14374
Foci VB 2010
  • Dean Winchester
    bááááá kommentátor megse említi ,hogy kapufat fejeltek a portugálok :DDD
  • bakkerman
  • Aragorn10
    Hajrá Korea.
    Rinyáldó meg mehet a Nemzeti-be talán eljátszhatja majd a toronyőrt :):)
  • zvaragabor
    Kommentátor hatalmas. :D Ronaldo ezer közül is felismerhető vádlija, mackóalsós kreai kapus. :D
  • bakkerman
    én is csodálkozom a nevükön amúgy...
  • Solten
    Nepi demokracia - kisse mast jelent...
  • FZoleee
    ezt csak most vetted észre? :D
  • 5c0rp330n
    "Koreai Népi Demokratikus Köztársaság"

lol, hol demokratikusak ezek?
  • mflex #6402
    Faxa, ott is esik, és itt is szakad ---15 fok jah, nem... így
  • IMYke2.0.0.0
    Brazília ellen sokáig működött :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én a pofátlanul sok [néha nagyon durva] szabálytalanságot utálom már... meg céltalan, koreográfia nélküli kapu elé ívelgetéseket.
  • Solten
    A szokasos bunker+defenzif - felallasban jatszanak a koreaiak: 5-3-1-1...
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanazt keressük - és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan.
  • Jakuza001
    Gyenge szinvonalu ez a VB.
    Koszonhetoen annak, hogy olyan csapatok nyernek, akik antifootbalt jatszanak es a mai jatekosok fizikai felkeszulsege mellett ez mar kepes elnyomni barmilyen tamadofocit.
    4-5 eve kezdett mar hala istennek eltunni ez a alljunk be 10en a 16-os eloterebe, majd talalunk egy golt taktika, es kezdett ismet eloterbe kerulni a foci jatekossaga es a tamadofoci.
    De aztan a tavalyi BL elodonton elovettek ujra a Chelseanal ezt a antifocit a Barcelona ellen, majd iden ugyanezt jatszotta az Inter a Chelsea peldajat eloveve.
    Nos, most majdnem az osszes gyengebb csapat ugyanezzel a taktikaval lep a palyara, sot en biztos vagyok benne, hogy a csoportmerkozesek utan szinte az osszes csapattol ezt fogjuk latni a labdarugast szeretok nagy banatara es a foci elvezhetosegenek a rovasara.
  • AntiHero
    Nem az. Az a lassú "püttyögős" ami Portugál lassú képeknél ment.
  • IMYke2.0.0.0
    A "lassítás-összefoglaló-klip" zenéjét szerezzétek/tudjátok meg valahogy! :)))
  • bakkerman
    knaan-wavin flag
  • AntiHero
    Mi volt ez a zene?
  • gercse
    mégis ő az, csak én hülye elfelejtettem, hogy Elias Eltern- Elia szülei :D
  • bakkerman
    hajrá atombomba!!! bocsi,észak korea!!!!
  • gercse
    elbasztam, az Elias :DDD
  • Tyler1
    na most Portugália vág 3 gólt a militarynek :D
  • gercse
    itt alul azt írják, a szülei Suriname-ból származnak
  • hedonist
    Jó, de érted,h a származására vagyok kiváncsi:) mind1
  • IXEMGabeo
    na most egy Észak-Koreai ikszet...
  • bakkerman
    lusta vagyok kiírni hogy elefántcsontpart
  • kaposi1
    "drogba 4"
    Ez tetszett!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem a szüleit kérdezted...
  • IXEMGabeo
    abszolút Holland, biztos régen letelepedett a családja már Hollandiában, felmenői közt kellene keresni melyik lehetett Afrikai...Egyébként sok Holland focista, mint pl anno Davids is Surinamból, Dél-Afrikából származik...
  • hedonist
    Ezeket én is megtaláltam, tudom,h Hollandiában született, de a szülei biztos nem:)
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0
    "[...]but who is Eljero Elia? He is a young Dutch left winger currently plying his trade with German Bundesliga side Hamburg. He started his career at a small Dutch club ADO Den Haag and made his debut for the side at the age of 17. He made 59 appearances for the club before falling out with coach Lex Schoenmaker. Many of the top clubs in Holland including Ajax and PSV were interested in the player but Elia opted for FC Twente due to the greater prospect of first team football. He had appeared to be on the verge of a move to Ajax, but quickly turned against the idea after discovering he was to be loaned back to his former side Den Haag, who had been relegated.

• hedonist
    Csomó helyen kerestem már, de nem találom,h Eljero Elia eredetileg melyik afrikai országból származik, vki esetleg tudja, vagy tudna segíteni?
  • Breki33
    hol is?

vagy az otthoni?
  • IXEMGabeo
    Westendtetőn van egy nagy kivetítő, oda lehet menni, ha akarsz:D
  • vienman
    nekem is el kéne menni valami kivetítős helyre, már unom, hogy otthon egyedül ülök a kis tv előtt :)
  • JYeti
    Hát akkor sry, de ha óránként van 100 új hozzászólás, bocsásd meg ha nem bogarászom végig az összeset.

Y
  • Cabaye
    És ha egyik csapat véletlenül lő egy gólt? akkor utána hagyják a másik csapat játékosát hogy középkezdésből begyalogoljon a labdával kapuig?:D
  • Monoton
    Egyébként ha már tippmixen ilyen oddsok vannak akkor nem lehet mást mondani mint hogy X :D

3.75 / 1.67 / 4.10
  • IMYke2.0.0.0
    Reméljük, könnyű dolga lesz egy pörgős, izgalmas meccsen.