hosszú sztori nem mesélem el, magánügy...na azt hiszem megvan az okom rá, a környezetünktől sokk függ...és ez az utolsó amit írtam, mert sztem ez etnikai vagy politikai HSZ-nek minősül...
  • karajjj
    kínaiaknak nem jött össze a selejtező, viszont elkenték a franciákat a vb előtt pár nappal :D

indiában pedig komoly játékosokat lehetne nevelni, csak hát ott a krikett a nezeti sport
  • G_ArchAngel #5324
    A spoilerhez:
    Az indiaiakat nagyon birom, gondolom az altalad emlitett nepcsoportot nemhiaba uztek Ok is el...:)

Hogy ne legyen off:
    Indianak vagy Kinanak miert nincs vilagvero valogatottja? Emberanyag csak lenne - Kinaban is van mindenfele fizikum, magassag...
  • Banano
    És ha rendes cigány?Öt pont nullás átlaggal,és pont vele beszélgetsz? xDD
  • G_ArchAngel #5322
    Nem kell ezen semmit szegyelni, nem utne agyon, ha nem feher csajjal mennek haza egyszer.
    Mas korban nevelkedett, nagyapa eleg kemeny partkatona volt, fiat is ugy nevelte, hogy az ember szine feher, mint a moszkvai ho...
    Persze innen mar elmozdult abba az iranyba, hogy a noknek barmilyen szine lehet, csak jol nezzen ki, a ferfiak szine meg feher.
  • IXEMGabeo
    Mexikó azért kb 12 vb-n ott volt én nem mondanám őket rossznak:)
  • Banano
    Én se,pedig az előbb niggereztem.De elvégeztem néhány szú-szá gyakorlatot,meg átbasztam egy poharat a 4. szomszéd kertjébe,és most már be fog jönni a holnapi fogadásom.
  • IXEMGabeo
    ez érdekes:) Hamiltont nem azért utálom köztudottan, hogy fekete, hanem ahgy bekerült és kivételeznek vele, ráadásul még bármikor nagyképű tud lenni, csak marha jól rejti...Ron Dennis a nyalógépe, de az az F1topik ,tehetséges, de nehogy már azért legyen a legjobb mert ő az egyetlen feka:S

nem vagyok rasszista, szeretem Drogbát, Eto't, Toure-t, Essient mert sportemberek...nincs bajom Beyonce-val sem, egyikkel se...egy embert a stílusa és éppen a személyisége miatt vagy amit mutat amiatt nem kedvelhetünk...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a cigányokat viszont gyűlölöm gondolom sejti mindenki miért...de ez nem az a topik elnézést az offért