14374
Foci VB 2010
-
bazze ez a vass ádám...uramisten...szóismétlés,dadog összevissza,a meccset nem nézte szerintem olyanokat beszél...omg -
ki a stúdióban ez a kis pöcs? beszélni is alig tud... -
Csak engem zavar ez a Vass Ádám?
-
akkor cáfold már meg, mi zavart a többi meccsükön?.D -
Paraguay milyen szépen játszik és tele van veteránokkal. olaszoknál elkéne a régi verzió. Hol van Totti... hogy bas.ák meg :)) -
pont hogy nem érdemelték meg... Max a németek elleni meccs miatt. -
IXEMGabeo #5843 2006-os vb-n azért voltak szép meccsei az Olaszoknak...nekem pl nagyon tetszett amit ott Ghána, Csehország, Ukrajna és Németország ellen nyújtottak...a döntőben pedig nagyon taktikusan tolták, sztem megérdemelték azt a vb-t még akkor is, ha sokkal nehezebb ágon jutott be a Francia válogatott -
azért írják le mer nem szambáznak mint a brazilok vagy a spanyolok, zavarja őket a védekező mentalitás és a más játékrendszer, mondjuk az eredményesség nem őket igazolja :) -
IXEMGabeo #5841 maorinak:D -
IXEMGabeo #5840 Nem tudom miért utáljátok az Olaszokat, 4x vb győztes csapat, 2 döntőt buktak el ezenkívűl, mindenki leírja őket, köztudott, hogy rosszul kezdik a csoportmeccseket, de aztán belendülnek és ott jön az igazi egység és összetartás, kb, mint a Németek, csak a Németek olykor a csoportmeccseken is villognak!!! Sosem szabad leírni őket -
nagyon nem úgy mentek más kérdés h visszaestek, és a . félidőben is szépen nyomtak, meg áruld el h szerinted a bekapott gól után a digók most mit csináltak? beálltak védekezni h jajj ne kapjunk ujabbat? átlövések, és nyomás alatt tartják az ellenfelet,2. félidőben ez tuti beérik -
Súlytalan olasz játék. -
Végülis nem lőttek egy kapufát amihez a kapusnak semmi köze nem volt, az ellenfél meg semmit nem csinál csak egy lesgólt tudtak lőni. Arról nem is beszélve, hogy a 3-könyöklésért már egy kiwinek kint kellene kapirgálnia a pálya mellett a piros kölest! -
IXEMGabeo #5836 minden csapatban akad elég színész... -
Már nem is akarok emlékezni arra, hogy ezek a címvédők...
-
úgyis elcsalják -
Mindenféle felhang nélkül: ez a tipikus meddő fölény.
-
de azért egy VB címvédőnek úgy kimennie Paraguay ellen,hogy csak ne kapjunk ki,meg 1 támadóval,az eléggé buzidolog...no mind,hátha mákja lesz Lippinek,és egy öngóllal nyernek az olaszok,és továbbmennek -
ott legalább volt foci,0-0-nál is,és 0-1-nél is :) -
G_ArchAngel #5830 nem, 6 napja PS tutorialokat nezek, mert fotos melo szinte semmi nincs, de digital artist-okat es retoucher-eket allandoan keresnek... -
Mire tanulsz? [egyetem] -
Most 15 percig zsibbadás lesz, és a 2. félidőben kezdenek nyerésre játszani.
-
-
Na megszólalt a Nágy ármádá akit elsülyesztettek a svájci órááák ! -
G_ArchAngel #5825 nem nezem, mert tanulok, de egybol minden ismerosom kiakadt faszbukon es plurk-on - szereti valaki ezt a szinesztarsulatot egyaltalan? -
1.1 perces késésben vagyok...
-
IXEMGabeo #5823 tudtam h jó meccs lesz, Új-Zéland jó hogy talált egy gólt az elején:D -
akkor folytatódhat kedves lippi a kátánáccsó! de csak lágyan,mert ez a VB -
Kezdődjék hát a bunkerfoci... -
IXEMGabeo #5820 ez nem volt 11-es számtalan ilyet nem fújnak le -
"vuvuzelás gólöröm" :P -
Iaquinta élete első gólja:P -
A szépségbe fognak belehalni --- 11-es?! Na, akkor meglesz az 1. gól.
-
nah,a csodacsatár Jákvinta,legalább büntiből betalált...grat neki!! -
11es - hát nemis olaszok lennének ha nem lenne:P -
geo91 #5813 idióta színészkedő digók... -
idióta-,- -
de rossi te buzi,nem szégyeled magad... -
na 11es -
Ejha...