14374
Foci VB 2010
-
Jah, tuti minden kapus béna a vb-n... -
USAMEN POWER #5526 Inkább nem, kellemesebb meglepetés volt az Ausztrál vezetés. -
Menj már ki akkor még 2x :D. Hátha rúg 2 gólt Ghána:P . -
USAMEN POWER #5524 Vezet Ausztrália ? 
Pont nem láttam a gólt, kimentem kajáért. -
Gabe18 #5523 Góóóll...Ez az,Hajrá Ausztrálok!!
-
Belkar #5522 Jabulani
-
pff béna kapus.... -
asszem a kapusok lassan eljutnak oda hogy a pokolba kívánják a dzsábulánit,... -
pffff Jabulani... -
Olaszok és spanyolok sem állnak a helyzet magaslatán, már ami a vezetési kultúrát illeti - Rómában unokatestvérem, Madridban exem lakik.
-
Hol? Aki a dudáját nyomkodja dugóban az idióta és nem civilizált. -
Ez is igaz. Aki nem, azért mentek a sötét autók...
-
Hát azt még én is megpróbáltam... az akkor még létező dús fejkoronám nem nagyon komálta :)))
-
Bár az lett volna, akkor már politikus lehetnék és tömhetném a zsebem a Nagy Közös Kasszánál :)))))
Nem, édesanyám dolgozott látástól Mikulásig, miközben a szemét apám a fizetésének csak a felét adta haza.
-
USAMEN POWER #5513 Ez a jenkik szokása am. :) -
LOL az angolok még az algérokat se tudták legyőzni:D
durva csoport remélem usa,Szlovénia lesz a továbbjutó.
Ha nem lenne a szlovén csapat akkor az angolokat várnám továbbjutóba.
-
Mindenki az volt elvileg... :) -
IXEMGabeo #5510 ja meg egy kis Michele Platini frizurával:D -
apu párttag volt? :) -
Amugy ne az atlag-pakisztanit vedd alapul, a brit polgarnal turelmesebb driver szvsz nem igazan letezik... ;) -
IXEMGabeo #5507 Kewell és Bresciano végre a kezdőben, sztem ők hiányoztak az 1. meccsen...döntetlenre tippelek 1-1 vagy 2-2 lesz
-
USAMEN POWER #5506 Nekem van is két kedvenc arcom abból az időből:
-
A 80-as években feszítettem már az oridzsinál Levis-emben... 12 évesen :)
Répanadrág, sztreccs cuccok, válltömés, rendes farmer, ami valóban kiemelte a lányok fenekének alakját [nem mint a maiak, amik gyakorlatilag csak épphogy nem a csupasz feneküket nem láttatják, olyan mélyen van a derekuk], Adidas-cipő-divat, Agassi- és Lacoste-pólók... :)
-
Aki nyomja dugoban veszettul az auto dudajat az nem civilizalt ember. -
IXEMGabeo #5503 jóó rendben 1984-ben nem voltunk kint a keleti blokk országai közül csak Románia mehetett ki persze hogy azt mondod:D divat is sikeres volt sztem egyedi...filmek közül pedig a hangulat nagyon ott volt a legtöbbnél -
G_ArchAngel #5502 Ha a civilizalt ember nem nyomna dugoban veszettul az autok dudajat, akkor meg egyet is ertenek veled... -
IXEMGabeo #5501 azért sztem a 1994-es vb is érdekes lehetett a maga átlag nézőszámával:) -
Zene: egyértelműen - a mai sikeres zenék 90%-a a nyolcvanas évekbeli zenéket majmolja, vagy dolgozza fel
Filmek: ez nem igaz - a 80-as években is gyártottak szart, csak kevesebbet, mint manapság
Forma 1: egyértelműen jobb és izgalmasabb volt a turbo korszak.
Olimpiák: ez sem igaz.
-
Én Ghánának szurkolok... szurok... szurok... 
-
IXEMGabeo #5498 ahha érdekes a 80-as években minden élvezetesebb volt a zene a filmek a Forma1 és a foci is, és az olimpiák is... -
USAMEN POWER #5497 Hajrá Ausztrália !! -
Dean Winchester #5496 igaz :D mondom szerintem is lehetetlen, viszont az is csúnya lenne ha hollandia-kamerun meccsen a hollandok megint kapnának egy ajándék gólt :D
-
Dean Winchester #5495 áááá hát azért anglia próbálkozott előremenni algéria ellen ezek meg mit csiálnak?:S kapusnál a labda azt fél óráig gondolkozk h előrerugja vagy se. japán térfélen bedobás azt egész visszamenenk a kapusig mkor indokolatlan volt.
szal nekem ez a meccs nagyon nagyon nem tetszett!
-
Ahhoz Kamerunnak 4 gólt kell minimum rúgnia a két meccsen, úgy, hogy egyet sem kap. -
Ja.
#5491: Jóvan tévedtem na :D -
Ja tenyleg, de ez mar amolyan magyar valogatott fele: "matematikai eselyunk meg van..." :))
Szoval Danianak 2x kell kikapnia. Hogyne. Nem lehetetlen de eleg hihetetlen. -
Dean Winchester #5491 igy van erről beszélek ha ma nyer kamerun és utolsó körben is ...
szóval miért fogyi is a kommentátor? mert igaza van h még nem jutott tovább hollandia?:S
#5488: vágom -
Eddig minden "nagy" csapat csalódás...
Hollandia is kb. azt hozta amit franciák,angolok,olaszok,stb. azzal a különbséggel h ők rúgnak gólt!(azaz h az ellenfelük rúg magának):P -
Igaza van de szinte 0 az esélye. Kamerun megnyeri a két meccsét meg Japán megveri Dániát akkor mind a 3an hat pontosak, Dánia 0. -
Te, volt am egy Japan-Kamerun meccs is... (1-0)... :)