14374
Foci VB 2010
  • Oziris666
    Jah, tuti minden kapus béna a vb-n...
  • USAMEN POWER
    Inkább nem, kellemesebb meglepetés volt az Ausztrál vezetés.
  • AntiHero
    Menj már ki akkor még 2x :D. Hátha rúg 2 gólt Ghána:P .
  • USAMEN POWER
    Vezet Ausztrália ?

Pont nem láttam a gólt, kimentem kajáért.
  • Gabe18
    Góóóll...Ez az,Hajrá Ausztrálok!!
  • Belkar
    Jabulani
  • AntiHero
    pff béna kapus....
  • Fabio Capello
    asszem a kapusok lassan eljutnak oda hogy a pokolba kívánják a dzsábulánit,...
  • arsnl
    pffff Jabulani...
  • IMYke2.0.0.0
    Olaszok és spanyolok sem állnak a helyzet magaslatán, már ami a vezetési kultúrát illeti - Rómában unokatestvérem, Madridban exem lakik.
  • [HUN]FaTaL
    Hol? Aki a dudáját nyomkodja dugóban az idióta és nem civilizált.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez is igaz. Aki nem, azért mentek a sötét autók...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát azt még én is megpróbáltam... az akkor még létező dús fejkoronám nem nagyon komálta :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Bár az lett volna, akkor már politikus lehetnék és tömhetném a zsebem a Nagy Közös Kasszánál :)))))
    Nem, édesanyám dolgozott látástól Mikulásig, miközben a szemét apám a fizetésének csak a felét adta haza.
  • USAMEN POWER
    Ez a jenkik szokása am. :)
  • Murder3
    LOL az angolok még az algérokat se tudták legyőzni:D
    durva csoport remélem usa,Szlovénia lesz a továbbjutó.

Ha nem lenne a szlovén csapat akkor az angolokat várnám továbbjutóba.
  • Solten
    Mindenki az volt elvileg... :)
  • IXEMGabeo
    ja meg egy kis Michele Platini frizurával:D
  • banok
    apu párttag volt? :)
  • Solten
    Amugy ne az atlag-pakisztanit vedd alapul, a brit polgarnal turelmesebb driver szvsz nem igazan letezik... ;)
  • IXEMGabeo
    Kewell és Bresciano végre a kezdőben, sztem ők hiányoztak az 1. meccsen...döntetlenre tippelek 1-1 vagy 2-2 lesz

• USAMEN POWER
    Nekem van is két kedvenc arcom abból az időből:

• IMYke2.0.0.0
    A 80-as években feszítettem már az oridzsinál Levis-emben... 12 évesen :)
    Répanadrág, sztreccs cuccok, válltömés, rendes farmer, ami valóban kiemelte a lányok fenekének alakját [nem mint a maiak, amik gyakorlatilag csak épphogy nem a csupasz feneküket nem láttatják, olyan mélyen van a derekuk], Adidas-cipő-divat, Agassi- és Lacoste-pólók... :)
  • Solten
    Aki nyomja dugoban veszettul az auto dudajat az nem civilizalt ember.
  • IXEMGabeo
    jóó rendben 1984-ben nem voltunk kint a keleti blokk országai közül csak Románia mehetett ki persze hogy azt mondod:D divat is sikeres volt sztem egyedi...filmek közül pedig a hangulat nagyon ott volt a legtöbbnél
  • G_ArchAngel #5502
    Ha a civilizalt ember nem nyomna dugoban veszettul az autok dudajat, akkor meg egyet is ertenek veled...
  • IXEMGabeo
    azért sztem a 1994-es vb is érdekes lehetett a maga átlag nézőszámával:)
  • IMYke2.0.0.0
    Zene: egyértelműen - a mai sikeres zenék 90%-a a nyolcvanas évekbeli zenéket majmolja, vagy dolgozza fel

Filmek: ez nem igaz - a 80-as években is gyártottak szart, csak kevesebbet, mint manapság

Forma 1: egyértelműen jobb és izgalmasabb volt a turbo korszak.

Olimpiák: ez sem igaz.
  • IMYke2.0.0.0
    Én Ghánának szurkolok... szurok... szurok...
  • IXEMGabeo
    ahha érdekes a 80-as években minden élvezetesebb volt a zene a filmek a Forma1 és a foci is, és az olimpiák is...
  • USAMEN POWER
    Hajrá Ausztrália !!
  • Dean Winchester
    igaz :D mondom szerintem is lehetetlen, viszont az is csúnya lenne ha hollandia-kamerun meccsen a hollandok megint kapnának egy ajándék gólt :D
  • Dean Winchester
    áááá hát azért anglia próbálkozott előremenni algéria ellen ezek meg mit csiálnak?:S kapusnál a labda azt fél óráig gondolkozk h előrerugja vagy se. japán térfélen bedobás azt egész visszamenenk a kapusig mkor indokolatlan volt.
    szal nekem ez a meccs nagyon nagyon nem tetszett!
  • [HUN]FaTaL
    Ahhoz Kamerunnak 4 gólt kell minimum rúgnia a két meccsen, úgy, hogy egyet sem kap.
  • [HUN]FaTaL
    Ja.

#5491: Jóvan tévedtem na :D
  • Solten
    Ja tenyleg, de ez mar amolyan magyar valogatott fele: "matematikai eselyunk meg van..." :))

Szoval Danianak 2x kell kikapnia. Hogyne. Nem lehetetlen de eleg hihetetlen.
  • Dean Winchester
    igy van erről beszélek ha ma nyer kamerun és utolsó körben is ...
    szóval miért fogyi is a kommentátor? mert igaza van h még nem jutott tovább hollandia?:S
    #5488: vágom
  • Oziris666
    Eddig minden "nagy" csapat csalódás...
    Hollandia is kb. azt hozta amit franciák,angolok,olaszok,stb. azzal a különbséggel h ők rúgnak gólt!(azaz h az ellenfelük rúg magának):P
  • [HUN]FaTaL
    Igaza van de szinte 0 az esélye. Kamerun megnyeri a két meccsét meg Japán megveri Dániát akkor mind a 3an hat pontosak, Dánia 0.
  • Solten
    Te, volt am egy Japan-Kamerun meccs is... (1-0)... :)